torsdag 31 juli 2008

Torsdag - har man verkligen rätt att säga vadsomhelst då?

"alltså, har du anorexia, leukemi, eller är du bara mager ändå!?"

Ja, det kan man ju fråga sig. Det var iaf den frågan som ställdes till mig idag. Och vad tusan tror dom att man får för svar på en så taskig kommentar? Inget alls.

Hur skulle ni reagerat om ni fick en sån kommentar?

måndag 28 juli 2008

1½ år.

Idag har simon och jag varit tillsammans i 1½ år :D

Jag älskar dig Simon <3

Döddag.

Har verkligen varit riktigt död hela dagen.

Steg upp ur min underbara, varma säng, redan kl 5 i morse *gäsp*. Kände inte direkt någon motivation att äta frukost, så det skippade jag helt. Satte mig i bilen och brummade iväg på jobb. På jobbet gick det mesta i sitt vanliga tempo, och jag gick hem vid 10 i 2.

Han bara hem innanför dörrn, så kom Syster hem och vi åkte iväg till Tellholm. Väl där insåg jag ju hur trött jag var, för jag somnade på soffan nästan direkt. Vaknade till med ett ryck när Syster satte ner en flåsande kanin på magen på mig.

Blöh, nu ska jag gå och sova, så att jag orkar jobba imorrn.

söndag 27 juli 2008

En riktigt bra sommardag.

Idag har dagen spenderats på Tellholm med J, S, K och Y.

Det har varit en helt underbar dag med mycket sol, massa gottis att äta och lite simmande. Eller, jag och S simmande väl inte så mycket, utan vi satt mest en bit ut i vattnet, pratade och försökte bättra på brännan lite. Däremot var det lite jobbigt när det kom vågor från motorbåtarna som for förbi.

Nu ska jag snart gå och lägga mig, så jag orkar upp till kl 5 imorrn.

solken och undebart väder

Vaknade för en stund sen, och sen dess har jag legat på soffan och käkat godis.

Borde väl börja klä på mig och äta lite frukost, men jag har inte riktigt orkat det. I morse när jag vaknade så var det stekhett i mitt rum, därav anledningen till att jag gick och la mig på soffan.

Nej, nu dags för lite aktivitet.

Nattinatt!

Kom hem för ungefär en halvtimme sen, var ner till torget och tittade på raketer med storasyster. Det var riktigt fint faktiskt.

Annars idag har jag varit på vikingamarknad, och druckit världens godaste saft. Kändes rätt trevligt att traska omkring där och titta på folk. Enda minuset var väl bara den stekande hettan, som gjorde att man inte kunde prova alla smycken som såldes. Dels var mina fingrar så svullna, att jag inte skulle kunna ha ringarna jag provat då, så att jag inte skulle kunna ha dom när det är kallt sen. Och sen så var alla smycken som låg i solen så stekheta att dom knappt gick att ta i.

Men nu sova, ögonen håller på faller ihop.

tisdag 22 juli 2008

liten uppdatering.

Igår fixade jag det sista, så nu kan min dator bli omformaterad.

Ska bli SÅÅ skönt att slippa använda M & P:s dator eller att måsta gå till S för att kunna blogga eller göra nått annat. Jag har varit utan min egen dator sen i april - maj någongång. Men jag har ju klarat mig rätt bra iaf. Det enda är väl att det inte har blivit så jättemycket bilder i bloggen.

Nåja. Idag har jag känt mig som en fisk som spolats upp på land, helt död alltså. Det var tydligen krävande att jobba. Det vart helt plötsligt mycket tyngre att jobba när man var ensam, om man jämför med hur det var när jag var med Tuula.

På min "lunchpaus" idag så pysslade jag ihop ett nytt omslag till min kalender, så nu är den jättefin, även om det inte riktigt är klart ännu. Känns faktiskt praktiskt att kunna göra egna omslag till den, och kunna byta hur lätt som helst.

