fredag 4 mars 2016

Det var ett väldigt tjat om våren.


Jag älskar appen Timehop då den sammanfattar vad jag gjort under de gångna åren. Förra året hade jag ena dagen nämnt ordet vår, och nästa dag snöade det så någonstans tycker jag att jag borde ha lärt mig att inte jinxa våren på det där sättet. Men så gjorde jag samma lika i år med. Pratade om våren och några dagar senare så snöar det. När ska jag lära mig?! Tittar man på bilderna så verkar inte Amelia heller uppskatta detta väder så fasligt mycket.

Sitter i detta nu och "njuter av tystnaden". Tyst är det inte egentligen då jag lyssnar på Elma som ligger och sover och hostar om vartannat. Hon har hostat en hel del inatt och det verkar inte ha någon plan på att ge med sig ännu så vi tar det så lugnt det bara går här hemma. Övriga ljud som hörs är ett irriterande tinituspipande från kameraladdaren, kattens knastrande när hon tuggar på sina klor, bilarna som kör förbi på lemlandsvägen och spisfläkten som ännu inte tagit lunchrast. Mitt i detta "brus" hörs även en skönsjungande liten fågel, och den ger mig lite hopp om våren. JA, ligger det en meter snö imorgon så är det mitt fel så tack för mig! Puss ♥

4 kommentarer:

 1. ... själv lyssnar jag på grannens motorsågande precis vid tomtgränsen, hen har hållit på sedan cirka klockan 10 och det har inte varit tyst länge emellan. Håller på att bli tokig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men vad störande >_< Här är det i alla fall liite lugnare och tystare :)

   Radera
  2. får komma till dig och försöka få min lilla vila då ;) tror jag lyckats sova en sammanhängande halvtimme sedan jag sa till dig att jag skulle försöka sova :(

   Radera
  3. Ja, i vårt sovrum är det tyst då det är bort från vägen,fläkten har tagit sin lunchpaus, katten sover och vi ska iväg och handla lite mat så här kommer det vara tyst å fint ;)

   Radera

- jag svarar på kommentarer här i min blogg.
- jag granskar och godkänner kommentarer innan de publiceras.
- tack för att du kikar in på min blogg och lämnar ett ord eller två!