fredag 17 april 2015

Första dagen som mammaledig.

Snart har första dagen som mammaledig gått då och det känns som om jag har varit på språng i princip hela dagen. Första bilden är tagen 05.45 och jag står och väntar på att Simon ska bli färdig så att vi kan åka in till stan för lite morgonshopping. Hittade lite smått och gott men mer om det sen. Efter shoppandet så bjöd jag herrn på frukost på Sittkoffska gården. Det var en nöjd kille och en nöjd tjej som åkte hem och vilade en stund på soffan. Vid tvåtiden åkte jag iväg för att dejta min frisör och bli lite vårfräsch i håret. Som ni ser lekte jag ufo en stund!

Nöjd tjej visar upp nya håret. Är som vanligt enormt nöjd när jag har varit till Io och klippt/färgat. Hämtade ett paket på posten innan jag åkte hem igen och möttes av paket två i postlådan. Paket ett innehöll mina målarböcker från Adlibris och paket två innehöll en liten sommarpresent åt Otto om de nu passar på hans fötter. Sen hade även nya numret av hembakat landat i brevlådan så nu vet jag vad jag gör ikväll.

Så över till vad jag hittade i morse. Köpte ett par skor på Zko som var på 70% rea (för jag behövde ju verkligen fler par skor) och sen var vi till Fyndet och hittade en hamburgerpress och ett spagettimått så nu är det slut på det ständiga funderandet om att det kokas för mycket eller för lite spagetti här hemma. Har suttit ute med katten på balkongen en stund och njutit av solen och ska nog återgå till att göra det medan den fortfarande lyser lite på den sidan. Puss på er!

2 kommentarer:

 1. (vet inte vad som hände med min förra kommentar?)

  ser ut att ha varit en fin dag och puss på Anna med nya håret <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det undrar jag också. Måste ha hänt nått eller så har jag i förvirringen klickat fel >_<

   Radera

- jag svarar på kommentarer här i min blogg.
- jag granskar och godkänner kommentarer innan de publiceras.
- tack för att du kikar in på min blogg och lämnar ett ord eller två!