onsdag 31 augusti 2011

En liten färgklick

Känner att det syns ett litet mönster när det gäller mitt skolmaterial. Fast det kanske bara är jag? ;)
Published with Blogger-droid v1.7.4

Nytt i elektroniksamlingen.

Har ett bra tag sagt att jag behöver en ny telefon, och idag slog jag till och köpte en fin "liten" lur.

Blev efter en del velande så att valet föll på en HTC ChaCha. Jag som sedan innan är så van vid Nokia skulle hellre haft en Nokia E6, men Simon och tjejen i telefonbutiken övertalade mig om att denna skulle vara bättre. Så det är upp till bevis nu! Har inte hunnit bekanta mig sådär jättemycket med den, men det är en dag i morgon också.

tisdag 30 augusti 2011

Tillbaka i vardagen.


250811 06:01

Så har man varit tillbaka i Kalmar ett par dagar då, och börjar komma in i rutinerna igen. Eller rutiner kanske man inte kan kalla det ännu, då jag började skolan i måndags och sen är "ledig" både idag och imorgon. Men inte klagar jag egentligen.

Idag har det varit riktigt höstväder ute, men jag trotsade kylan och gick ut i jacka, klänning och leggings ändå. Nu har jag ont i halsen, så jag lär väl få sota för att jag gick ut för lättklädd. Men vadtusan, man lever väl bara en gång? Ehe.

Nej, nu ska jag mysa lite framför tvn.

På gång.

Har äntligen lärt mig hur telefonen fungerar, och jag känner mig såå duktig! :)
Published with Blogger-droid v1.7.4

Test nummer 1

Hm, undrar nu vad detta blir då? Alltid lite knepigt med nya telefoner.


torsdag 25 augusti 2011

Lite smått pyssel.


Idag är det verkligen höst här hemma, det är mulet, blåser lite smått och känns allmänt ruggigt. Det är dagar som denna jag bara skulle känna för att gräva ner mig under en tjock filt, dricka te/varm choklad och titta på någon bra serie. Alternativt gräva ner mig under en filt och dricka de tidigare nämnda dryckerna och umgås tillsammans med fina vänner! Det är det sista alternativet jag väljer idag ♥

Hittills idag har jag packat, och även förundrats hur mycket grejer jag har haft utplacerat i lägenheten. Har konstaterat att en resväska faktiskt rymmer en hel del mer än det först ser ut som, men att det ändå krävs en hel del skicklighet i korvstoppning för att få med sig allt som ska tillbaka till Kalmar. Dessutom har jag jagat bananflugor halva eftermiddagen, och kan snabbt summera att det står 10-0 till mig och dammsugaren nu! MOHAHA!

Nu plocka lite till, och sen ska jag bege mig up på landet! ♥

tisdag 23 augusti 2011

Nytt i garderoben.

Har varit lite dålig aktivitet här på bloggen under sommaren, och jag hoppas att det kommer ändras nu när hösten är på ingång, och det är dags för vardag och rutiner igen.

Någonting som hör till hösten lika mycket som vardagen, är ju att man måste börja använda jacka, och en bra höstjacka är någonting jag saknat ett bra tag. Men idag så gick mamma och jag en promenad på stan och kikade, och kom tillslut hem med en fin höst/vårjacka med tillhörande ytterbyxor. Blir perfekt i ett regnigt och blåsigt Kalmar.

torsdag 18 augusti 2011

Bebisfest ♥

måndag 15 augusti 2011

tisdag 9 augusti 2011

M som i Mumma!


Som jag (och kanske även fler) vid det här laget vet är att Hanna avskyr en stor del av dessa uttrycksord som används när man beskriver ätbara godsaker, tex Mumma, Smaskens, osv. Det ironiska i det hela är väl att jag på jobbet idag hittade en muffins preciiiiis i hennes smak! Ehe!

Skulle du smaka, Hanna?

Nyttigt med nytt!

Hoppsan, nu hände det någonting här inne igen.

Hade tröttnat lite på min rosa design, så det fick bli en liten makeover, som drog iväg mot grått. Har nämligen fått lite höstkänslor, trots att inte sommaren är över ännu. Men, blev denna design tråkig kanske?

söndag 7 augusti 2011

Kärlek ♥


Bilden är lånad HÄR!

Det har varit en lång och händelserik helg, så jag orkar faktiskt inte skriva så jättemycket. Igår var det i alla fall dags för sommarens stora händelse, alltså bröllopet mellan Madde & Fredrik! Morgonen var stressig med en hel del farande hit och dit, men det blev bra tillslut och jag kunde varva ner. Efter en otroligt fin vigsel, så bar det av till en riktigt lyckad fest. Önskar det underbara brudparet all lycka i livet!

Blev hos Jonna över natten, och lovade därmed att ta Lillskrutten på morgonen, så att den trötta mamman skulle få sova ut lite. Kom i säng vid 3-tiden, och runt 6-tiden så var lillen på gång. Så efter ammning, blöjbyte och lite annat pyssel så placerades lillen med tillhörande nappflaska hos mig i soffan, och mamman kröp tillbaka under täcket. Vid 10-tiden var nappflaskan tom, och vi hade lyckats sova till och ifrån ett bra tag, så då var det dags för blöjbyte igen. Det skippade jag dock, andra klarar det betydligt mycket bättre. Hehe.

På eftermiddagen bar det iväg mot stan och målet var Texas Longhorn. Så gott med mat, men jag har fortfarande lite paltkoma. Så nu blir det nog sängen.