torsdag 30 september 2010

Dagens irritationsmoment.

Dagens... irritationsobjekt är gitarren ja, skulle väl egentligen vilja skriva hatobjekt men det låter så starkt, så jag låter bli. Vi är inte alls vänner ikväll, så nu ger jag upp det här och återkommer med övandet i morgon istället!

Ni ser irritationen i ögonen va?

tisdag 28 september 2010

Baka, baka liten kaka!

I lördags hade jag inte mycket vettigare för mig än att göra en av de saker jag gillar allra mest, dvs baka!


Började dagen med att baka frukostsemlor, och de blev riktigt goda faktiskt.


Vid 4-tiden när jag skulle börja baka det andra så var Simon snäll och blandade en "drink" åt mig. Såg oerhört fint ut med hallonen som isbitar.


30 stycken färdiga morotscupcakes i väntan på glasyren.


Ingredienserna till havreflarnen.


De färdiga havreflarnen. De blev tyvärr lite mörka.


Pimpade "drinken" med en citronskiva.


Färdiga muffins! Känns verkligen som om lördagen gick i nyttighetens tecken!

söndag 26 september 2010

Tjej och killsnack #70

Efter ett låångt uppehåll så tänkte jag börja med tjej&killsnack igen.

Tema:
Badrummet

1. Har du dusch och/eller badkar?
Just nu har jag badkar, och jag älskar det. Är uppvuxen med badkar, så jag är så van med att ha det. När jag flyttade ihop med Simon, så hade vi inte badkar i den lägenheten och då gick jag hem till mamma och pappa och badade då och då!

2. Nämn tre saker du har i badrumsskåpet/liknande förvaring?
Nagellacksborttagning, hårspray och smink.

3. Favorit- A: schampo, B: balsam, C: duschcreme/tvål, D: tandkräm, E: handtvål?
A: Just nu så gillar jag Loreal Absolut Repair, eller Barnängen Aloe Vera Yoghurt.
B: Försöker låta bli att använda balsam, men Barnängen Aloe Vera Yoghurt.
C: Dermosils bodyscrub med hallon.
D: Pöh, tycker alla är likadana. Men helst någon som heter Sensitive.
E: Ingen aning.

4. Är du noga med färgen på handukarna/vilken färg har du?
Nej, egentligen inte. Men oftast när vi får nya handdukar så får jag röda och Simon antingen blå eller svarta. Så oftast blir det så att jag har röda handdukar. Men man ser ju lätt skillnad på vems som är vems.

5. Beskriv ditt drömbadrum.
Stort, ljust och mycket vitt så att man kan bryta av med färgglada detaljer.

fredag 24 september 2010

Sweet Dreams

Ibland blir jag så fruktansvärt trött på att bara sitta och tänka utan att kunna få ord på tankarna. Det känns frustrerande. Men nu ska jag gå och kräva ner mig i soffan, titta på film, äta glass för att kyla ner febern och sen kanske läsa lite SOLO.

Så jag önskar er godnatt med en låt av Beyonce!

Outfit


Mest för att jag vet att hanna avskyr/irriterar sig på uttrycket i rubriken, så var jag ju tvungen att slänga upp en sån. Allt för att få lite spänning i vardagen, eller? ;) hehe!

tisdag 21 september 2010

Feelings.


Idag insåg jag verkligen att hösten är här, och jag är inte säker på att jag verkligen gillar det. Jag tycker det är fint med alla gula löv och det är underbart när solen skiner och det är lite småkyligt ute. Men, jag är redan trött på att vara tvungen att frysa så mycket att jag skakar som ett asplöv oavsett hur mycket kläder jag än har på mig.

Dessutom för hösten med sig en massa tankar och funderingar. Funderingar som jag inte riktigt vet vad jag ska göra av. Idag fick jag tårar i ögonen när jag satt och tänkte, inte bra. Men nu ska jag ta mina tankar och gå och lägga mig.

måndag 20 september 2010

Shopping-söndag.

Dagen idag bjöd på en hel del shopping. Kul för oss, mindre kul för plånboken! Men, ibland måste man unna sig saker!


S ena nya t-shirt.


S andra nya tshirt.


S nya hoodie.


S posar i sitt nya förkläde och med det nya brynstålet i handen.


Skruvar, behövs alltid!


2 stycken 8pack galgar.


Nytt rivjärn.


Handdukskrok att hänga över dörren.


En till handkontroll till Xboxen.


Ett xboxspel som jag kan spela, till skillnad från de S redan har. Sen kan jag ju bara nämna att både jag och S suttit och spelat detta ikväll, och det är roligt med väldigt svårt på sina ställen.


En skyddsväska till....


min nya bäbis! En ny Creative Mp3.


Jeansleggings åt mig.


Skor åt S.


Skor åt mig.


Vinterskor åt mig.
Skorna var ta 3 det billigaste på köpet på Skopunkten!

söndag 19 september 2010

Fredag - Lördag

En liten kortfattning om "helgen".


Inledde fredag morgon med varm choklad och en smörgås, för att sen cykla iväg mot skolan för att ha en musiklektion och sen ta sig ner till Kalmarsalen för att titta på Cirkus Cirkör. Kan ju tillägga att jag har en stark känsla av att varm choklad kommer bli höstens och vinterns "drog" här hemma i år igen. Sååå gott!


