tisdag 30 september 2008

Agression!

Nu funkar äntligen mitt internet som det ska.

Eller, Simon har varit och köpt ett nytt trådlöst modem, och efter de så funkar allting som det ska igen. Så då var det inte min dator som höll på dog, utan det var modemet som hade fått spunk. Och jag är väldigt glad för det.

Nått som gör mig väldigt mycket mindre glad, är det faktum att dom på GeFoto raderat mitt enskilda skolfoto. URSÄKTA! Så får det väl ändå inte gå till när man jobbar med att fotografera. Visst om man råkar radera en bild, men han tog ju tre stycken. Det råkar man ju inte radera bara sådär. Jäkla pottsorkar!

Så nu tycker dom att jag ska komma dit på ett omtagningstillfälle om några veckor för att ta nya bilder. Men det kommer ju ändå inte bli samma sak. Jag var ju verkligen nöjd med mitt utseende på bilden han tog i skolan ju, och dom som känner mig vet hur ofta jag är nöjd med bilder på mig själv. Ungefär en gång i året händer det. Känns precis som förra året, då jag var tvungen att ta om bilden då med. För då var bakgrunden skarp, och jag var helt suddig.

Nåja, funderar stark på att säga åt dom att jag inte tänker betala fullt pris nu när dom töntat bort bilderna, men kan man göra så?

Har i alla fall konstaterat att GeFoto inte är nått att ha.

måndag 29 september 2008

dumma dumma internet..

Mitt internet krånglar, och har gjort det hela dagen. Jag gillar det inte :(

fredag 26 september 2008

Fredag - photoshoparbete.

Satt och planerade det sista för resan igår, och räknade ut hur mycket det vi ska ha från Ikea kommer att kosta. Kom fram till att ingen kommer bli ruinerad i alla fall, och det känns ju bra.

Så på lördag är det shopping på Ikea, mat på American Pizza Palace och Bio som gäller, tillsammans med två underbara personer. Jag tror inte det kan bli mycket bättre än så faktiskt.

Nåja, åter till skolarbetet. Sitter och arbetar lite i photoshop, vilket är rätt trevligt :)

tisdag 23 september 2008

sjukhus och bloggtankar.

Snart kommer min blogg vara svart igen, det känner jag på mig. Har börjat tröttna på att mina bilder inte smälter in i bakgrunden, nu när jag skulle vilja det. Det krävs ramar till alla bilder nu istället vilket är lite tråkigt.

Ska snart lämna skolan och traska iväg till sjukhuset och få mina sprutor. Så det kommer bli en trött eftermiddag/kväll då.

Nå, hörs senare! <3

Tisdagstema - Barnsligt.


Buskväll och promenad för lite över ett år sen. Tror inte vi har varit så barnsliga som den kvällen (; Men roligt hade vi (;

söndag 21 september 2008

Singing That Melody

Hörde denhär på MTV igår, och blev glad i hjärtat.

Vet inte riktigt varför jag blev glad, men det blev jag i alla fall. Och den glädjen håller i sig ännu.

lördag 20 september 2008

I-landsproblem - toaletter.

Dagens I-landsproblem:

Kan ni tänka er hur ställd man blir när nått går sönder i badrummet. Här hemma så har nått rör upp till "vattenbehållaren" på toaletten börjat läcka, så vi måste stänga av vattnet till toaletten. Det som känns mest primitivt är ju att man nu alltså måste spola med hink(!). Det känns både jobbigt och töntigt, vilket har lett till att jag drar mig in i det längsta för att gå på toaletten här hemma.

tatueringar och annat

Lugnt och skönt här hemma när mammi och pappi är ute och seglar.

Har suttit och kikat på olika tatueringsmotiv hela eftermiddagen, så nu är jag jättesugen på att tatuera mig. Ska pilla lite i photoshop, och se om jag kan få ihop nått snyggt :) Jag har i alla fall bestämt mig fr att hålla mig till tatueringar numera, för piercingar vill inte med mig mera. Det insåg jag idag.

Men nu middag.

fredag 19 september 2008

Suck, vilken jäkla dag.

Har varit en rätt dålig dag idag.

Först försöker man engagera sig och göra det som man blir tillsagd att göra. Sen när man har gjort det, så får man skäll för att den är EN sak man inte hunnit med. Hur roligt känns det egentligen? Känns rätt jobbigt. Jag gör mitt bästa, och jag försöker. Men det räcker tydligen inte till. :(

*djup suck*

torsdag 18 september 2008

Dagens + bild

Bilden hör inte till sammanhanget, men jag gillar den ändå.

Dagens frukost:
Ha
vregrynsgröt, precis som alla andra dagar. Råkar vara ett stort fan av rutiner på den punkten, och sen är det ju snällt av mamma att erbjuda sig att koka gröt åt mig varje morgon.

