onsdag 29 februari 2012

Vad du växer! ♥


Augusti 2011 - nästan exakt två månader gammal.


Februari 2012 - snart 9 månader om jag räknat rätt.

Igår hade vi en lite mindre middagsgäst vid matbordet än vi brukar, det var alltså Jonna och Elliott som var på besök. Han var relativt nöjd med att få sitta och tugga på en plastslev medan vi andra åt middag. Med dessa bilder ville jag egentligen bara konstatera att småbarn verkligen växer som ogräs. Hehe ♥

Vad har hänt sen sist?

Sen sist jag bloggade så har det hänt några roliga saker! Dagarna har verkligen rusat iväg när jag har varit hemma på Åland.

Lördag:

Spelkväll tillsammans med Hanna och Mimi hemma hos Hanna! Jag lyckades med konsten att vinna spelet, kan inte minnas när jag sist vann i ett spel! Haha.

Söndag:

Tog en långpromenad tillsammans med de tidigare nämnda damerna. Efter promenaden parkerade vi oss vid Hannas köksbord och pratade strunt och åt massa nostalgiska godisar. De lurviga herrarna gjorde oss sällskap.


Sen har jag pluggat i stort sett alla kvällar och alla lediga stunder, så en klapp på axeln till mig! *klapp,klapp*

lördag 25 februari 2012

Nya skor och lite uppdateringar.

Var med mamma en sväng på stan idag och skulle egentligen bara kolla lite. Men det råkade sig så att jag kom hem med ett par skor, som faktiskt har en klackhöjd jag kan gå i riktigt bra.

Är, som kanske de flesta som har facebook förstått, på Åland ett litet tag, och det är så skönt att vara hemma. Känner mig piggare och gladare än på länge, och det är så skönt att få fylla på med ny energi tillsammans med vänner och familj. Dock saknar jag Simon en smula, men jag vet att jag får träffa honom om ett tag igen ♥

Torsdagen var resedagen, och när jag väl satt på Rosella så önskade jag att tiden skulle gå fortare och att de skulle gasa på lite så att jag fick komma hem och sova. Igår var jag ut till Jonna och åt middag och umgicks med henne och Amira. Riktigt mysig kväll, måste verkligen göras om. Och dagen idag har jag ju nästan redan skrivit om till stor del. Nu ska jag återgå till lite pluggande!

torsdag 23 februari 2012

Vad gör väskan pt. 2

Vad gör väskan?

Mmm, middag! ♥

Gårdagens middag bestod av tabouleh tillsammans med parmaskinka och tsatsiki. Mm-mm, så sjukt gott!

tisdag 21 februari 2012

Cause I'm coming home again ♪


En favorit sen länge tillbaka. ♥

Happy B-day!


Någon gång kring detta datum så skapades en alldeles speciellt liten blogg, dvs MIN! Har bloggat lite till och ifrån under dessa år, men jag är glad att jag har hängt kvar här så länge i alla fall! Ikväll firar vid födelsedagen med fastlagsbullar! ♥

måndag 20 februari 2012

Dagens mission.


Dagens mission var ju att baka/laga fastlagsbullar, och det är nu slutfört. Fyllde två av bullarna nu ikväll, och de blev så mycket godare än de man köper. Kanske kan bero på att man får dem precis så som man vill ha dem när man gör allt själv.

Can't remember what you did ♫

Nu är det sådär lagom dött här på bloggen ingen.
Hade en lagom slapp dag här hemma igår, och gjorde nog egentligen inte någonting vettigt. Var och handlade lite mat och köpte ett nytt lysrör till köket så att jag kan diska/baka ordentligt igen utan att behöva tända alla lampor i lägenheten. Sen blev det soffläge resten av dagen då vi plöjde igenom de tre första avsnitten Supernatural och sen avslutade vi kvällen med Wallander - Arvet. Har inte sovit sådär jättebra inatt, och att våga diska ska jag väl inte ens prata om!

Snart blir det en promenad till Konsum och handla lite, för sen är dagens mission att baka fastlagsbullar. Ptja, det är trevligt med ledighet tycker jag.

fredag 17 februari 2012

Hangover!


Den här låten har gått på repeat större delen av förmiddagen. Förövrigt känner jag mig så mossig inuti huvudet att jag tror att jag skulle smälta in bra i skogen just nu. Men, hemtentan är inskickad nu så huvudet kommer kanske snart återgå till sitt vanliga jag igen.

onsdag 15 februari 2012

Istället för en blomma.


