fredag 24 april 2015

Att vara mammaledig har sina stunder.

Mina mammalediga dagar travar på och nu har det gått en hel vecka sen jag var sista dagen på jobbet. Känns fortfarande konstigt och flera morgnar har jag vaknat med ett ryck och tänkt att jag försovit mig eller så har jag kvällen innan tänkt att "nu måste jag gå och lägga mig så jag orkar jobba i morgon". Undrar när jag ska lära mig att jag faktiskt är "ledig" ett tag till?

Hittills idag har jag gjort så lite som möjligt för att vila upp mig efter gårdagens värk. Känner fortfarande att magen blir stenhård så fort jag rör mig, så att vara lugn blir nog dagens fortsatta syssla. Kanske kom värken av att jag skrattade för mycket igår när hanna var här och fikade med mig? I så fall är det ju värt det. 

Det mest produktiva jag gjort är att laga tranbärs- och hallonkräm i morse, så att jag skulle ha någonting gott till lunch. Är någon intresserad av receptet så dyker det snart upp på min och simons matblogg. Lunchen intogs sittande på golvet på balkongen då det var där det var som varmast. Nu ska jag sluta babbla och bege mig ut i solen igen.♥

2 kommentarer:

  1. i så fall ska vi hänga massor när du börjar bli trött på att bära runt på Räkan, så kanske hen kommer ut snabbt ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, vi får vänta tills vi fått ihop skötbordet bara sen kan vi börja hänga alla dagar ;)

      Radera

- jag svarar på kommentarer här i min blogg.
- jag granskar och godkänner kommentarer innan de publiceras.
- tack för att du kikar in på min blogg och lämnar ett ord eller två!