måndag 30 juni 2008

måndag - blä!

Jag har huvudvärk, och jag känner att förkylningen är på gång.

Idag har jag köpt ett vardagsrumsbord till lägenheten (eller, S har betalat det ännu, men han ska få pengar av mig), så nu ser det lite hemtrevligare ut här. Och imorgon åker S på jobb igen.

lördag 28 juni 2008

lördag - en dag i jobbets tecken.

Sitter och väntar på att gå och jobba.

Det kommer förhoppningsvis bli en lugn kväll, och så hoppas jag på att jag inte slutar alltför sent heller. Nåja, det lär ju visa sig sen.

Oj, kom just på att jag och Simon har firar 1 år och 5 månader idag. <3
Mihi, det börjar bli rätt länge nu!

Ne, nu äta nått, och sen gå och jobba! :)

fredag 27 juni 2008

Småätare där.

Det värsta med sommaren är att jag förvandlas till en småätare utan like.

Idag har jag kommit på mig själv att varje gång jag inte gör nått viktigt, så går jag och kikar om det finns nått gott i kylskåpet. Så har det varit sen jag slutade skolan i slutet av maj. Borde sluta med det, för jag känner att det inte alls är bra för tänderna.

Nåja, idag har jag inte gjort så mycket. Varit och ätit glass med S, och sen mest varit hemma och städat lite bland mina saker. Sen hem till mamma och pappa en sväng, och då hade jag fått post. Tuggisarna jag vann av Julia hade kommit, och dom var jättegoda :)

måndag 23 juni 2008

Måndag igen.

Jaha, så var det måndag igen då.

Idag har jag faktiskt fått lite saker gjorda, pga att jag inte sov så länge.
Varit på stan med älsklingen en stund. Han skulle köpa ett bälte, men det slutade med ett bälte, ett par skor och en massa pollenmediciner. Och jag var och hämtade ut rockoff-passet jag hade vunnit. Sen var vi och åt kebab, och nu sitter jag här och älsklingen håller på och diskar.

Nej, nu ska jag försöka få nått ordentligt gjort här hemma igen då.

söndag 22 juni 2008

Efit - Ett foto i timmen - 22 juni.

För första gången sen jag blev medlem, så har jag faktiskt tagit bilder under dagen. Hade tänkt använda kameran, men batteriet dog i morse, så det fick bli telefonen istället. Hoppas det duger ändå.

En mysstund i sängen på morgonen, älsklingen var inte riktigt vaken, och jag kunde inte sova längre.


Väcker älsklingen, för nu ska han stiga upp och städa! (;


Fast det blev tv-tittande och soffslöande ett par timmar först.


Städningen har påbörjats. Jag städade i sovrummet, medans älsklingen städade i garderoberna i hallen och tvättade kläder.


Promenad med Elin


Middag på Dinos. Ingen av oss orkade laga mat efter att ha städat hela lägenheten.


Hemma hos mamma och pappa, och pratade med kaninen ett tag, sen hem och kolla på tv. Det får vara slut på min dag där. Nu ska jag gå och lägga mig, så jag orkar med en spännande dag imorgon med. :)

fredag 20 juni 2008

Trevlig midsommar


Trevlig midsommar till alla! :)
Hoppas att ni får en helt underbar dag, och att ni inte blir alltför fulla ;)

Själv ska jag snart hämta min syster och brumma iväg till stugan. Faster fyller 55 år idag, och min kusin Sofia (och fasters dotter) fyller 29 idag. Så det blir nog att fira dom ikväll.

tisdag 17 juni 2008

BLOGGEN 1 ÅR! :D

Idag fyller min blogg 1 år. Såhär länge har jag nog aldrig haft en och samma blogg förut, så jag tror att det har att göra med att jag trivs med layouten på den här.


Btw, när jag kollade min mail idag, så fick jag en glad överraskning. Jag hade tydligen vunnit ett rockoffpass. Roligt roligt, jag som inte ens hade tänkt gå.

måndag 16 juni 2008

Bikergirl (;

ja, jessus ja. Vad snygg man kan vara. Det känns lite lätt underligt att sitta på motorcykeln som väger nästan 4 ggr så mycket som jag.

lillis bild.

Var med Simon till Saltvik i fredags. Då passade jag på att ta lite bilder av sötnosen Lilleman. Han tycker inte om kameror, så han brukar springa iväg när jag tar fram den, men inte denhär gången.

söndag 15 juni 2008

lättnad

Nu känner jag mig lättad, för nu är det över. Oron är borta, och tårarna torkade :)

lördag 14 juni 2008

oro och tårar

Jag är oroligt. Tårarna bara rinner. Jag vill inte se dig må såhär! :'(

Bli bra, försvinn inte från mig!

fredag 13 juni 2008

godnatt

Det är trevligt att leta igenom älsklingens dator efter bilder. För man hittar så mycket roligt som man hade glömt bort. Och nu har jag dessutom kopplat in min externa hårddisk, så nu kommer det bli lite mera liv i bloggen igen kanske. Men jag ska väl inte lova för mycket (:

torsdag 12 juni 2008

torsdag -

Dinos igår då, och då lärde man sig ju ett och annat.