På kvällen kom sötsuget smygande som vanligt, och då slängde jag ihop lite kokosbollar till mig och Älsk. Mm, sambokilon javisst!


I lördags gjorde vi ingenting vettigt på dagen då vädret visade sina sämsta sidor. Älsk skruvade upp lite lampor och så.

Senare på kvällen så for vi dock in till stan med Erik, Hampus och H:s flickvän Sofia. Besökte Krögers precis som förra helgen, dock var vi inte där till stängning den här gången. Vid 11 ville killarna gå till Sjösjukan, så då gjorde vi så, men vid 12 så började jag och S tröttna så vi bestämde att vi skulle åka hem. Så S som körde skjutsade hem mig, och sen for hon hem till sig. Lade mig på soffan och skulle titta på "Gråta med ett leende", men somnar efter halva och vaknar igen vid halv 3 när Älsk kom hem.

onsdag 15 september 2010

Ibland vill det sig inte riktigt.


I morse visade sig inte vädret från sin bästa sida direkt. Satt länge och velade om jag skulle ta bussen eller om jag skulle cykla till skolan. Till slut bestämmer jag mig för att cykla, vilket jag halvvägs bittert får erfara att inte var det bästa valet.

Vid Berga C så börjar det duggregna, men jag tänkte att det kanske skulle lugna sig igen, men NEJ! Vid Funkabo så häller regnet ner, och det fortsätter det med ända tills jag är framme i skolan och ser ut som en dränkt katt, ungefär som den på bilden. Hårsprayen rinner ner över ansiktet och in i ögonen som börjar svida, mascaran rinner och vattnet som är blandat med hårspray och mascara rinner in i munnen och det smakar shiiit!

Sen när jag skulle cykla hem från skolan så sken solen, och Kalmar visade upp ett underbart höstväder. Underbart!

söndag 12 september 2010

Lördag kväll/ Söndag morgon.

Lördag kväll inleddes ju som sagt med biomys tillsammans med älsk. Efter det skulle vi ha varit och hälsat på P, men han låg hemma och sov så då fick det bli en snabbvisit på en kräftskiva med några av älsks klasskompisar.


Jag och älsk på kräftskivan. Och jag är inte full, trots att det ser ut så. Jag är väl hög på kärlek eller liknande.


Kräftor!


Diverse fina och mindre fina huvudbonader testades. Jag testade älsk keps, och Alex testade öllådan.


På Krögers. Satt på uteserveringen och myste i värmen. Det var nästan varmare på uteserveringen än inomhus tack vare gasvärmare och infravärme.


Efter Krögers blev det efterfest hemma hos M, och sen så fick älsk och J för sig att de skulle simma. Sagt och gjort, så drog de ner iväg till stranden med mig och E i släptåg. På bilden syns Joel och Emma. Efter killarnas bad, så promenerade jag och älsk iväg till bussen och var väl hemma igen vid 9 tiden, vilket innebar att vi varit borta i ca 16 timmar.

Jag hade väl egentligen tänkt sätta mig och plugga direkt när jag kom hem, men det slutade med att jag nästan somnade i boken så jag lade mig på soffan och sov ungefär 2½ - 3 timmar. Så det är alltså allt jag har sovit på ungefär 2 dygn, så är ni förvånade om jag säger att jag är trött nu?

Lördag morgon!

Hade lovat Älsk en mysfrukost i lördags, så då var det bara att stiga upp "tidigt" och börja förbereda allting.


Hade kalljäst semlorna i kylen över natten, så det var bara att ta fram dem och grädda på morgonen. Så oerhört smidigt, och färska källarfranskor är ju så gott!


Frukostbordet. Några saker saknas på bilden. Tex de kokta äggen och brödet.


Min trötta älskling vilar i väntan på frukost!

lördag 11 september 2010

Vampyrer suger!


Jag och Älsklingen ska på bio ikväll, och det här är filmen vi ska titta på är Vampires Suck! Ska bli riktigt mysigt <3

fredag 10 september 2010

En vardagsuppdatering.


I morse vaknade jag på helt fel sida så jag har varit lite småputt hela dagen, så förlåt till alla de som jag har råkat vara otrevlig mot.

Nåväl, begav mig till skolan till 8 och där vankades det "filmfestival" där vi skulle redovisa filmerna vi har arbetat med under två veckors tid. Alla grupper hade gjort sitt bästa, och det märktes att alla verkligen hade haft roligt under dessa arbetsveckor. Jag tycker ju självklart att min grupp lyckats bäst, men det vore väl konstigt annars?

Slutade i alla fall runt 11.00, och vid 11.45 så mötte jag upp Simon och Robert vid Baronen för att gå och käka lunch på Rosenlundska källaren. Tokmysig lokal, med världens ojämnaste stengolv så man fick se till att lyfta på fötterna. Åt köttfärslimpa med potatis, och sen när jag skulle betala min mat så fick jag inte utan S bjöd på det! Tack älskling!

Nu blir det middagsfix, på menyn står Rökta räkor och nypotatis!

söndag 5 september 2010

Minnen 2007 - Juli till December

Juli


Augusti


September


Oktober


November


December

Minnen 2007 - Januari till Juni.

Januari


Februari


Mars


April


Maj


Juni