fredag 7 april 2017

Projekt: Barnrum/Kontor.


Ursäkta mig för de halvdåliga bilderna, men systemkameran ligger och sover med Elma i sovrummet så det fick duga med telefonbilder.

Äntligen ska vi påbörja projektet med att bygga ett rum åt Elma och ett kontor åt oss. Jag tror inte hon saknat ett eget rum ännu, och jag gissar att hon lär sova med oss ett tag till trots att hon får ett eget. Men det ska bli skönt att ha någonstans att stoppa alla hennes leksaker så att de inte behöver stå mitt i vardagsrummet. Och att sen få inreda det lilla rummet, gudars vad jag ser fram emot det ♥

Elmas rum kommer bli den halva av rummet som är vid fönstret, så hon slipper sova i en bunker och får istället ett gigantiskt fönster. Vårt kontor kommer bli mellan den nya väggen och garderoberna, så där gör det inget om det är lite mörkt och mysigt. Skönt att slippa sol och blänk i skärmen när jag (förhoppningsvis) börjar blogga oftare! Efter den meningen hoppar min bloggcoach jämfota av glädje! ;)

Har plockat hem lite material och ikväll kommer pappa/morfar och hjälper oss limma ihop glasblocken så att de får torka innan resten av väggen ska börja byggas. Nu kickar vi igång! ♥

2 kommentarer:

 1. iiih, så spännande - tror det kommer bli superfint! Och fubbigt att du får inreda barnrum inom kort, det vill jag med!

  (yay! Mera inlägg gillar vi! <333)

  SvaraRadera
  Svar
  1. JAAAA, det är enormt spännande! :D Jag är nästan lite avis på mig själv som ska få pyssla i Elmas lilla rum ♥

   Radera

- jag svarar på kommentarer här i min blogg.
- jag granskar och godkänner kommentarer innan de publiceras.
- tack för att du kikar in på min blogg och lämnar ett ord eller två!