onsdag 31 december 2014

När dagen inte blev som det var tänkt.

Den här dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Startade morgonen med att ta bilder till en EFIT-dag och det har jag fortsatt med under dagen, så så långt har den varit som planerat. På morgonen började Amelia visa att hon hade tokigt i ena ögat och vid elvatiden var det så galet att hon inte ens öppnade ögat mer än nån sekund i taget. Då ringde jag veterinären och hon tyckte att vi absolut skulle komma ut och visa upp ögat.

Packade ihop katt och papper och for iväg till Godby i det, just då, snorhala väglaget. Fick komma in till ett rum direkt och det kom två sköterskor som spolade ur ögat med vatten och sen fick vi sitta och vänta en liten stund på veterinären. Hon färgade ögat för att se att det inte var något skadat och sen gav hon ögondroppar som vi även fick med hem och ska fortsätta droppa med i 7 dagar. Väl hemma igen hade vi en mycket slö katt som bara ville sova, det tar på att åka bil tydligen!

Denna aktivitet gjorde dock att min planering för dagen sprack helt och hållet och EFIT-bilderna ligger därför kvar i kameran. Funderade på att eventuellt slänga upp dem på bloggen i morgon i stället om intresset finns men det kanske blir lite tråkigt att inte se dem samma dag utan först dagen efter. Nu ska jag i alla fall krypa ner under täcket och bläddra lite i nån kokbok innan jag ska ta en välbehövlig sovmorgon. ♥

2 kommentarer:

 1. vilken liten klant-katt ni har ;) <3 tur att det inte var något allvarligare!

  lägg upp idag! Tycker inte det spelar någon roll att de inte är från idag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, säg inte annat! Nu verkar det i alla fall vara på bättringsvägen för henne :)

   Då gör jag så! :)

   Radera

- jag svarar på kommentarer här i min blogg.
- jag granskar och godkänner kommentarer innan de publiceras.
- tack för att du kikar in på min blogg och lämnar ett ord eller två!