Nå, får vara nog om det. Nu blir det sängen, ska ju upp kl 5 imorrn!
Nattinatt!

lördag 19 juli 2008

en dag med massa händelser.

Mm, idag mår man som man förtjänar. Alldeles utmärkt alltså. (;

Igår var det vin- och ostkväll med Elin. Vi delade på två flaskor vin och spelade lite Buzz. Det var väl från början tänkt att vi kanske skulle orka fara till Dinos, men när klockan började närma sig halv 1 så kom vi nog fram till att vi inte kände för det. Så då for Elin hem, och jag gick och lade mig.

I morse vaknade jag kl 8 och var hur pigg som helst. Så då steg jag upp och började städa i mitt rum. Sen vid 11 så kom M & P in till stan, och så for vi ut till Geta med Jenny och Matte. Kikade lite på traktorutställningen och sen brummade vi vidare till marknaden vid butiken. Gick runt och tittade, och sen satte vi oss ner och åt våfflor. Yummie!

Och ikväll blir det och åka med i cruisingen :)

tisdag 15 juli 2008

the final countdown.

Andra dagen på jobb idag då.

Känner mig MYCKET förvirrad just nu. Torrmoppa golv hit, dammsug dit. Återstår att se nästa vecka om jag kommer ihåg alla olika moment. Så nu blir det att vara städerska i 4 veckor iaf. Har redan märkt att städningen sitter i även när man kommer hem, för idag så städade jag faktiskt i badrummet. Synd bara att mamma inte är hemma och ser det.

Idag på min "lunch" så var jag ner på stan och spenderade lite pengar. Köpte Buzz, så att jag ska ha nått att göra nu när jag är ensam lite då och då. Kom och håll mig sällskap? :D

Mjo, ska väl snart gå och sova, för imorrn så ska jag upp kl 06:00, och sen jobbar jag till 08:30. Sen är jag ledig till 15:30 någon gång. Så det blir väl lite svirande på stan igen imorrn :)

Tisdaaag

Måp, andra arbetsdagen idag då. Det har nog gått bra hittills. Har "lunch" mellan 12 och halv 4 idag, vilket känns rätt fint :p

Ne, nu ner på stan och pallra runt lite :D

onsdag 9 juli 2008

en veckas uppdatering.

Ja, det är ju så jo.

Har inte skrivit blogg ordentligt på över en vecka, senast jag skrev ett ordentligt inlägg så var den 1 juli, och det är ju rätt längesen nu jo.. Har inte varit i stan, så jag har ju inte haft någon dator. Men nu ska jag försöka uppdatera lite om vad som har hänt dom senaste dagarna.


2 Juli - Onsdag:
Sov bort halva dagen pga min jobbiga förkylning. När jag väl orkade mig upp från soffan så tog jag en promenad med mamma, och sen så åt jag lite jordgubbar. Mmm, gottis.

3 Juli - Torsdag:
Johannas 18 års dag! Var i stan hela dagen pga att mamma skulle på nån middag på kvällen. Men på dagen så uträttade vi iaf en massa ärenden: Köpte biljett till iTech, köpte present åt Johanna, piercade mig, handlade mat till middagen, tog passfoton och hämtade ut mina körkortspapper på posten. Ja, jessus vad man kan vara effektiv ibland.

