torsdag 31 januari 2008

In this world

Usch, jag gillar verkligen inte att plugga på prov, speciellt inte på fysikproven. Men det måste oxå göras såklart. Får se hur det går imorrn bara.

Nåja, min dag har väl i det stora hela vart rätt bra. Har fixat praktikplats, och så ^^

living

Jag har verkligen huvudvärk just nu. Håller på fixar bilderna till utställningen, men dom ska väl vara klara snart.

städat lite.

Jag har städat lite på bloggen nu (: Som kanske syns så finns det nu en "ny" kategori, som heter Video/Bilder. Där samlar jag alla bilder jag lägger upp på bloggen, och alla videoklipp jag länkar till. Ska kanske tillägga att alla bilder på min blogg är tagna av mig, om inte annat nämns (:

tisdag 29 januari 2008

blöh

Ibland skulle de kännas bra att bara lägga sig ner och sakta somna in, och inte vakna mer. Idag är det en sån dag. jag är trött och jag vill inte längre.

måndag 28 januari 2008

1 år tillsammans <3

Idag har Simon och jag varit tillsammans 1 år <3

söndag 27 januari 2008

Oh, you're such a dreamer

Idag är jag trött och har huvudvärk, men så går de väl om man är vaken för länge.

Var på middag till Mimi igår, för att hon fyllde 18 (:
Vi bjöds på jättegod mat och hade en jättetrevlig kväll. For från Mimi lite efter 12, men jag var väl hemma först vid kl 1, iom att jag skjutade Julia till Adam ^^ Men det var rätt trevligt med en pratstund. Sen hem och sov ungefär två timmar, den ringde sötaste och sa att han var påväg hem från krogen. Så då steg jag upp och och promenerade hem med honom. Somnade kl 6, och sov till kl 13 idag, därav huvudvärken :/

Nåja, nu blir det lite Wallander, och sen lite annat pyssel.

lördag 26 januari 2008

ÄNTLIGEN!!

Nu ringde älsklingen, så jag ska springa dit nu, med en gång :D
<3

fredag 25 januari 2008

snart,snart,snart :D

"I didn't wanna mess things up again
I never meant to cheat and hurt a friend
I've traded a moment's bliss
for the price of our happiness"

Snart är världens underbaraste hemma <3

torsdag 24 januari 2008

I never meant to tear your world apart

Ibland kommer verkligheten som ett slag i ansiktet.

Herregud, jag undrar verkligen vart tiden tar vägen. Satt just och funderade på om jag verkligen skrivit rätt på en photoshop-sak. Men det har jag nog. Kan inte skriva så mycket mer om det nu (;

onsdag 23 januari 2008

inte länge kvar alls




Snart kommer sötnöten hem :D <3
Och jag blir jätteglad när jag tänker på det!

Ikväll har jag pysslat lite i illustrator, det blev väl rätt bra, men det kunde ju säkert blivit bättre (; Nåja, ni får väl säga vad ni tycker om ni känner för det :p

tisdag 22 januari 2008

bad day

Usch, det har inte alls varit min dag idag.

Hade svårt och somna på natten och sen höll jag på missa att stiga upp och äta gröten. Men när jag väl masade mig upp så gick det ju bra. Sen åkte jag med Pappa till hans jobb, och sen gick jag därifrån till sjukhuset, iom att jag skulle vara där kvart över 8, men jag var där lite före. Är alltid där i god tid så.

Nåja, jag fick min första spruta, den med björk. Gjorde lite ont när hon stack mig, men det gick väl bra annars så jag gick ut och väntade i väntrummet och läste lite illustrerad vetenskap.

Sen efter en halvtimme så gick jag in och fick den andra sprutan, den med Timotej. Det gjorde för det första så J**LA ont när hon stack den, så jag ville bara gråta, och sen så sved det som F*N när hon sprutade in dendär vätskan. Det stack lite i armen när jag gick ut och satte mig igen, men inte tänkte jag så mycket på det sen.

