tisdag 5 februari 2013

Några små vardagstankar.

Uttråkad_tjej_88.

Dessa intensiva dagar tar livet av mig. Först skolan/bibblan en sväng och både jag och Maria var lagom effektiva, och kände att vi kunde gå hem redan två timmar innan vår egentligen utsatta tid då vi hade gjort allt. Hejja oss! Att vi sen satt och pratade om allt från runebergstårtor till töntiga registreringsplåtar en stor del av tiden är en annan femma. 

Kom hem och vispade ihop lite vaniljsås så att jag har nått gott att bjuda på när Simon äntligen kommer hem. Bakade ju pajen redan igår, så jag hoppas att den är ätlig. Sen har jag skenat runt och packat, plockat, pillat och fixat, men nu har jag kört fast tack vare att flyttlådorna har tagit slut igen. Så kan det gå. Helt galet att vi snart lämnar Norrliden helt och hållet, och flyttar in på Skrakvägen.

8 kommentarer:

 1. alltså, jag hänger inte med nu. När exakt är det ni flyttar?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kommer hemsläpande med vårt flyttlass på söndag :)

   Radera
  2. Ja, då har vi inte fler prylar kvar i kalmar efter det så. Simon börjar ju jobba på måndag, så efter det är det ju kört :) Däremot ska jag ner till kalmar en vända i mars.

   Radera
  3. aha! Jag förstod det så förut som att ni skulle varit utflyttade första februari, men så kunde det ju inte varit - så jag tänkte jag måste fråga ;)

   du/ni får bjuda på inflyttningskaffe sen då!

   Radera
  4. Nej, vi har denna lägenhet till sista februari, däremot har vi ju den nya lägenheten tillgänglig från och med första februari :)

   Ja, det får bli sen nån gång när vi kommit i ordning :)

   Radera
 2. Weeeeei :D Anna-hemma-på-Åland-snart är det bästa av allt :D

  SvaraRadera

- jag svarar på kommentarer här i min blogg.
- jag granskar och godkänner kommentarer innan de publiceras.
- tack för att du kikar in på min blogg och lämnar ett ord eller två!