måndag 9 juli 2012

Min effektiva dag!

Har varit sådär lagom effektiv idag på min lediga dag, och på bilden kan man se lite av vad jag pysslat med men jag kan skriva det i text så kanske det är lättare att förstå.

Gick ett litet ärende i morse, och när jag ändå var i krokarna så passade jag på att gå till Lisco och köpa en pärm med färdiga plastfickor i så att jag har nått att samla alla viktiga skolpapper i under min sista termin. Man kunde även sätta en bild på framsidan, så jag passade på att göra en liten lapp som berättar vad pärmen innehåller. Sen gick jag hem och åt frukost, och sen tog jag cykeln ner på stan för att kika på lite annat. Fastnade på Dillen och kom ut med ett litet spel. Hoppsan, så det kan gå! På vägen hem från stan så svängde jag via biblioteket och skaffade ett nytt lånekort, så nu slipper jag fundera var jag förlagt mitt gamla. Sen har jag städat mitt rum, lagat mat och diskat undan efter maten.

Så kvällen har jag alltså spenderat med att installera och spela the sims 3 husdjur, och det tänkte jag fortsätta med ett tag till. Puss då det ♥

2 kommentarer:

  1. hahaha, nu har du också husdjuren! ... kanske lite mer lagligt än jag, eh ;D

    SvaraRadera
  2. hanna: Jag har lagliga spel, du har lagligt CS2. Det jämnar alltså ut sig ;D

    SvaraRadera

- jag svarar på kommentarer här i min blogg.
- jag granskar och godkänner kommentarer innan de publiceras.
- tack för att du kikar in på min blogg och lämnar ett ord eller två!