söndag 30 oktober 2011

30.10.2011


Åh, sköna söndag. Ehe.

Jahaja, då var det söndag igen. Veckorna bara rusar fram i raketfart, men det gör mig faktiskt inte så mycket. Känner att jag har koll på läget trots att livet rusar fram! Sen är jag glad i hjärtat att den gångna veckan har gått fort, för det är så otroligt tråkigt att vara ensam hemma. Men ikväll kommer äntligen min älskade prins hem igen efter att ha varit en vecka på jobb

Annars då? Jag födriver dagen med att plugga, plocka i lägenheten och packa lite. Hade tänkt baka vaniljbullar, men det fanns det inte ork till. Får se om jag känner mig manad till det i morgon istället kanske. Jag känner mig i alla fall ovanligt glad, om man jämför med vad jag brukar vara på söndagar. Det kanske är en ovanlig söndag, en av de få bra söndagarna trots allt!

fredag 28 oktober 2011

M som i Middag och Mimi!


Lagade kycklingpanna igår, och hade tänkt lägga upp någon fin bild på min underbara middag. Problemet var bara att maten inte såg speciellt aptitlig ut på bilden, så det fick vara. Istället bjuder jag på en bild på Mimi och kycklingpannan hon lagade till sin 18-årsmiddag.

torsdag 27 oktober 2011

Home


hemlängtan x 1000

tisdag 25 oktober 2011

Bonna 2011 - några bilder.


Halvtaggad Simon på väg mot Skövde.


Laget. Två stycken sjöbusar och sex stycken Spiikare.


Och så jag då!


Andra dagen i Skövde, och det var dags för lekar i Boulogner. I väntan på någon lek så hittade jag en bekväm hängmatta att vila lite i.


Erik och Simon hittade en stor gunga.


Och tydligen hittade jag en lite mindre gunga.


En av lekarna var att rulla ett däck. Bara älskar minen på Filip som sitter inne i däcket!

Vill man se fler bilder så finns resten i ett album på facebook!

fredag 21 oktober 2011

Bonna 2011


Hoppas ni har en trevlig helg, för det ska jag försöka ha!

skolan

Sitter i skolan och har avklarat halva föreläsningen. Kan konstatera att vi hars stigit från lågstadiet, via mellanstadiet över till högstadiet. Jeei.
Published with Blogger-droid v1.7.4

En kall fredagmorgon.

Får bli ett bildlöst litet snabbinlägg nu på morgonkvisten.

Har just ätit lite frukost och väntar på att få dra mig mot skolan för ett pass geometri. Ska bli spännande att se om vi är tillbaka i lågstadiet eller mellanstadiet idag? Eller har vi kanske tagit steget upp på högstadienivå? Spänningen stiger!

Näh, nu blir det att palta på sig massor av kläder och promenera iväg mot bussen!
Kärlek till er! ♥

torsdag 20 oktober 2011

Dagens...

Var en vända på baronen idag, efter att ha skenat runt stan i jakt på de papper FPA vill ha av mig. Tröstshopping kanske man kan kalla det? Tre av sakerna var dessutom på 50% rea!

Ljust turkost linne och ett ljusrosa linne med fåglar. Båda på rea!

Sen fick det bli en dagens med resten av de nya kläderna. Rosa t-shirt med hjärta på (rea) och sen ett vitt baslinne (samma modell som det turkosa) och svarta lite tjockare bomullsleggings. Förstår inte hur jag klarat mig utan dessa, de är ju så oerhört sköna! Alla kläder kommer från GinaTricot! Anledningen till mössan/hårbandet heter riktigt dålig hårdag!

Projekt - Svinbyxor.

Hade ju egentligen lovat att dessa bilder skulle komma upp här på bloggen i tisdags, men det blev inte så riktigt som ni säkert märkt. Men det heter väl bättre sent än aldrig?!


Uttrycket "svinbyxor" kommer då både från färgen (rosa) och att det är byxor som det inte gör någonting om de svinas ner. Ska trots allt spendera helgen med "mitt" lag bestående av 7 (tror jag?) killar, varav en är Simon och det förklarar väl allt? haha. Jag är supernöjd i alla fall.

