fredag 5 december 2014

De spårlösa inläggen.

Min trötta kattskrålla häromdagen.

Igår skrev hanna och undrade vart onsdagens blogginlägg hade "försvunnit" och även gårdagens inlägg förblev obloggat. Sanningen är att jag somnade ifrån dem båda. 

I onsdags när jag kom hem från jobbet så skulle jag bara sitta och gosa med katten en stund innan jag började laga middag. Det slutade med att jag tvärslocknade vid 18-tiden och vaknade först 20.50 igen. Då hade jag varken ork eller tid att gå och sätta mig i kontoret, då jag både behövde äta middag och skulle kolla på bonde söker fru. Efter bönderna så hasade jag mig direkt iväg i säng utan en enda tanke på bloggen.

Igår var det lite på samma sätt. Jag somnade inte på soffan förstås, men när jag kom hem från jobbet så var jag både frusen och trött och termometern visade att febern hade bosatt sig i min kropp. Så spenderade större delen av kvällen liggande på soffan framför tvn. Så där är förklaringen till vart de försvann. Egentligen kanske jag borde blogga/bloggat tre inlägg idag så att jag kommer ikapp, men jag har inte så mycket att skriva om.

2 kommentarer:

  1. krya! Inte ska du alls blogga om du inte känner för det <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, det känns som om det behövs. Nå, det gick rätt bra att få fram tre inlägg ändå trots att jag inte hade nått vettigt att skriva om egentligen ;) <3

      Radera

- jag svarar på kommentarer här i min blogg.
- jag granskar och godkänner kommentarer innan de publiceras.
- tack för att du kikar in på min blogg och lämnar ett ord eller två!