4 Juli - Fredag:
Brummade iväg till stugan igen med mamma som passagerare (ja, hon lever ännu), och på stugan så lade jag mig och solade ett tag. Sen började jag förbereda mig, och traskade sen iväg till Johanna, för att åka med henne till hennes stuga. Där plockade vi i ordning innan dom andra gästerna kom, fast vi blev klara rätt snabbt, så sen satte vi oss på altanen i solen och väntade och drack varsin cider. Efter förfesten så kom taxin och hämtade oss, farligt med karaoketaxi! ;) Min röst var ju rätt död när vi kom fram till Kärringsund, där iTech ordnades. Nåja, det vart kallt på kvällen, och jag hittade dig att få lite värme av (; "henne ska jag ha med mig hem ikväll", fast det var ju förra året det ja (; Sen höll jag på åka i poolen med väska och allt, tur att det inte blev så, för det skulle INTE ha varit omtyckt. Ny kamera + vatten = dålig kombination. Nog om det, kom iaf hem vid 6 - halv 7 på morgonen, stupade isäng, och vaknade vid 10 igen. Såg att solen sken ute, så då var ju tanken på att somna om körd! ;)

5 Juli - Lördag:
Vaknade ju som sagt vid 10, smörjade in mig med ordentligt med solkräm, och lade mig på altanen och solade. När jag väl låg där i värmen, så kan det ju bara sluta på ett sätt... att man sover som en liten sten! ;) sov väl där till kl 13. När jag vaknat till liv så började jag förbereda min middag. Vid halv 6 kom Hanna, Mimi och Petra. Jag fick mitt salladshuvud, och då kunde middagen börja. Sen kom Linnea lite senare oxå. När alla åkt (och jag skjutsat Linnea dit hon skulle), så gick jag och lade mig på soffan för att kika på film, men somnade. Vaknade vid två och kröp upp för trappan till min säng :)

6 Juli - Söndag:
Steg upp vid 10, och gick ut och solade igen. Sen kom mamma och pappa tillbaka från seglingen, och då var ordningen återställd.

7 Juli - Måndag:
Riktigt händelselös och regnig dag. Satt inne hela dan, för att de inte fanns nått roligare att göra ändå.

8 Juli - Tisdag:
For från stugan någon gång efter middagstid, och sen gick jag till Simon för att fixa lite med hans räkningar och vattna blommorna.

9 Juli - Onsdag:
Jobbat. Var med M och köpte glass av Petra, för att sen traska iväg till en lekpark för att bli av med en massa spring i benen. Jag försökte leka lite jag med, men det var inte alls skönt att åka rutchkana i shorts. Kändes som om jag fick en indianbränna på låren, och M bara skrattade åt mig. Snäll kille detdär. Sen så gick vi in, och M somnade på soffan, så då läste jag min bok en stund. Sen när M vaknat igen så var det full rulle en stund, och sen kom mamma H hem, och jag fick gå hem och vila mig :)

Oj, vad långt dethär inlägget blev, så jag hoppas ni orkar läsa :p Och när jag får in mina bilder i datorn så borde det komma upp lite mer bilder på bloggen igen. Nu ska jag sova för att orka möta en ny dag med M imorgon! :) Godnatt!

tisdag 8 juli 2008

blöh..

Så var man i stan igen då, sitter i lägenheten och har riktigt tråkigt. Ska väl gå hem och sova, så att jag orkar upp och jobba imorgon oxå. Hoppas det blir soligt och fint, så man slipper sitta inne hela dan.

Skriver mer imorgon när jag har tid, och ork :)

tisdag 1 juli 2008

Tisdag - Im cold.


Den här låten är så fin.

Var just och skjutsade S till båten, och nu är jag hemma igen och ska plocka ihop mina grejer, och göra mig redo för att "flytta hem" till mamma och pappa igen för en månad. Det är rätt tungt att S har farit igen, för han har ju varit hemma så länge nu känns det som. Men, som han sa, 28 dagar kommer gå snabbt.

Inatt har förkylningen jag har känt av ett par dagar "äntligen" brutit ut, och jag säger äntligen för att det är grymt skönt att slippa känna sig helt trött och slut hela tiden, utan att riktigt veta varför. Sen att det är jobbigt att vara förkyld är en annan femma, men den går väl över!

Ne, nu ska jag plocka ihop sakerna, sen sätta mig i soffan och beundra "mitt" vackra soffbord, och sen gå hem till M & P (;