tisdag 29 juni 2010

Picknick med barbapeeronet.

Igår var jag på picknick med mitt sötaste barbapeeron i badhusparken. Vi mumsade en massa godsaker och skvallrade i solskenet. Superhärligt var det, och jag hoppas verkligen det kommer fler såna här tillfällen i sommar!

torsdag 24 juni 2010

Kate Winslet - What if.



Fortsätter på nostalgitemat.
Satt och lyssnade igenom lite låtar i min playlist, och hittade den här som var en storfavorit för några år sedan men som jag sedan helt glömt bort. Mih, den är ju så fin!

Nu ska jag försöka ringa Simon och se var han håller hus. Sen blir det nog ganska snart nattinatt så man orkar jobba i morgon.

Minnen.

Igårkväll innan jag skulle sova så satt jag och tittade igenom lite gamla bilddagböcer och var nostalgisk. Saknade tider som har varit, och det speciellt när man inser hur roligt man har haft. Så jag "lånade" lite bilder av både Jonna och Anna.


Jonna och jag på picknick ute hos madde.


Simon kom och våldgästade.


Pepparkaksbakning på stugan.


Fullt normala, eeh. Javisst!


Mm, fullt normala var det ja ;)


Jag och jonna på vimmelfotografering på arken.


Pepparkaksbakningen igen.


Madde och jag på arken.

onsdag 23 juni 2010

Morgonstund.



Jag sitter här med mina underbart snygga morgontofflor och bara väntar på att få gå på jobb. Hade ledig dag igår, och dagen efter ledigt så tar det alltid emot lite extra mycket att gå tillbaka på jobb. Men om dagen går lika snabbt som i måndags så ska jag väl inte klaga, för då trodde jag att klockan just hade passerat 3, när T kom och bytte med mig och sade att jag fick gå hem.

Nåja, nu ska jag fixa håret och så. Hörs ikväll tänkte jag skriva, men jag kom på att det är dumt att lova för mycket. Så vi hörs en annan dag. Puss.

tisdag 22 juni 2010

Carolina Wallin Pérez


Jag älskar den här covern, men jag har på känn att de som är större fan av KENT inte är så oerhört stora fantaster av henne. Jag blev ju tokkär i hennes röst i alla fall.

Om någon av er där ute har spotify, så kan man lyssna på hela hennes album här!

torsdag 17 juni 2010

Ny bildkavalkad då.

Insåg när jag satt och tittade i min kamera att jag inte hade tömt den på bilder på ett par veckor, så jag gjorde det nu och här kommer de. Enjoy!


Såhär såg min resväska ut fortfarande 1½ dag innan jag skulle åka hem. Jag avskyr att packa, och gör det därför helst i sista minuten som alltid. Haha.


Sitter i skolan och väntar på att vi ska börja med grupparbetet. Gjorde en närstudie på mina då väldigt mycket vitare skor. Nu är de mest bara skitiga.


Emma och Ingrid äter lunch.


Tjejerna sätter upp kulissen inför morgondagens redovisning.


Vårat färgland.


Sista dagen i skolan, och klasserna hade knytkalas.


Min och Malins gemensamma gotte-tallrik.


De helt underbara kladdkaksmuffinsarna med grädde och jordgubbe som Emma hade lagat. Fantastiskt goda.


Ett nystädat kök. Och de sommarparkerade cyklarna i bakgrunden.


En oerhört exklusiv middag sista kvällen i Kalmar. Pasta och skinksås.


Bilden tagen i förrgår. Njöt lite av utsikten i väntan på sömnen.

Ikväll har jag varit på Tupperware gardenparty i Haraldsby, och det var riktigt trevligt. I morgon är det jobb igen, så nu väntar sängen.

Puss <3

hipp, hipp hurraaaaaa!


Jaha, så har bloggen varit en trogen vän i 3 år då.

Däremot har nog jag varit otrogen och inte bloggat så bra alla gånger, men vi har hållit ihop ovanligt länge. Den längsta perioden jag haft en blogg förut, så var ju max 9 månader så. Och nej, vi ska nog inte fira på något speciellt sätt tror jag. (;

söndag 13 juni 2010

Hårband och arbetsprat.


I morse insåg jag att mitt "hårband" verkligen spred ett budskap, inte för att det var någonting ont med det egentligen. Det var ju ett bra budskap i alla fall.

I morgon är det dags att bli en hårt arbetande kvinna igen. Ska bli skönt att få göra någonting som ger lite pengar igen, istället för att bara göra av med dem. Haha. Så nu väntar sängen, så att jag orkar upp någorlunda tidigt i morgon bitti.

onsdag 9 juni 2010

Den vardagliga lunken har lagt sig tillrätta.


Idag har det varit en sån där dag igen, då jag har öppnat bloggen flertalet gånger för att jag har haft lust att skriva någonting. Men sen när jag väl har öppnat ett nytt inlägg, så kommer jag inte på någonting att skriva. Så ska det fortsätta i den här farten, så kommer nog min blogg vara relativt död resten av sommaren, men det kanske är ett bevis på att jag har bättre saker för mig på dagarna/kvällarna?

Nåja, idag har jag inte gjort så speciellt mycket egentligen. Varit hemma och plockat på förmiddagen, och sen när Mammi slutade jobba så gick jag ner på stan med henne en vända. Sen har jag bara varit hemma och fixat med min dator som jag äntligen packat upp. Bättre sent än aldrig liksom, haha.

söndag 6 juni 2010

Äntligen hemma igen :)

Det här får bli ett bildlöst inlägg, då jag inte har orkat packa upp min egen dator ännu.

Kom hem till min älskade lilla ö väldigt sent igår kväll. Känns så skönt att inte behöva åka tillbaka till Kalmar igen på ett tag. Dock blir det inte jättelänge ledigt då jag snart börjar jobba igen. Igår var mammi och Jenny över till Stockholm och mötte mig, vilket var trevligt så slapp jag åka den sista biten av resan ensam.

Nu ska jag gå och lägga mig och lösa lite korsord, så att jag orkar komma ur sängen i morgon.

torsdag 3 juni 2010

MITT SOMMARLOV!


Japp, nu är det äntligen här, det efterlängtade lovet.

Det kommer kännas konstigt att inte gå till skolan i morgon, då det trots allt är fredag. Så vi får väl se om jag kommer ihåg det i morgon när jag vaknar, eller om jag kommer på det när jag står vid skolan och undrar var alla andra är? (;

Nej, nu ska jag lägga mig på soffan och kika på SATC igen. Är galet allergisk idag, och ingenting hjälper ju. Suck. Återkommer i kväll/i morgon.