Efter 10-15 minuter, så känner jag hur det börjar hetta i ansiktet och jag tittar på min arm. För det första så rinner blodet genom plåstret, och så har området runt sprutsticket svullnat upp och är precis krit-vitt! Snacka om att bli stressad alltså, och det blev inte bättre när jag tittade ner på mitt bröst och insåg att jag var precis tomatröd över hela bröstet. Då säger jag iaf till sköterskan att armen ser underlig ut, och hon ber mig gå med henne till behandlingsrummet.

När jag stiger upp ur soffan så får jag verkligen PANIK! Jag har börjat få svårt att andas. Säger det åt sköterskan och hon ser lite lätt skärrad ut hon med. För hon börjar fylla sprutor med nå vätskor och ta fram adrenalinsprutor ifall jag skulle få det värre. Sen får jag andas ventoline (tror jag), ur en mask som dom kopplat med nått i väggen, och då kommer min läkare in och tittar till mig. Han lyssnar lite på hjärtat, och lungorna, och sen innan han ska gå så frågar han "hur har du det med lederna då?". HAHA!, tror han verkligen att jag tänker på sånt när jag ligger och knappt får luft? ;)

Nåja, när det börjar lätta i halsen, så kopplar dom mig till syrgas, med en såndär snygg slang som går i näsan. och sen tog dom mitt blodtryck var femte minut, och kollade att mitt blod blev ordentligt syresatt. Fick i alla fall ligga där för observation till kl halv 12 ungefär. Det var meningen att jag skulle vart tillbaka i skolan halv 10 ju! Nåja, får väl hoppas att de inte händer igen bara. För det var riktigt obehagligt faktiskt.

Det var min mardrömsdag det..

måndag 21 januari 2008

tjejsnack vecka 4

Vecka 4/08
Favoritprogram

Hur mycket tittar du på TV?
Väldigt sällan. Det händer väl bara om det kommer nån "rolig" dokumentär eller så. För jag orkar inte följa serier. Köper dom hellre när dom kommer på DVD-box sen, så kan man se dom när man verkligen har tid.

Vilken kategori av TV-program föredrar du att titta på?
Dokumentärer eller komediprogram. Nått med fristående prigram så man slipper sitta vid tv:n, fat man inte riktigt har tid :p

Finns det något du följer du slaviskt?
Nej, det finns det inte, inte på tv just nu. Annars är det nog Desperate Housewives :D

När och varför stänger du av TV´n?
Haha, dom få gånger jag faktiskt startar den, så stänger jag nog av den för att jag inte har nått kul att titta på när mitt program är slut :)

Skulle du kunna leva utan TV, varför/varför inte?
Ja, det skulle jag. För jag får reda på det mesta genom datorn ändå :)

lördag 19 januari 2008

tjejsnack vecka 3

Vecka 3/08
Din födelsedag

När fyller du år?
11 april (: så det är inte alls länge kvar!

Hur gammal kommer du att bli nästa gång du fyller år?
20 :D Det känns faktiskt lite underligt att bli så "gammal"!

Hur brukar du fira din födelsedag?
Nå, hemma med familjen, och kanske nånting för mina vänner :)

Önskar du dig något speciellt i födelsedagspresent?
hmm, en egen bil, och en stavmixer :)

Kommer du ihåg något som du fick på din förra födelsedag?
JO :D kommer nog alltid minnas det, för det är en tatuering som sitter på min högra skuldra :p

tillbaka på min lilla holme :)

Jeo, kom hem igår kväll, med sista färjan. Har varit på Formex-mässa i älvsjö med hela MK.

Det var massa fint att titta på tyckte jag, speciellt en fiskskål i en monter (; Stackarn som ställde ut. Hon såg jätteglad ut när vi kom och skulle prata med henne. Vilken besvikelse det borde ha varit när vi bara frågade om vi fick fotografera fiskarna i hennes monter (; haha.

