tisdag 12 februari 2013

Äntligen på plats.

Har inte någon ork att tömma kameran på bilder, så därför får det bli en liten bild på mig. Nu är det slut på bilder med den aprikosrandiga tapeten som bakgrund, och det kan börja bli bilder med helfärgat ljusgul bakgrund istället. Nu är alltså den stora flytten avklarad och lägenheten ser ut som ett litet världskrig, men jag går och plockar lite hela tiden så det ska väl bli ordning och reda nån gång. Har dock inget internet där ännu, om inte Simon fått det inkopplat just precis nu! Så de senaste dagarna har jag spenderat hemma hos mamma och pappa tillsammans med datorn. 

Baah, är ruggigt trött och ville verkligen inte att det skulle vara morgon när Simon steg upp och åkte iväg på jobb vid 05:15. Sen skenade postisen eller någon annan med elefantfötter i trappan ett par gånger innan jag kunde somna om igen och vakna allt annat än utvilad. Nåväl, jag ska inte gnälla utan det blir att krypa under täcket tidigt ikväll istället, för igår blev det lite senare än tänkt då vi hade besök av Simon och Eve! Men trevligt var det och ni är välkomna tillbaka när det inte är en halv miljon lådor överallt!

Nu står alternativet mellan att leta lite gardininspiration eller läsa några av de 333 olästa inlägg jag har på bloglovin'. Det straffar sig att inte ha läst bloggar sen i torsdags.

6 kommentarer:

 1. jag vill se bilder från lägenheten sen när ni fått det så pass redigt! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska jag försöka ordna sen när vi blir färdiga :)

   Radera
 2. Till vilken sida av stan har ni flyttat? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Till din sida av stan :) Skrakvägen!

   Radera
  2. Min väg tom ;) vilket hus?

   Radera
  3. haha, ja det är rätt många som bor just på skrakvägen :) 7 C bor vi i, precis bredvid grusvägen som går där :)

   Radera

- jag svarar på kommentarer här i min blogg.
- jag granskar och godkänner kommentarer innan de publiceras.
- tack för att du kikar in på min blogg och lämnar ett ord eller två!