söndag 27 maj 2012

Nytt i samlingen ♥

Har investerat i ett nytt överlack, och jag säger redan nu att jag inte förstår hur jag har har klart mig utan denna fantastiska flaska. Det blir stenhårt på nolltid och det är nästan omöjligt att repa eller få bitar ur. Sen är det helt färglöst, vilket jag verkligen uppskattar, istället för det överlack jag hade innan som gjorde de flesta nagellacken tonade mot blålila. Så mitt svarta nagellack blev alltså mörkblått med det. En av de få nackdelar jag kan komma på är att det är lite småsvårt att få bort från naglarna just för att det blir som en glashinna, men lacket sitter så pass mycket bättre så man behöver ju inte göra om lackningen så ofta. En annan nackdel är att det är lite dyrt, 125 kronor för en flaska, men det lär vara rätt drygt av vad jag har läst.

Nagellacket som ligger bredvid Seche Vite flaskan är ett nagellack jag bara använt en gång innan, och sen har funderat på att slänga då det aldrig torkade helt och hållet. Efter två dygn var det fortfarande lite kletigt så det blev märken av allt i det! Men det var innan jag köpte det fantastiska överlacket! Nu tog det inte mer än 5 minuter innan det var helt torrt så att jag kunde hänga tvätt och diska utan att det blev förstört. Jag är frälst! ♥

4 kommentarer:

 1. Hej hej! Har du nagellack på mkt och ofta? Mina naglar har varit kassa hela vintern, börjar undra om det är för att jag alltid har lack på? Måste fråga om det när någon annan med samma problem :)

  SvaraRadera
 2. Jeanette: Jag har nagellack nästan hela tiden, tror att jag sammanlagt har varit utan lack i max en vecka det senaste året. Men jag har nog aldrig upplevt att mina naglar skulle ha blivit sämre av det, mer än att de kan bli lite gula då jag slarvar med underlack :)

  SvaraRadera
 3. Det handlar väl om nagelkvalitet då :)

  SvaraRadera
 4. Jeanette: Ja, det kan det nog göra :)

  SvaraRadera

- jag svarar på kommentarer här i min blogg.
- jag granskar och godkänner kommentarer innan de publiceras.
- tack för att du kikar in på min blogg och lämnar ett ord eller två!