måndag 1 december 2014

December utan ett endaste tema.

Det känns faktiskt lite lustigt att sitta vid datorn och blogga i december, och att inte ha en julkalender att tänka på. Det känns lite tomt på nått vis. Fast det är på samma gång rätt skönt att slippa ett år, då december ändå är en månad fylld av grejer att göra. Får försöka att ha en liten kalender för mig själv, eller det kanske är mer som en julutmaning, att försöka blogga minst en gång om dagen.

Sitter och för över lite bilder från iPhonen till datorn. Insåg att det kanske var dags när det passerade 5000 bilder i galleriet och kameran började gnälla på att det är fullt i minnet. Sen tror jag att hälften av dessa 5000 bilder är på en viss liten fyrfota filur. Det är tydligen bara hon som fastnar på bild numera. Hade kanske kunnat lägga upp någon av dessa bilder, men bara för det så vill inte Photoshop samarbeta med mig så det får bli bildlöst istället. Kanske infogar en bild om programmet kommit på bättre tankar ikväll eller imorgon. Till slut kom programmet på bättre tankar och en liten bild på en slapp katt fick pryda kvällens inlägg.  ♥

8 kommentarer:

 1. ja! Blogga varje dag! :D :D :D
  Jag håller med om att det känns lite tomt att inte göra julkalender i år, men det är helt enkelt inte värt att slita sitt hår för ingenting. Vi kanske hittar på något nästa år istället ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, nått ska vi väl lyckas klura ihop till nästa år om vi blir sugna ;)

   Radera
  2. ja, om inte annat finns det väl någon lista man kan göra, om vi inte orkar klura teman själva ;)

   Jag tycker du ska skriva om lägenheten och visa bilder på den!
   (och så vet du ju vad jag tycker du ska skriva om... ;) )

   Radera
  3. Jo, jag borde skriva om lägenheten men det är ju så segt när det inte är helthelt färdigt. Och jo, jag vet vad du tycker att jag ska skriva om ;)

   Radera
  4. hähä, nä, jag tänkte inte heller att jag skulle blogga om huset innan det var färdigt för inflytt, men så tänkte jag att det kanske kunde vara roligt att få följa med - hade blivit en hemskt lång väntan annars ;)

   Mohaha!

   Radera
  5. Ja, fast ert hus är ju ett lite större projekt som är tydligare att följa steg för steg :) vårt är bara ett rådd med inredningen ;)

   Radera
 2. Jag saknar julkalendern i år! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det känns lite tomt utan den faktiskt.

   Radera

- jag svarar på kommentarer här i min blogg.
- jag granskar och godkänner kommentarer innan de publiceras.
- tack för att du kikar in på min blogg och lämnar ett ord eller två!