Ja, istället för en blomma så fick jag en blommig väska av min älskling igår på alla hjärtans dag. Jag har sagt att jag behövde en ny bag/väska eftersom dragkedjan på min andra mystiskt gick sönder i förrådet här i Kalmar när jag var hemma på Åland i somras (nej, jag skyller inte på Simon och hans ölandstrip, jag skyller på dammråttorna! Ehm).

Igår fick jag i alla fall den här fina väskan, som inte alls var lätt att få en bra bild på, så det som ser vitt ut är egentligen turkost. Mycket fint! Tack älskling

måndag 13 februari 2012

♥slaget 2012


Simon var peppad på bussen på väg mot Halmstad.


Glada sjöbusar på bussen.


Erik och Jenny.


Pissepaus.


Enda bilden som togs framme i Halmstad. Stackars kille som blivit upptejpad på väggen.

söndag 12 februari 2012

På väg hem <3

Miiie, snart hemma från ett intensivt Hjärtslaget 2012 i Halmstad. Ska bli så sjukt skönt att få komma hem och duscha och bara få sova i sin egen säng! EN MJUK SÄNG! Kommer nog en längre uppdatering någon annan dag. Pusspådet!


Published with Blogger-droid v2.0.4

torsdag 9 februari 2012

Detta väder?!


Ja, jag tycker det är förvirrande när det håller på såhär. Bilderna är från i helgen, och varannan minut sken solen och varannan minut så snöade det så mycket att man knappt såg ut till den lilla boden på gården. Tur att det var nästan 20 grader kallt ute, så man slapp fundera på om man skulle gå ut eller inte! ;)

onsdag 8 februari 2012

Ett Foto I Timmen - 8.2.2012


Tog en välbehövlig sovmorgon då jag sovit dåligt nästan hela helgen. Jagade iväg Simon till skolan och kröp ner och läste lite tidningar.


Lyxade till det till frukost med varm choklad och smörgåsar. Frukost är nog mitt favoritmål på dagen, i alla fall om jag får äta när jag verkligen vaknat.


Plockade fram gitarren och såg om jag fortfarande kom ihåg de få ackorden från skolans gitarrlektioner. Det kunde jag, men naglarna var i längsta laget att spela med.


Simon var en liten sjukling och kom hem tidigare än tänkt från skolan, så vi lade oss och vilade en liten stund. Mysigt! ♥


Påbörjade projekt lappa trasig byxa.


Plockade fram min fina symaskiin! Resultatet blev väl godkänt, men det skulle bara fattats annat när jag faktiskt hade en 9a i syslöjd!


Eftermiddagsfika.


Satt vid datorn en stund och fingrarna kändes som isbitar.


Tog ett varmt bubbelbad!


På väg till stan och Lambdas styrelsemöte.


MÖÖÖÖÖTE!


På väg hem från stan i snöstormen, och jag passar på att leka lite reklampelare. Puss och godnattpåer! ♥

måndag 6 februari 2012

Brrrrrrr!

Är det för kallt i lägenheten när man tar i kameran och nästan fryser fast i metallskalet?

lördag 4 februari 2012

Lite mindre än vanligt?!


Vi fick en uppgift av Peter (eller var det Marina?) en gång i tiden, och vi fick i uppdrag att i bilder visa vår bild av Mariehamn. Mimi, Hanna och jag promenerade iväg till biblioteket för att efter det skapa en miniatyrstad av en redan pytteliten stad. Åh, så nöjda vi var/är med resultatet! :D

fredag 3 februari 2012

Delar av vecka 5


Färgade håret hemma för första gången på nästan 3 år. Hade tröttnat på att vara i princip gråhårig, så lite ny färg var trevligt.


Väntade på att bussen skulle komma med Simon, så att bi kunde åka vidare till Hansa City.


På Hansa investerade jag i en plattång. Inte för att det behövs i mitt spikraka hår, men jag hade tänkt ha den att locka med.


Ett försök att fånga hårfärgen på bild, lite (eller ganska mycket) rödare än det jag färgade hos frisören. Får se hur länge det håller bara, då det bara är en 20 tvättars toning.


Idag har jag spelat Wordfeud större delen av dagen, det är lätt att fastna.