tisdag 29 april 2008

gamla bilder

Usch, minns alltför väl när denhär bilden togs.

Var på sjukhuset en hel helg, och det enda jag fick göra var att sitta i min säng och ha tråkigt. Enda gången jag fick stiga upp på 3 dagar var när jag skulle gå på toaletten eller dagen jag skulle fara hem. Tur att jag fick ha min dator med mig, annars skulle jag ha avlidit av tristess.

måndag 28 april 2008

neverland

Jag har faktiskt vant mig vid headern nu, och börjat tycka att den ser rätt okej ut. Så den får nog hänga med ett tag till. Tills jag kommer med en som är mera sommrig, men det är nog ett tag till.

Funderat på om jag ska ändra färg på bloggen till någonting mera ljust, som typ ljusgrönt?
Vad tror ni om det? :)

Nu ska jag skriva det sista på mitt förberedda tal till imorrn, och sen gå och lägga mig i sängen och läsa lite i min bok.

musik och tankar.

Denhär låten är så fin på nått sätt! :)

Nu börjar jag faktiskt känna att jag inte orkar med mer. Börjar lessna duktigt på dethär. Jag förstår inte hur du orkar men det är väl inte meningen att jag ska förstå heller. Det känns som om det är det mitt liv går ut på, att bli så förvirrad som möjligt.


ny header (igen, för ungefär 4 gången)

Nu har jag gjort en ny header igen, men ja. Jag vet inte riktigt vad jag tycker.. Kanske blir några ändringar på den imorgon! :)

söndag 27 april 2008

Söndag. Inte roligt alls.

Jag avskyr verkligen söndagar..

Det är den mes ångestframkallande dagen på hela veckan (fat måndagen ligger väl nåstan på delad första plats). Nåja, det är kort vecka nu, och sen är det valborgs firande på onsdag, och sen är det ledigt torsdag och fredag. Mycket skönt måste jag säga..

Hittade en pluttig bild i min telefon just :)

BLÄ

usch, sitter å krånglar med mammas och pappas dator, och försöker få den och scanna 2 papper, men det var tydligtvis för svårt! :/

torsdag 24 april 2008

VARNING: Dålig humor!

HAHA, jag är jättetrött och har dålig humor, så då blir det såhär! (; Har suttit och skrattat åt henne i 10 minuter, men jag tycker faktiskt lite synd om henne.

tisdag 22 april 2008

I saw an angel.

Sitter och lyssnar på musik, och drömmer mig bort.

Det har varit en riktigt skitdag idag, en dag där allt jag gjort har gått så fruktansvärt fel. Hoppas att morgondagen blir bättre i alla fall. Annars känns det ju inte värt att göra någonting mer denhär veckan. Nej, jag vill inte vara med längre.

Sitter och lyssnar på några låtar och tänker mig bort till en kväll, en kväll för snart ett år sen. Den kvällen kände jag närhet, glädje och lycka. Dendär kvällen kände jag en värme som kändes bra. Jag skulle behöva känna samma värme igen nu, men det går inte. Dendär kvällen var mysig. Den har lämnat ett bestående minne.


BLEH

ÅT HE***TE MED DENHÄR DAGEN!

Precis så känner jag just nu. Ingenting har varit bra idag. Nåja, ska gå och vara barnvakt åt Malthe nu, så kanske jag lugnar ner mig sen ^^

måndag 21 april 2008

ingen ork..

Idag har jag varken haft tid, ork eller motivation att uppdatera bloggen, så då blir det såhär.. Ni får ursäkta. :)

söndag 20 april 2008

ny header (igen)

Nu har jag gjort en ny header, igen! Vet inte riktigt om jag trivs med den, men det visar sig. Ni lär väl märka om jag byter tillbaka.

Men vad tycker ni om den nya? :)

den gamla


lördag 19 april 2008

let me love you


Den här låten har gått på repeat i mitt huvud hela morgonen. Eller hela dagen kanske är bättre sagt.

Igår var jag till Julia på 18 års fest. Riktigt trevligt var det, trevligt folk och bra stämning. Sen vid kvart i 12 for vi till arken, och där var det jättelite folk när vi kom dit. Nåja, det finns i alla fall människor som inte tänker på vad dom säger högt när dom är fulla. Tjuvlyssnat.se nästa tror jag ;)

I morse så vaknade jag vid 8, men steg upp först vid 11. Det var skönt att sova lite längre. Sen satte jag mig på balkongen och solade en stund. Det var väldigt skönt ute faktiskt.

