torsdag 19 april 2012

För ditt eget bästa!


(för en mindre färglös och tråkig bild, så får man faktiskt dra muspekaren över)

Det har blivit väldigt dåligt med mitt bloggande några dagar, och så kommer det nog fortsätta vara tills nästa vecka någon gång. Huvudet går på högvarv just nu, och tyvärr ryms inte riktigt bloggen in i de tankar som rullar runt där inne. Det har varit mycket de senaste dagarna, och inte blev det bättre efter ett möte i skolan igår. Tiden går för fort, och jag känner inte riktigt att jag hinner med alla gånger. Men snart är det i alla fall helg och då ska jag sätta mig ner och andas och tänka igenom mitt liv en smula!

4 kommentarer:

 1. Ta ett djupt andetag och slappna av lite Anna det går fort det håller jag med dig om men du måste slappna av också. Ta en sak i taget nu :)

  SvaraRadera
 2. Lina: Ja, jag ska försöka samla tankar och det i helgen, och vara en mer samlad människa inför delkurs 4 även om det är ett litet tag kvar dit. Denna delkurs känner jag att jag knappt haft koll på vad jag själv heter så ;)

  SvaraRadera
 3. men vad du är kryptisk nu igen då! Jag bara sitter här och förstår ingenting (... vilken ovanlighet)!

  jag hoppas du får grepp om dina tankar i helgen (och att du kanske bloggar lite mer lättförståeligt nästa vecka ;) )

  SvaraRadera
 4. hanna: Ja, man kan ju alltid hoppas. Dock är det inte så lätt att blogga lättförstått när man inte förstår sig på sig själv riktigt :p

  SvaraRadera

- jag svarar på kommentarer här i min blogg.
- jag granskar och godkänner kommentarer innan de publiceras.
- tack för att du kikar in på min blogg och lämnar ett ord eller två!