(och på frågan varför jag inte har en Karolin-ovve som den lärarstudent jag är, så är svaret "nä, jag passar verkligen inte i orange-gult". Och varför vara som alla andra, när man kan vara sig själv? hihi)

tisdag 18 oktober 2011

Gissningslek?


Det är fritt fram för gissningar vad det är!? :)

måndag 17 oktober 2011

Måndag 17.10.2011


Imma på fönstret i morse, fint var det.

Måndag . Självstudier . Städning . Frustration

Med dessa fyra ord kan man nog ganska bra sammanfatta min dag. Frustrationen hänger ihop med studierna, så det är glömt och förlåtet vid det här laget alltså inget värre med det. Sen börjar jag tro att måndagar är dagar då man ska vara lite frustrerad. Grinig kanske skulle kunna läggas till på listan, för det var precis det jag blev när jag lyckades tappa en stekpanna på foten när jag diskade. Klumpig_tjej_88!

Nu ska jag krypa ner under mitt varma täcke, för i morgon är det skola igen. Lär vara mer än lovligt förvirrad i morgon vilken dag det är, men det blir ju så när man inte är i skolan på måndagar. Så jag är tacksam om någon upplyser mig om att det är tisdag! Haha.

Godnatt

lördag 15 oktober 2011

Lördagsfunderingar


Lördagen har även den sprungit iväg, precis som de lediga dagarna allt som oftast gör. Har inte fått så jättemycket gjort, men man måste inte alltid vara så produktiv.

Åkte iväg till Jula för att inhandla ett par "svinbyxor" till nästa helg, och sen vidare till Ica Maxi och köpa textilfärg. Sen hem och slänga byxorna i tvättmaskinen så att de i alla fall är tvättade en gång innan färgningen som troligen sker i morgon. Och innan någon frågar, ni kommer att få reda på vad uttrycket svinbyxor innebär, för byxorna kommer få ett helt eget inlägg när de är färdiga!

Efter middagen så började jag laga brownies, och det är dem ni ser på bilden. Riktigt goda, men väldigt mäktiga så de kommer räcka ett tag. Nu ska jag nog se om jag lyckas slita Simon från Xboxen och kanske kika lite på någon film, annars blir det nog snart att krypa ner i sängen! Puss och godnatt på er! ♥

Purple rain ♫


Köpte ett nytt nagellack tidigare i veckan. Dock var det väldigt svårt att få en rättvis bild på färgen, då det var ett väldigt gult kvällsljus just när jag fotade. Men såhär ser det ut i alla fall!

torsdag 13 oktober 2011

Muffinsar.


Receptet lånade jag härifrån.

onsdag 12 oktober 2011

måndag 10 oktober 2011

Saker man minns (och saknar) pt.1

Dagens 10.10.2011


Det var någon (läs: Jonna) som ville se hur kläderna jag beställde från Ellos såg ut på, så här kommer plagg nummer två i alla fall. Den härligt långa myströjan, som passar ypperligt till jeansleggings!

(jag gjorde en fuling och beskar bort mitt huvud då jag var både osminkad och hade ett ansiktsuttryck som inte är av denna världen. Puss)

Lite kökspyssel och annat grubbel.


Bakade lite muffins igår, och tusan vad goda det var. Simon säger att det är hans nya favoritmuffins, men sen kom det fram att de nog delar förstaplatsen med morotscupcakesen.

Idag är det lite mer "stillsamt" här hemma. Jag ligger större delen av tiden på soffan och vilar (läs: hostar lungorna ur mig), och Simon sitter vid sin dator och spelar. Det stavas alltså s-j-u-k-s-t-u-g-a här hemma för tillfället, vilket är lite surt. Jag har verkligen inte tid att vara sjuk just nu, fast så säger man väl alltid. Nåväl, nu ska jag återgå till min sköna soffa!

Istället för att plugga?