Nej, nu fixa lite ^^



fredag 18 april 2008

Julia 18 år

Idag fyller Julia 18 år, ett stort grattis till henne <3

Sitter i skolan och pysslar lite i Flash. Det är inte alls roligt. Jag har helt tappat motivationen till min film, någon som vill göra klart den åt mig? ^^ haha, nåja, det ordnar sig väl kanske.


torsdag 17 april 2008

simple plan - your love is a lie

Åh, denhär låten är fin :)

onsdag 16 april 2008

You are the music in me

Jag har en konstig känsla just nu. Jag känner mig låst, fångad. Jag trivs inte med min situation, jag mår inge vidare just nu. Jag känner mig pressad. Det känns inte som om jag blir förstådd, det känns som om jag skulle vara genomskinlig.

Äh, lika bra att gå till S nu. Han åker på jobb inatt. :(

(nej, det har inget med mig och S att göra. Så nu tror ingen det.)

måndag 14 april 2008

Tjejsnack vecka 15

Vecka 15/08
Tro

Frågor med ett ämne som inte rör mig speciellt mycket. Jag är inte speciellt troende eller så. Så det kommer bli lite tråkiga svar denhär gången.

Tror du på en högre makt/gud? Vad?
Nej, det gör jag inte längre.

Tror du på livet efter döden?
Jo, det gör jag faktiskt.

Tror du på spöken/andar?
Nepp, det gör jag inte.

Tror du på reinkarnation?
Nej, det gör jag inte, men jag vet inte varför.

Tror du på mänskligheten?
haha, knappt.

lite om helgen och annat.

Jag och simon kom med på Xit fast jag inte trodde dom skulle ta med bilden. Men den vart faktiskt riktigt söt, och det syns ju inte hur full jag var. Och som Micki sa idag, "det är ju inget fyllestrul, så den vart ju fin". Haha, nej, jag skulle väl inte kalla min pojkvän sen 1 år tillbaka för fyllestrul nej.


Sitter och lyssnar igenom alla 7 album jag har i datorn med Nordman. Nordman är det band jag lyssnat på längst av alla, och av någon anledning så blir dom bara bättre och bättre enligt mig. Får verkligen gåshud av vissa låtar. Jag har gillat nordman sen dom började och då var jag 7 år. Det tycker jag är rätt länge det.

söndag 13 april 2008

eko i huvudet.


Denhär ekade i mitt huvud i morse när jag vaknade.. Jag tror jag vet varför, och vem jag ska skylla på! ;)

mina tankar om skolan.

Igår var det party med flickorna. Idag är jag tröttis..

Har just ätit pizza med Älsklingen och Ola. Nu ligger dom två på soffan och kollar på tv, och jag sitter och kikar vid datorn. Ska snart promenera hem och göra lite skolarbete. Känns inte alls kul att skolan börjar i morgon. Skulle gärna ha 3 veckor praktik till. Jag har haft roligt på Foto Alandia.

Men men, tillbaka till verkligheten och en period av ständig längtan efter att helgen ska komma. Jag vill inte gå i skola mera. Känns som om jag inte har så mycket där att göra heller. Nåja, det kanske känns bättre när jag kommer tillbaka dit, även om det känns duktigt kasst nu.

Jag längtar till sommaren, och efter att få vara ledig.

lördag 12 april 2008

fest hela helgen.

Jag är trött, och jag skulle väl nästan kunna säga att jag är lite bakis.

Det blir en 2 dagars fylla denhär helgen, för ikväll är det full fää igen! (; Det är tjejbastu och grejer ikväll. Nå, det är ju kul att det händer nått någon gång iaf :)

fredag 11 april 2008

min födelsedag.

mihi, känns underligt att inte vara tonåring längre.

torsdag 10 april 2008

Sista dagen som 19 år.

Ålderskrämporna kommer krypande..

Sista dagen i mitt 19 åriga liv, jag herre gud! Snart fyller jag 20 år!? Jag har knappt förstått det ännu.

onsdag 9 april 2008

tröttsamt!

Jag har verkligen börjat tröttna på utseendet på min blogg nu, men tyvärr är jag för trött/lat för att sätta mig ner och börja fixa med html. Nåja, får nöja mig med att göra en ny header snart! :)

Tjejsnack vecka 13 & 14

V. 13
Ordspråk:

- Sämsta ordspråket?
Jag är jättedålig på ordspråk. Men jag hatar verkligen ordspråket "det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder". Det finns VISST dåligt väder.

