söndag 20 december 2015

No. 5

för att vara med: 1) Tolka temat fritt och skapa en bild av din tolkning. 2) Kommentera sedan på detta inlägg att du är med och lämna en länk till din bild (minst 900 pixlar bred för bästa presentation) och gärna en länk till din egen blogg (om du har en) så vi kan länka vidare. Glöm inte att uppge ditt namn när du kommenterar! På torsdag 24:e december presenteras deltagarnas bilder hos mig och Hanna. Lycka till!

Adventskalender 2015: i början av varje vecka presenteras ett tema. På söndagen varje vecka presenteras deltagarnas bilder på min och Hannas blogg. Vem som helst får vara med och det går bra att hoppa över teman och endast delta där en själv vill.

Tema fyra - Är du redo?

Tyvärr försvann min bild i flytten mellan photobucket och flickr.
Redan fjärde advent, herre min gud vad tiden går fort! Här kommer min och hannas tolkningar av veckans tema.

12366464_924450604313324_674624248568460232_n_zpsghm29uqm

lördag 19 december 2015

Love, you're not alone, cause I'm gonna stand by you


Ibland trillar man över en låt som bara omedelbart går rakt in i hjärtat. Idag hittade jag en sån låt, därför får den ett eget blogginlägg. Hade egentligen tänkt skriva en mer djuplodande text i det här inlägget men det är någon som knorrar från spjälsängen så det får vara. Trevlig lördag på er alla ♥

torsdag 17 december 2015

Hipp, hipp, hurraaaaa!

Japp, idag blir han ett år äldre igen. Elmas fina pappa och min kära make. Vi skickar pussar och kramar åt dig över nätet då du inte är hemma idag. Puss på dig ♥

Och en liten hälsning från dotran: "kby j hj bdrg hjnhhbnb bgn k"! ♥

måndag 14 december 2015

No. 4

för att vara med: 1) Tolka temat fritt och skapa en bild av din tolkning. 2) Kommentera sedan på detta inlägg att du är med och lämna en länk till din bild (minst 900 pixlar bred för bästa presentation) och gärna en länk till din egen blogg (om du har en) så vi kan länka vidare. Glöm inte att uppge ditt namn när du kommenterar! På söndag 20:e december presenteras deltagarnas bilder hos mig och Hanna. Lycka till!

Adventskalender 2015: i början av varje vecka presenteras ett tema. På söndagen varje vecka presenteras deltagarnas bilder på min och Hannas blogg. Vem som helst får vara med och det går bra att hoppa över teman och endast delta där en själv vill. Nästa tema avslöjas den 20:e december.

söndag 13 december 2015

Tema tre - På håret

a1_zpsw2tkssfl
Det är på håret att man kan fästa ens ett pyttelitet hårspänne i de små fjun Elma har på huvudet. Får nog vänta ett tag till med alla dessa söta rosetter som finns. Igår var vi (jag, Elma och Jenny) till Uppsala över dagen, så därför blev min bild försenad. Men nuså! Busig som jag är så har jag dock ställt in att inlägget publicerades den 13 december!

Här nedanför ser ni hannas fina tolkning.
12359978_921391854619199_4078753353995705775_n_zpsafrawk73

måndag 7 december 2015

No. 3

för att vara med: 1) Tolka temat fritt och skapa en bild av din tolkning. 2) Kommentera sedan på detta inlägg att du är med och lämna en länk till din bild (minst 900 pixlar bred för bästa presentation) och gärna en länk till din egen blogg (om du har en) så vi kan länka vidare. Glöm inte att uppge ditt namn när du kommenterar! På söndag 13:e december presenteras deltagarnas bilder hos mig och Hanna. Lycka till!

Adventskalender 2015: i början av varje vecka presenteras ett tema. På söndagen varje vecka presenteras deltagarnas bilder på min och Hannas blogg. Vem som helst får vara med och det går bra att hoppa över teman och endast delta där en själv vill. Nästa tema avslöjas den 14:e december.

söndag 6 december 2015

Tema två - Tysthet

a2_zpsxi6awkwx
Så var det söndag igen och det är nästan hemskt hur fort veckorna går. Det är alltså dags att presentera denna veckas tolkningar i adventskalendern. Här ovan ser ni min tolkning.

Hannas tolkning av temat.
11140386_918530754905309_5208796856563820615_n_zpshzhpzqch

torsdag 3 december 2015

Nattugglor ♥

För första gången sen Elma föddes sitter jag i kontoret på kvällstid. Hon somnade så snällt i sin egen säng ikväll så jag som inte var speciellt trött kröp i myskläderna igen och tassade upp till datorn. Det lär kunna straffa sig inatt/imorgon när Elma är pigg och jag är trött men det får bli ett senare problem. 

Det är tyst och konstigt här hemma när Simon är bortrest, tur att han snart kommer hem igen! Enda ljudet som hörs är Amelia som ligger på skrivbordet och tvättar tassarna. Nej, nu ska jag ta och läsa lite bloggar innan jag kryper ner under täcket jag med. Puss och godnatt på er ♥

Bilden är orelaterad till inlägget egentligen. Men Queen Amelia får snart börja akta svans, öron och morrhår, för den lilla marodören börjar bli ruskigt snabb i sina vändningar. Den suddiga lilla handen som syns på bilden var farligt nära att få ett stadigt grepp om svansen. Sen är Amelia Elmas stora idol, så det lär bli en hel del katt och råtta lekar här hemma i framtiden. Eller råtta och katt kanske det snarare blir ;)

tisdag 1 december 2015

Sömntutan ♥

I morse var Elmster inte alls sugen på att stiga upp vid 9-tiden vilket var min plan för att slippa stressa in med andan i halsen på Vianor, dit bilen skulle för att få nya vinterdäck. Ni ser ju på bilden ovanför att det sovs vääääldigt gott just då. Detta ledde i sin tur till att vi med andan i halsen svängde in på Vianors parkering en minut före utsatt tid. Hurrahurra tyckte mitt blodtryck!

Resten av dagen har som tur är gått i ett betydligt lugnare tempo och jag har hunnit reda upp lite här hemma och sen spenderat lite kvalitetstid med min lurviga bebis. Hon tycker nog att matte är hemskt tråkig som bara släpar runt på en liten livsfarlig gaphals hela tiden, även om hon har accepterat Elma ganska bra nu. Lär väl ändra igen när Elma börjar krypa/gå.