onsdag 15 augusti 2012

En tänkares dagbok.

Ringde det sista viktiga samtalet idag, så nu känns det verkligen "på riktigt".
Har ju varit ganska hemlighetsfull och lite klurig hela våren med alla mail hit och dit, och funderingar och tankar som inte riktigt har hunnit med. Nu är den känslan till stor del borta, och det känns så bra. Några tankar ligger ju kvar, och de kretsar kring examensarbetet med det ska det också rådas bot på.

Har äntligen fått det helt klart att det blir praktik 5 veckor på Åland i höst, och det känns galet bra.  Eller egentligen har det väl varit klart sen i juni, men jag har pratat med min handledare först nu så därför är det först nu jag idds skriva nått om det. Ser verkligen fram emot att få ha dessa veckor hemma.

Tänk att slippa ångesten över bussar och dåligt tillgängliga praktikplatser i Kalmar. Ska tillägga att jag har ju självklart trivts jättebra på båda praktikplatserna jag haft i Kalmar, men det tog bort en hel del av charmen när man var tvungen att sitta på en buss två timmar om dagen, och som dessutom inte gick de tider man egentligen skulle behövt dem. Till exempel i Halltorp, när det gick en buss som var där kl 7 och sen nästa buss passerade Halltorp först vid 11. Jättekul att vara där vid 7, när man egentligen började först vid 8.

Nog om det, nu slipper ni fundera mer på vad det är för hemlisar jag haft även om nu de flesta redan vet om detta.

4 kommentarer:

  1. och det kommer bli så roooligt att vi kan träffas i höst också! :D :D :D

    SvaraRadera
  2. Vad roligt! Vad är det för praktikplats då? :)

    SvaraRadera
  3. Linnea: Jag ska vara på praktik på ett dagis i Östernäs :)

    SvaraRadera

- jag svarar på kommentarer här i min blogg.
- jag granskar och godkänner kommentarer innan de publiceras.
- tack för att du kikar in på min blogg och lämnar ett ord eller två!