- Bästa ordspråket?
"Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålamodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat". Nalle Puh

- Ditt egna påhittade ordspråk?
Har nog inget.

- Bäst sagda av ett barn?
haha, har läst nått bra, men jag minns det tyvärr inte nu.

- Ordspråk du lever efter?
"Tänk efter före"


V 14.
Vad gör du när du är:

- Arg?
Skriker, surar och är allmänt irriterande.'

- Ledsen?
Gråter och blir innåtvänd.

- Nedstämd?
blir tyst och lite otrevlig.

- Glad?
Skrattar och skojar.

- Nykär?
Pratar nästan bara om den personen hela tiden ^^

tisdag 8 april 2008

tisdag

Idag har det varit en riktigt bra tisdag.

Gick på praktik till kl 10 som vanligt. När jag kom dit så frågade Grant om jag ville vara lite modell, och så snäll kunde jag väl vara. Tror aldrig jag har skrattat såhär mycket som idag. Menar, jag framför kameran med en buff på huvudet. JÄTTEFINT, verkligen. Kommer bli intressant att se hur bilderna blir. Nåja, snyggt solsken inomhus lyckades vi iaf fixa, synd att man inte blev brun av det.

Sen har jag varit barnvakt, det gick riktigt bra. Vi tittade på Over The Hedge, och jag fick spola över de delar där björnen är med. Malthe tycker nämligen att den är lite läskig.

måndag 7 april 2008

dimman sänker sig..

..sakta över den lilla staden Mariehamn.

Hörde just att båtarna tutade i hamnen, det är alltså rätt mycket dimma ute till havs. Och den "havsutsikt" jag brukar ha från mitt rum, är helt borta i den grå-vita dimman! På den översta bilden ser ni min utsikt idag.. ungefär likamed 0, den nedre bilden är det jag vanligtvis kan se, när det inte är dimma! :)

måndag igen..

Måndag..

Inte direkt mina favoritdagar, men det är väl inte så konstigt kanske. Jag är alltid så trött efter helgen trots att jag knappt gör nått annat än sover då. Idag händer det inte så mycket, ska nog bara vara hemma och ta det lugnt. Försöka förbereda mig inför helgen (; haha.

söndag 6 april 2008

flera st av mig :)


Hittade två gamla bilder i datorn idag.. Minns att jag ofta satt och gjorde sånt förut (;

Kom hem från stugan för inte så längesen. Var riktigt skönt att vara där ute och slappa. Grilla lite korv och dricka vin med mamma och pappa ^^

lördag 5 april 2008

lördagsmys

Vaknade vid 8 första gången idag, men kände inte att jag hade lust att stiga upp då. Så jag låg i sängen och drog mig till kl 11. Hur skönt som helst för mig, men inte för mitt ansikte, för nu ser jag ut som en prickig korv. För av någon underlig anledning så får jag svidande små utslag i ansiktet om jag sover antingen för lite, eller för mycket.

Nåja, kl 2 så ska jag och Elin gå ut och gå med vovvarna. Det ska bli skönt att komma ut i det fina vädret. Har inte kollat hur varmt det är ute, men ska nog gå och göra det ^^ Det är nästan 10 grader ute, härligt!

Efter promenaden så kanske det bär av ut till stugan (:

fredag 4 april 2008

Barnvakt

Kom hem för ett tag sen, har vart barnvakt åt Malthe. Det var rätt lugnt, för antingen satt han i soffan och ville att jag skulle läsa för honom, eller så satt han och körde med sina bilar på mina fötter och ben. Det är en ganska trevlig omväxling i vardagen att vara barnvakt två timmar, dels för att barn är söta, och för att man får leka lite fast man är vuxen ;)

Nu ska jag kika lite i H&M katalogen, och skriva in sånt jag vill ha på listan så att Mamma kan beställa på måndag ^^ MMM, jag känner en doft av sommarkläder (;

torsdag 3 april 2008

footprints

Igår var jag till Lilla Holmen med Jonna och fotograferade lite. Det var varmt och skönt, riktigt vårväder verkligen. Helt underbart.

onsdag 2 april 2008

ett stycke kärlek <3

mm, jag är helt kär i denhär klänningen. Den är så fin ^^
(Bilden lånad från modeakuten.se)

another day

Praktikdag nr 7 (?)
(har jag varit här så många dagar redan? Tydligen.)

Idag har jag varit till sjukhuset och fått mina sprutor. Så nu är det en stor knöl på min vänstra arm, och det svider.