söndag 4 januari 2015

Lite tips tack!


Vi är på jakt efter en ny vardagsservis här hemma, eller jag är på jakt efter en i alla fall och Simon får snällt finna sig i det. Han klagar nog inte om jag sköter det där heller, bara de går att äta från och inte behöver handdiskas så är han nöjd, eller?

Över till min fundering. Jag är då sugen på en enkel vardagsservis som ska kunna maskindiskas. Den ska helst vara vit, men får även vara i någon annan ljus färg. Är lite inne på att de gärna får se ut som Cerveras båda nere i kollaget, men är inte sugen på att betala 200kr per del då det blir lite väl saftigt när jag vill byta ut alla delar NUNUNU!

Har ni tips på någon fin som inte finns med i kollaget eller har ni erfarenheter av någon av dem jag redan hittat? Tell me!

4 kommentarer:

 1. Vi har IKEA Arv och de är riktigt fina (och billiga), men en nackdel finns. De är rätt så stora så det är svårt att få in dem i vårt diskskåp. Djuptallrikarna är speciellt stora och när man äter soppa ur den orkar man nog minsann inte ta fler än er portion, haha.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset, har tittat på Arv flera gånger men bara kommit till fundera stadiet :) Är lite oroad hur de kommer vara att få in i diskmaskinen faktiskt, men får ta och åka till IKEA och jämföra med den servis vi har sen tidigare. Sen har jag hört att de lätt blir grå repor i dem, är det nått du upplevt att era har? :)

   Radera
 2. jag är helt såld på Rörstrands Swedish Grace, de finns i olika färger och sådär och de är såååå fina! De är ju dock lite väl dyra för mig just nu :(
  Här kan du kika: http://royaldesign.se/viewpattern.aspx?pat=567#1
  Så. Tusans. Fina!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, de är också fina men som sagt dyra!
   Men jag tror det får bli Ikeas arv, har tittat på dem så pass länge. Dock går de just och just in i skåpet ;)

   Radera

- jag svarar på kommentarer här i min blogg.
- jag granskar och godkänner kommentarer innan de publiceras.
- tack för att du kikar in på min blogg och lämnar ett ord eller två!