söndag 23 december 2012

22 december 2012 - Glöggkväll med riddarna ♥

Piffade och tände ljus både högt och lågt i väntan på gästerna. Mysbelysning hör ju till när det ska vara sådär perfekt julstämning som det ska vara när man dricker glögg. Det enda som fattades var lite trevlig julmusik.

Eftersom julgranen inte ännu hade lyfts in, så fick några grankvistar bilda en minigran och på samma gång sprida lite grandoft i huset. Ungefär här började det klia oroväckande mycket i näsan, och mamma dömde ut mig som granallergiker. Jag skulle inte bli förvånad.

Ännu en av alla lyktor där det brann värmeljus. Värmeljus är bäst, så de så! Alla ljus var ännu ett försök att höja värmen i huset, trots att det redan hade stigit till 23°C. Dock var jag så genomfrusen att jag inte uppfattade att det hade blivit varmt.

Målade naglarna i väntan på gästerna. Blev väldigt nöjd, då det blev lite annorlunda jämfört med hur jag brukar ha det att se ut. Ska nog testa den här varianten med någon annan färg också och se om det blir lika bra. Det ser lite kladdigt ut på bilden, men det var en smula svårfotat.

Sen dök gästerna upp, och go'fika dukades fram. Det märks att det är en gammal mediaklass som träffas när det sticker fram lite objektiv eller kameraremmar här och där i bilderna. I detta fall är det mimi som begrundar sina bilder gissar jag.

Mimi leker paparazzi och hanna får den stora äran att vara fotooffer. Hon ser ju inte direkt ut att klaga skulle jag säga. Sötmuppar!

Linnea hade med sig lilla Wilhelm. Han var alltså kvällens minsta gäst, men han var helt klart kvällens sötaste gäst. Sorry brudar, med det är sant! (; Tack vare sin söthet blev det en hel del bilder på honom, och inte så många fler bilder på någonting annat. Hoppsan, så kan det gå!

Tack för en trevlig kväll, och hoppas det blir en återupprepning av denna trevliga tradition nästa år igen! ♥

3 kommentarer:

- jag svarar på kommentarer här i min blogg.
- jag granskar och godkänner kommentarer innan de publiceras.
- tack för att du kikar in på min blogg och lämnar ett ord eller två!