Vissa killar borde kanske tänka sig för innan de går fram till en brud och börjar ragga hejvilt.

onsdag 11 juni 2008

blomma

Igår tog jag denhär bilden på min blomma som bor här hos Simon. Det är blomman som jag fick på alla hjärtans dag. Den har sett lite ledsen ut ett tag när bara jag har vart hemma med den, men nu när både simon och jag är hemma så har den piggnat i igen.

Kärlekens blomma kanske? ;)
(och i brist på blommkunskap, så får den heta så ikväll. Någon som vet vad den heter egentligen?)

glad musik

Idag är jag i behov av glad musik.

Allt jag säger blir ju bara fel, och skapar irritation eller att någon blir sur. Jag ska hålla truten numera.

onsdag - regn, regn, regn.

Äntligen kom det välbehövda regnet. Tycker faktiskt att det har lättat lite i näsan redan.

Eller, det kom ju regn redan igår, vilket var svårt att missa. För sitter man på en motorcykel så går det bara inte att undvika det. Jag kan ju säga att jag såg ut som en dränkt katt när vi kom innanför ytterdörren. och smutsig hade jag blivit oxå. Hjälmen som jag trodde var tät, så läckte in vatten vid visiret, så jag var rätt blöt i ansiktet oxå efter ett tag.

Nu återgå till vardagen och mitt pajbakande.

måndag 9 juni 2008

måndag - åka hojj

jaa, alltså, det gick ju inte så jättebra att blogga alla dagar nu i sommar. Så vi struntar i det. Jag bloggar när jag kommer på någonting att skriva istället då.

Idag har jag åkt hojj nästan hela dan, jisses vilken känsla det är. FRIHET! Dock trycker hjälmen på i pannan, så jag har fått ett blåmärke där, så ny hjälm måste införskaffas :)

Här är första bilden med min nya kamera :)

fredag 6 juni 2008

torsdag - sommarlovsdag 3 och 4

Jag orkade inte blogga alls igår. Så det får bli en uppdatering om båda dagarna idag istället.

I onsdags så var det en sån dag, då jag fick hur mycket som helst gjort. Var på stan och fixade lite på dan, och sen på kvällen så var jag på zonterapi. Jag fick två "frö"plåster i ena örat, som ligger och trycker på olika akupunkturpunkter. Det ser i alla fall ut som två små klisterlappar med ett litet frö under varje. Sen vid 22.30, så traskade jag iväg till lägenheten, och satte mig här och väntade på Simon.

Idag (torsdag) har jag kört första andra skedet körningen, och sen så hjälpte jag mamma städa ute hos Mormor. Så det har varit fullt upp hela dagen idag.

Ska försöka blogga på rätt dag nu, efter dethär :)

tisdag 3 juni 2008

tisdag - sommarlovsdag 2

Idag har andra riktiga dagen på sommarlovet gått.

Jag har inte gjort så jättemycket idag, mest varit hemma och försökt lugna mina knallröda axlar. Är det någon som har nått bra knep om hur man lindrar svidandet på solbränd hud? Det går just nu knappt att ha en tröja på sig, för det svider som tusan, så så fort jag kommit hem så har jag tagit av mig tröjan och bara gått runt i bh.

Har vart till Smådjurskliniken idag oxå, tillsammans med min syster, för hennes kanin Nemi har börjat äta mindre, och verkade ha svårt att tugga. Så dom slipade tänderna på henne, och nu är hon hemma igen. Sen har jag inte gjort så mycket mera.

Måndag - sommarlovsdag 1

Miih, nu har första dagen på sommarlovet gått. Känns skönt att få vara lite ledig nu, och få göra lite som man vill ett tag. Men sen är det tillbaka till verkligheten.

Idag har jag vart med Elin nästan hela dan. Låg på Nabben och solade. Kom fram till att jag nog borde ha smörjt in mig lite bättre med högre solksydd innan jag for, för nu är jag röd som en kräfta på axlarna och i nacken. Nåja, sen var jag barnvakt två timmar, och Malthe ville titta på Bernard, så då gjorde vi det. Efter det så kom Jonna till stan, och så for vi till Elin & Nicke o lånade tre filmer. Så ikväll har vi kikat på "American Pie: Beta House" och "Old school".

Nu ska jag försöka sova, så att jag är redo för sommarlovsdag nummer två! ;)

söndag 1 juni 2008

Korta tankar om veckan

Hemma från Gävle igen då.

Har hunnit shoppa lite på den korta tiden vi var där ^^ Så nu har jag det mesta jag behövde + lite till :)

I morgon ska jag troligen vara med Elin, och sen vara barnvakt åt Malthe.