Du har på dig:
Just nu är det t-shirt från GinaTricot och Velourbyxor.

Du längtar efter:
Storasyster och Simon <3 style="font-weight: bold;">Dagens låt:

Hmm, Pieces kanske, det är nog den enda hela låten jag lyssnat på idag så.

Dagens dusch:
Ingen alls. Lite kaos i badrummet här hemma så.

Dagens frisyr:
Uppsatt i en halv oredig svans, och med snedlugg. Väldigt FAB (;

Dagens smink:
Helt naturell.

Dagens händelse:
Skola, har väl egentligen inte hänt så mycket annat.

Dagens planer:
Inget alls. Bara vara hemma och softa.

Dagens vill ha:
En puss skulle sitta fint. Och en kram. Och möjligen lite choklad.

Dagens saknad:
Simon, Storasyster, Systeryster, Maddo, Anna.

Dagens drog:
Vindruvorna

Dagens tråkigaste:
Flash. Mest för att ingenting funkade.

Dagens finaste:
Jaa, bra fråga.

Dagens måste:
Sova!

Dagens dricka:
Mjölk!

Dagens köp:
Ingenting alls faktiskt.

Dagens mat:
Skinkfrestelse i skolan och potatismos och ugnskorv hemma.

Dagens sjuka:
Feber fortfarande, men jag masade mig till skolan i alla fall.

Dagens kärlek:
Svårt att gissa? Min älskling såklart!

Dagens mående:
Halvkasst, febrig men glad att vara i skolan igen.

Sömnlöst...

Så var Anna Virrpanna tillbaka i skolan igen då.

Känns lite småförvirrat att första skoldagen den här veckan, råkar vara den nästsista skoldagen den här veckan också. Men så blir det när man är sjuk. Hade jättesvårt att sova inatt, vilket slutade med att jag somnade någon gång vid halv 5 inatt! Sen var jet JÄTTEROLIGT att stiga upp halv 7 igen. Jag börjar faktiskt må illa när jag fått alltför lite sömn.

Nej, nu arbeta lite!

tisdag 16 september 2008

Sjuk, sjukare, Anna?

Nu är jag trött på det här.

Har varit febrig sen i söndags, och febern vägrar verkligen att ge med sig. Har varit hemma från skolan både måndag och tisdag, för att försöka vila upp mig och bli frisk, men utan nått större resultat. Imorgon blir det nog skola fast jag har feber, för jag kan verkligen inte missa mera lektioner nu. Böh, att allting ska bli så jobbigt.

Ne, nu sova om jag ska orka imorgon :) nattinatt <3

måndag 15 september 2008

Sjuk av saknad?

Det är tråkigt att ligga hemma och vara sjuk. Men jag har ju fortfarande feber, så det verkar ju inte direkt som om det blir någon skola imorgon heller. Jobbigt för mig som blir så fruktansvärt rastlös med en gång.

Saknar min baby, det är ju minst två veckor kvar innan han kommer hem igen. :( Jag önskar att han kunde vara hemma nu istället.

söndag 14 september 2008

Look who's alone now?

Tusan, så har man fått feber då.

Har ju som sagt inte mått bra på hela dan, och när jag mätte febern ikväll så hade jag 37,6. Känns lite bittert att det inte blir skola imorgon, i och med att vi håller på med ett pararbete i skolan. Så nu kommer Mimi måsta vara ensam i morgon. Förlåt Mimi.

Nå, nu ska jag försöka få välbehövlig sömn så kanske jag blir frisk till på tisdag i alla fall.


Varför tror du inte på mig när jag säger det. Du kände mig inte då, så du vet ingenting om det. Men varsågod, tvivla på mig om det känns bra för dig.

Huvudvärk

Har en fruktansvärd huvudvärk idag, vilket jag aldrig brukar ha.

Enda gången jag har sån brännande huvudvärk som nu, är när jag varit ute och festat. Men det gjorde jag ju inte igår. Så nu undrar jag vems baksmälla jag har fått?

fredag 12 september 2008

Stockholm imorgon!

Imorgon blir det en tur till Stockholm med Eilen (;

Eilen och Nanna - vilse i stockholm! Fast det är snart 4 år sen nu. Tänk vad tiden går fort, men ändå känns det som typ igår! Nåå, nu blir det att sova lite i alla fall, så att jag orkar mig upp till kvart i 7.

Nattipuss <3

torsdag 11 september 2008

Dumma, dumma dag!

Har haft en halvdålig dag idag, och inte blev den bättre av en viss bild just heller.

