söndag 4 januari 2015

Nyårsafton 2014

Nu har jag äntligen vaknat upp igen efter jul&nyårskoman, så ska ta tag i bloggen lite och få liv i den igen under 2015. Tittade tillbaka i mappen med oredigerade bilder och insåg att där finns bilder från maj 2014 och fram till nutid som inte setts på bloggen så det är nog dags att ta tag i det igen! Först ut är nyårsbilderna.

Amelia låg mest och sov på nyårsafton och stördes inte märkbart av att det smällde raketer i knutarna. Här ligger hon på favoritplatsen i vardagsrumsfönstret i skydd bakom julgranen, därför blev inte bilden helt skarp när det blev glitter, kvistar och julgranskulor i vägen.

Till förrätt åt vi skagenröra och västkuströra på smörstekt malaxlimpa och svartbröd. Så enkelt att få till men så otroligt gott.

Jag drack päroncider med 0,3% alkohol. Inte konstigt att jag kände mig bakis dagen efter, hehe!

Skål!


Varmrätten bestod av anka med gräddsås och klyftpotatis.

Sen traskade jag, mamma och pappa ner till miramarparken för att titta på fyrverkerierna. Jag var lat och lämnade kameran hemma, så bilden har jag fått av finaste hanna.

Hanna fick även med mig på bild. Osminkad och trött men med blicken framåt mot ett spännande år. Hade tagit en 30 minuters powernap på kvällen för att ens orka vara vaken vid tolvslaget. Är det åldern som gör det eller är det räkan som suger ut all energi? Det är frågan det.

Gott nytt år på er i alla fall! ♥

3 kommentarer:

 1. såg mysigt ut! Kände också att jag borde ha satsat på en powernap när jag efter kvart över tolv blev till en zombie ;) fint att träffas de första minuterna av nya året, efter många om och men, i alla fall :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, och att vi träffades de första minuterna måste ju innebära att vi kommer träffas massor under kommande år :D

   Radera
  2. då hoppas vi att det slår in! :D

   Radera

- jag svarar på kommentarer här i min blogg.
- jag granskar och godkänner kommentarer innan de publiceras.
- tack för att du kikar in på min blogg och lämnar ett ord eller två!