KOLLA DIN MOBIL
1. Vad har din mobil för färg? Den är vit och silver.
2. När köpte du den? ca 1 månad sen.
3. Vad är det för märke? HTC
4. Vem ringde dig senast? Simon
5. Vad står det i ditt senaste mottagna sms? "Nu kommer jag hem. Puss"
6. Ungefär hur många sms har du i inkorgen? 88 st
7. Vad heter din kontakt nr. 12? Farmor

GÅ IN PÅ DITT RUM/I DIN LÄGENHET
1. Vad är det första du ser? Från ytterdärren så är det delar av soffan och en planch.
2. Hur städat har du, på en skala från 1-10?
3. Har du något på väggarna? Vi har rätt mycket på väggarna.
4. Vad ser du om du tittar ut? En flaggstång, en lekpark och ett "grillhus".
5. Har du bäddat din säng? Nej, det har jag inte.
6. Hur stort är ditt rum/din lägenhet, på en skala från 1-10? 9.

KOLLA I DIN DATOR
1. Vad heter din användare? Anna
2. Vad har du för bakgrundsbild? En spindel.
3. Vilken/vilka är din favoritsida på nätet? Blogger/Facebook.
4. Är du medlem på dayviews? Ja, men jag är inte aktiv.
5. Hur ofta sitter du vid datorn? Mer eller mindre jämt.
6. Är din dator bärbar? Janå, bärbar eller släpbar. Tolkningsfråga.


TITTA PÅ DIN BLOGG
1. Hur många inlägg har du laddat upp? 1340
2. När skapade du din blogg? Februari 2007
3. Hur många följer din blogg enligt bloglovin? 18 stycken
4. Vad heter den person som kommenterar mest på din blogg? Det är nog hanna det.

KOLLA I DIN GARDEROB
1. Vilket plagg använder du mest? Mina baggyjeans.
2. Hur många Jeans har du? 3 riktiga och 2 jeansleggings.
3. Har du mkt kläder? Skulle jag inte påstå.
4. Har du några märkes kläder? Ja, det har jag.
5. Har du något helsvart plagg? Jepp.
6. Hur sen din bikini ut just nu? Den ena är svart, den andra är två nyanser av rosa.

lördag 8 oktober 2011

onsdag 5 oktober 2011

Ojsan! Det hände en grej!

Nu har min söta webmaster hanna varit här inne och byggt om igen, och jag hoppas att ni som läser här gillar det? Det gör i alla fall jag!

Ellos-paket!

Fick hem mitt efterlängtade ellos-paket igår, och till min stora glädje så passade alla kläder. Tur det, så slipper man böka med att returnera och grejer.

Jeanskjol, har varit i ett akut behov av en ny sån då min andra av någon underlig anledning har blivit för liten. Den här är i alla fall så bekväm, så jag har mer eller mindre bott i den sen den kom igår. (nej, jag sov inte i den)

En klänning som går att använda till vardags och till fest. Var i behov av en klänning som inte är vit/ljus då jag inte är speciellt duktig på att hålla sånt rent alla gånger. Sen är det en lång tröja som kan användas som klänning eller till jeansleggings/byxor!

Underbart med lite nya grejer i garderoben!

måndag 3 oktober 2011

Testar lite.

Sitter och försöker plugga lite, men fastnade med att testa telefonen lite :)


söndag 2 oktober 2011

Spiders


Den här lilla krabaten hänger utanför vårt vardagsrumsfönster och skyddar lägenheten. Måste faktiskt erkänna att jag tycker att spindlar är lite fascinerade, men bara när de är på rätt sida av glasrutan! Sen att jag drömde mardrömmar om gigantiskt spindlar inatt hör väl inte hit?

Söndag 02.10.2011


Söndagar är bra dagar, speciellt om man är ledig på måndagar. Så idag passade vi på att laga middag i lugn och ro, istället för att stressa ihop nått som det annars ofta blir när man har bråttom och är hungrig efter skolan. Det blev i alla fall kycklingpita med grönsaker. Gottigott!

lördag 1 oktober 2011

Vad söker ni på pt.6

Var bara tvungen att göra ett litet "tillägg" från igår. Idag är det flera personer som halkat in på min blogg genom att söka på nördtest för killar! Något sånt har jag aldrig publicerat, men däremot ett för tjejer! Hehe.

lördagens tidsfördriv.

Orkade inte lägga in bilderna i datorn från telefonen, så det får bli lite sådär med storleken på dem :) detta är i alla fall en väderrapport från Kalmar. Men inte är jag ute i det fina vädret inte. Nejnej, jag spelar Wii istället :D
Published with Blogger-droid v1.7.4