Har varit på riktigt taskigt humör idag. Inte vart elak mot någon hoppas jag, och har jag råkat vara det så säger jag förlåt nu med en gång. Men jag har känt mig orkeslös och allmänt lättstött idag. Har verkligen känt att allt går emot mig idag.

Nå, det är väl bara att glömma och gå vidare, och hoppas på att morgondagen blir bättre. Så nu ska jag sova, och imorgon är det fredag!


Varför ens försöka lådsas vara glad?

skoooola

"And I need you tonight
I need you right now
I know deep within my heart
It doesn't matter if it's wrong or right
I really need you tonight"

Blöh, sitter i skolan igen nu. Det är en konstig stämning här just nu.
Nåja, nu jobba lite mer med DW.

onsdag 10 september 2008

Fyrverkerier.

Sitter och försöker få riktigt bra idéer till min photoshop uppgift om Bengtskär. Men någon inspiration verkar inte vilja komma till mig, så då får det väl va .

Här kommer det en liten film som jag filmade när det var musikfyrverkeri i stan för snart 2 veckor sen. Är inte alls bra kvalitet här på bloggen, men den får vara.



Nu väntar sängen. Godnatt!
Puss <3

tisdag 9 september 2008

Skolfotot

Klassfotot kom idag då :) Jag är nog rätt nöjd faktiskt, blev inte så hemskt som jag trodde (;

måndag 8 september 2008

Barnvakt och sjukhusbesök.

Så har ännu en måndag gått då, skönt!

Har egentligen inte hänt nått spännande idag. Var med mamma och hälsade på Farfar på sjukhuset efter skolan, stackaren såg så liten ut där han satt på sängen i sina sjukhuskläder. Jag hoppas verkligen att han blir bra snart, och får komma hem igen. Sen så var vi och lämnade in min cykel på service för att växlarna krånglar.

Sen har jag varit barnvakt åt M också. Hade en trevlig pratstund vid middagen, tills han blev trött och mätt och matade hunden med lite makaronilåda. (; Så tittade vi på Gustaf 2 också, och den var faktiskt riktigt rolig. Tror det var längesen jag skrattat sådär mycket åt en "barnfilm". Sen satt vi och spelade luffarschack på M:s ritbräda.

Den här låten är bra tycker jag (:


sommaren

Så här trevligt har jag i skolan just nu. Sitter och försöker få ideer till en photoshopuppgift, men just nu går det rätt segt faktiskt.

söndag 7 september 2008

Uppsats :/

Åt he**ete med allt vad uppsatser heter tack.. Speciellt uppsatser inom ämnet Ålandsfrågan. Känns ju inte direkt aktuellt, och inte intressant heller.

Men allt blir lite roligare med bra musik, och jag måste erkänna att jag är lite småförälskad i den här låten.


Sovdax.

Nu är det time att gå och lägga sig.

Har ont i ryggen och mår riktigt illa, men jag hoppas att det har gått över till imorgon i alla fall. Annars kommer jag knappt kunna gå. Godnatt på er mina läsare! :)

fredag 5 september 2008

Äppelpaj och tequila

Blöh, har tråkigt. Sitter och kikar lite på Tila Tequila och äter äppelpaj. Mumma. Borde väl snart gå och lägga mig så jag orkar skriva den jäkla uppsatsen imorgon.

Ikväll har jag inte gjort så jättemycket, har vart så trött så. Mamma och pappa har varit och hälsat på Farfar som fortfarande ligger på sjukhus och så. Får hoppas att han mår bättre efter helgen då i alla fall.

Nu ska jag fortsätta titta på Tila Tequila.

torsdag 4 september 2008

maat idag igen..

Idag är det då jag som är kock hemma, när mamma är i ute hos Mormor.

HAHA, var min spontana reaktion när mamma sa det. Visst, jag kan laga mat och så, men jag tycker inte att det är speciellt roligt längre. Ska jag laga nått så är det antingen efterrätter, eller så bakar jag nått. Nåja, lite potatis ska jag väl klara av att steka i alla fall.

tisdag 2 september 2008

maaaat

Så var årets skolfoto taget då.

Kan ju hoppas på att det blir bra iaf, fast man vet ju aldrig. Nu ska jag fortsätta traca en kaffekopp, och sen så blir det lunch :)

måndag 1 september 2008

nyinköpt..

Köpte ett par nya skor/stövlar på Zko idag. Och jag är verkligen så nöjd :D För dom är supersköna.

I have given all my life to you.

"I’ve been waiting for a star to fall
And I’ve come to the point where I can’t stand one more single lie,
No more lies."

Måh, är trött och hängig idag. Känner mig verkligen på väg att bli sjuk, inte bra alls. Nåja, det är ju inte någon jättejobbig dag imorgon i skolan iaf, så det ska väl funka.

Nu sova lite.