tisdag 18 april 2017

Lekpark nummer 1: Österbacka Lekpark!Dags för första lekparken att bli testad och efter en dag fylld av en hel del tårta (tack Tova med familj för ett trevligt ettårskalas) och lite mycket middagsmat så kändes en promenad till en lekpark ganska passande. Packade Elma i vagnen och traskade iväg till området som jag alltid kallat för Årsringen, men som verkar heta Österbacka egentligen. Kom fram till en välskött men ganska liten lekpark, som nästan känns som om den hör till huset som står bredvid.


Någon var tydligen jätteredo att leka. Ignorera att det ser ut som om hon håller på att falla ur vagnen, det är för att hon sitter ovanpå sin tjocka vinteråkpåse.
Lekparken, bestående av två gungor, en sandlåda, en rutschkana och en "gunghäst".

Första aktiviteten att testa var gungan. Här står hon och säger sitt vanliga "komma mamma, komma mamma" samtidigt som hon vinkar dit mig med hela lilla handen.

Parken ligger i ett jättelugnt och stilla villaområde, så jag skulle utan problem kunna låta Elma springa fritt på den stora gräsplanen man ser skymta här, utan att vara rädd för bilar i höga hastigheter. Sånt är fint tycker Mes-Mamman! 

Sen var det dag att testa sandlådan. Här har vi lärt oss att vi ska packa med minst en hink, en spade och kanske nån kakform så att sandlådan faktiskt kan testas på riktigt. Denna gång fick vi gräva med händerna i brist på bättre.

Från sandlådan gick färden till den lilla "gunghästen" eller vad det egentligen ska föreställa. Elma börjar äntligen bli tillräckligt lång för att kunna ta sig upp på dessa djur själv utan hjälp.Här fick vi även sällskap av en liten katt en stund, himla spännande enligt Elma.Och till sist, Elmas stora favorit. Rutschkanan.

Och så ett litet betyg då. Välskött och lugn lekpark, men lite i "tråkigaste" laget även för vår blivande tvååring. Det kan ju bero på bristen på hink och spade förstås. Parken får i alla fall 3,5/5 i betyg! ♥

2 kommentarer:

  1. ehehe, jag som inte ens fått tummen ur att sätta Tova i en gunga än... xD

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är ju nästan skandal :O Men nu har du såg jag på Insta ;)

      Radera

- jag svarar på kommentarer här i min blogg.
- jag granskar och godkänner kommentarer innan de publiceras.
- tack för att du kikar in på min blogg och lämnar ett ord eller två!