lördag 26 januari 2013

Lite blandade datum dådå!

Har varit lite seg med bloggandet, så här kommer lite samlade bilder från de dagar som gått sen jag bloggade sist. Hoppsan, de blev visst ganska många men det brukar ju sägas att en bild säger mer än tusen ord så jag får väl helt enkelt tro på det då.

Umgicks med Maria och hennes familj en stund på fredagen. Var och lunchade på Thai Silk och reashoppade lite julpynt till nästa jul. Sen drog vi iväg till IKEA och där fick lite flyttlådor och annat småplock komma med hem. 
IKEA - spontanshoppingens mekka!

Började vika flyttlådorna direkt när jag kom hem, och de passade på att skära sönder mina små händer. Fy tusan vad det där såret sved länge. Fick i alla fall alla flyttlådor vikta på typ 20 minuter, och jag kände mig helt fantastiskt duktig.

Tog en liten te-paus och drack ett yogi-te, som i vanlig ordning gav mig nått viktigt att tänka på.

Lördagen snöade det och jag trodde att det var ett hopplöst fall som aldrig skulle sluta. Så jag paltade på mig och knatade iväg till Konsum ändå för att handla lite gottgott till kvällen. När jag kom hem och hade packat upp mina matvaror så tittar jag ut och ser att solen har tittat fram och det bara kommer ner några enstaka flingor. Jaja, det är min vanliga tur det.

Passade på att fotografera de grejer jag köpte dagen innan. Köpte metallsiffror till adventsljusstaken så nu längtar jag nästan tills jag få använda dem. De var på rea, och var sänkta från 75kr till 24kr. Sånt gillas! Sen kunde nagellackoholicken inte hålla sig och var tvungen att komma hem med tre nagellack till. Omnomnom ♥

Slängde ihop en liten kladdkaka, och insåg att slickepotten skar sig otroligt mycket mot den fina rosa skålen. Det var nog den absolut mest perfekta kladdkaka jag någonsin bakat, och så god smak av mintchoklad tack vare att jag bredde ut smält mintkrokantchoklad ovanpå. Här kan ni se en halvdålig bild på hur kakan såg ut inuti.

Sen jag fick hem flyttlådorna så har jag plockat, plockat och plockat lite mer så nu börjar det egentligen bli ganska tomt i lägenheten. Det är så otroligt skönt att se att det händer någonting, men lite tråkigt att inse att det snart är slut på en stundvis ganska trevlig period i livet.

I torsdags var det så ljust ute tack vare månen att man nästan kunde tro att det vardagsljus. Gjorde ett tappert försök att fånga det på bild, och tycker att resultatet blev helt okej. Sen var det dags att krypa under täcket och försöka sova några timmar innan den nästan okristligt tidiga uppstigningen på fredag morgon.

6 kommentarer:

 1. jag vill se bilder från nya lägenheten! :D

  SvaraRadera
 2. hanna: det ska du få när vi har fått nycklarna till den. Men det blir ju först i februari :p

  SvaraRadera
 3. Recept på kladdkakan, tack! :)

  SvaraRadera
 4. anonym: Vem du nu är, jag lovar att fixa fram ett recept :D

  SvaraRadera
 5. Världens godaste kladdkaka :D

  SvaraRadera
 6. simån: Ja-aaa,omnomnom!

  SvaraRadera

- jag svarar på kommentarer här i min blogg.
- jag granskar och godkänner kommentarer innan de publiceras.
- tack för att du kikar in på min blogg och lämnar ett ord eller två!