Men sen vart det lite egen tid för shopping, men jag hittade bara ett par vantar. Ingen av oss var särskilt muntra på att gå runt i ett regnigt Stockholm. Så det slutade med att vi satt och åt glass i Gallerian. Det var lugnast där. Nåja, det var kort om dagen det. Det var iaf jätteskönt att få komma hem sen.

torsdag 17 januari 2008

sverigeresa

Imorgon ska vi till sverige med MK (: Det ska nog bli rätt kul. Synd bara att Becci o Linnea inte ska med :( Det kommer bli tomt utan er brudar. mååh. Men nu borde jag gå o tutta, för det blir tidig uppstigning imorrn :)

Jag älskar er så mycket <3>

onsdag 16 januari 2008

förändring igen

Nu har jag ny header igen, för jag hittade en bild i datorn som jag glömt bort. Den passade så fint där, så då fick det bli dendär :) Säg gärna vad ni tycker? :)

tisdag 15 januari 2008

rysningar

Sitter lugnt och stilla och pysslar lite med en bild i photoshop, har radion på i bakgrunden. Hör ett välbekant intro, och håret i nacken reser sig. Får gåshud över hela kroppen. Man borde ju vara trött på låten för längesen, men det har jag inte blivit. Den är så fin <3

i miss you


Ibland undrar man bara vad som händer.

Det finns/fanns en person i mitt liv förut.
Vi var som syskon, vi var tillsammans dagligen. Vi hittade alltid på en massa bus, och om det verkligen stämde som det sägs, att ett gott skratt förlänger livet, så skulle vi vara odödliga. Men sen så hände någonting, jag antar att det var för att hon blev kär, så gled vi ifrån varandra. Okej, det var väl inte bara hennes fel, men när hon aldrig hade tid att träffa mig längre, så kändes de ju inte så kul att försöka heller. Jag saknar henne, ofta och mycket, och såklart så funderar jag ju på om hon någonsin har saknat mig.
Det tror jag nog inte.

Det sägs att kärlek kommer, kärlek går, men att vänskap består..
Men jag undrar faktiskt om det stämmer.

mitt emellan kartor och postvägar.

blah, nu har jag verkligen tröttnat på denhär uppgiften.. någon som ser vad det ska föreställla? ;)

söndag 13 januari 2008

tjejsnack vecka 1 & 2

Vecka 1/08
Har du någonsin…

Dejtat en av dina bästa kompisar? Berätta lite, hur gick det?
Nej, det har jag väl inte. Beror väl på vad man menar med bästa kompis?

Jag dejtade en vän, vi blev tillsammans, nu är vi inte vänner längre.
Så det gick väl inge vidare egentligen. Men inte lider jag för det ^^

Blivit arresterad? Berätta lite?
nej, det har jag inte. Det enda är att polisen stoppade mig och några andra när vi skjutsade varandra på cykel. Så det är ju inte så mycket att berätta.

Sagt att du älskar någon utan att mena det? Berätta lite!
nja, egentligen inte. Jag trodde väl att jag menade det då när jag sa det, men i efterhand så var det nog inte riktigt så.

Haft ett one night stand? Berätta lite?
NEJ, det tror jag inte jag skulle kunna ha heller. Det är inte riktigt min "grej" eller hur man nu ska säga.

Busringt till någon, vem och varför?
Nej, det har jag inte. Jag har varit med när folk har busringt, men jag har aldrig gjort det själv.

Vecka 2/08

Senaste…

Filmen du såg, var den bra?
När mörkret faller. En svensk film, och ni kan läsa mer om den här Den är hemsk, men väldigt bra.

Person du pratade med, om vad?
Irl så var det nog mamma, och vi pratade lite om morgondagen. Och på msn så är det nog Johan, och vi pratar om lite allt möjligt, som vanligt.

Inköpet?
oj, det var nog bra längesen. Typ någonting före jul. Minns inte ens vad.

Kyssen? Berätta lite?
Hmm, det var väl den 16 december när simon for på jobb, kl kvart i 7 på morgonen. Jag var trött och ledsen, Simon var oxå trött och ledsen. Avskedskyssar är väl aldrig speciellt trevliga. Längtar efter den som kommer när han kommer hem ;)

Gången du grät, av vilken anledning?
Samma morgon som Simon åkte, av tanken på att jag inte skulle få se honom igen förrän om 6 veckor.

äntligen hemma

Då var man äntligen hemma igen. Hemma med bra ljud, jag hatar att inte kunna ta högtalarna till datorn med mig till stugan. Så då får jag lida med ljudet (; Fick ju inte världens bästa välkomnande hem, pga dethär med bilddagboken. Men jag har ju ändrat lösenordet där. så det ska väl vara lugn nu :p

Hanna ansåg att jag uppdaterar för sällan, finns det fler som tycker det? ;)

torsdag 10 januari 2008

Do I like what you like?

Idag har skoldagen faktiskt gått rätt bra. Allt som behövs är lite bekräftelse då och då, och några bra ideér. Men speciellt bekräftelsen. Det tror jag att alla behöver då och då.

Nu är jag hemma och har huvudvärk, men arbete måste göras ändå. Med lite bra musik så löser det sig säkert.

måndag 7 januari 2008

ff - kent

Denhär låten har förföljt Anna och mig hela dagen idag (;

i-landsproblem igen

i-landsproblem, det finns många såna.

Någon som har nått bra knep på hur man vänder tillbaka dygnet på rätt? Jag har dumt nog inte tänkt på det tidigare än nu, natten före skolan börjar. Lite sent kanske? Men ändå. Klockan är kvart över 12, och jag är inte det minsta trött.

söndag 6 januari 2008

i-landsproblem

Dagens i-landsproblem.

Varför ska det vara så fruktansvärt jobbigt att duscha?
Det är ju jätteskönt när man står där under det varma, rinnande vattnet, men sen tar det så länge innan man torkar efteråt, och man blir så himla kall när man går ut ur badrummet. Är jag ensam hemma, så brukar jag sitta i badrummet tills jag är så torr att jag kan klä på mig, men det funkar ju inte nu när mamma och pappa är hemma, för det tar ju nån timme.. och dom lär ju villa till badrummet före det.

lördag 5 januari 2008

anna - min dag i korthet den 5 januari

Min dag har tagit slut så fort tycker jag.. Men det kan ju bero på att jag inte har gjort så mycket vettigt idag så. Vaknade väl vid 8 första gången eller nått, för då åt mamma och pappa frukost. Sen lyckades jag somna om, och fick sova till 10, då mamma kom och drog av mig täcket och skulle ha mina lakan och sånt, för hon skulle tvätta. Så då fanns det väl inget annat att göra än att stiga upp, och ta bort lakanen ur sängen.

Sen när pappa kom hem från jobb så fikade vi lite och jag lagade
jättegod banan & jordgubbs smoothie. Det gick dessutom rätt fort att laga den.


Sen hjälpte jag mamma att välja smycken till kläderna, för hon och pappa skulle på julfest ikväll. Och som både jag och min syster antagligen vet, så är inte det de lättaste. Och det blev ju inte lättare idag, när pappa kom och lade näsan i blöt heller. Men tillsist löste det sig.

Sen när mamma och pappa hade gått så skulle jag äta middag. Matlagning är någonting jag tycker om, men inte när jag ska måsta laga mat ensam, och äta den ensam. Så därför var det bra att det fanns makaronilåda kvar sen i torsdags/fredags.


Och nu sitter jag vid dator och pysslar lite i illustrator. Ska väl gå och lägga mig, innan mamma och pappa kommer hem från julfesten. Är man inte en duktig flicka, så kan man ju alltid låtsas. (;

anna - små och stora förändringar

Vad tycker ni om min nya header då? ;)

anna - årets händelser.

Jag satt och funderade på vilka "viktiga" händelser som kommer i mitt liv under år 2008. Kom inte fram till så väldigt många, men man kan ju uppdatera lite efterhand. Men några av sakerna är:

- Simons och min ettårsdag den 28 januari :) <3
tänk att vi har varit tillsammans så länge, men tiden går ju fort när man har roligt. hehe.

- 3 veckor praktik. Det ska nog bli rätt roligt tror jag.

- min 20 års dag, den 11 april :)
åå-nej, vänta nu.. 20!? JAG!? Skulle INTE tro det vah, jag fyllde ju just 19 tyckte jag.
Nej, det kan inte stämma.. 20 år, det har nog blivit fel någonstans.. (;

Mer finns det inte just nu, men det kommer sen när jag kommer på det :)