fredag 13 juli 2012

Fredagen den 13:de.

Ja, det är tydligt att det är fredagen den 13:de idag, då det mesta har gått fel. 

Det hela började inatt/ morse när någon idiot hade satt sopkvasten mellan dörren och dörrkarmen nere i trapphuset så att övriga idioter kunde komma och gå som de ville. 04:10 vaknar jag av att någon står och ringer på våran dörrklocka ett par gånger, men då ingen öppnar så börjar människan riva i dörren istället. Sen går denna någon, som då visar sig vara en kille (eller en tjej med ovanligt manlig röst) ut på piskbalkongen och börjar ringa och jag hör genom mitt öppna fönster att det pratas om efterfest och oöppnade dörrar. Efter en stund så ringer det på dörren igen, och även denna gång rycks det i handtaget. En stunds väntan går innan det tredje försöket på ringklockan. Sen hör jag hasande steg nerför trappan. Mina  funderingar är ju vart puckot var på väg, och varför man inte förstår efter första ringningen att man kanske är vid fel ytterdörr? Och varför läser man inte namnen som står på ytterdörren innan man väcker folk mitt i natten?!

Jag var i alla fall mer än lovligt seg i morse när det var dags att masa sig upp på jobb, å jag fick börja dagen med varm choklad (bilden stal jag här) och rostat bröd med marmelad. Sockerchock eller sockerkick, men vaknade gjorde jag ju i alla fall. Och jag höll mig vaken lagom till morgonkaffet på jobbet, och efter det har tröttheten bara blivit värre och värre. Och inte blev det bättre av att v hade två strömavbrott på jobbet heller.

Nu ska jag i alla fall sluta beklaga mig, men jag höjer ett varnande finger åt idioten som var här inatt, och återkommer du inatt så kommer antingen jag eller pytteliten att bita dig i benet!

4 kommentarer:

 1. men åh! När folk inte vet hur man visar respekt! Du skulle gått ut och bitchat lite, ehe - knuffat honom i trappan eller så ;D

  det där är den godaste varmchokladen :D

  SvaraRadera
 2. hanna: Skulle jag inte varit ensam hemma så skulle jag nog gått och skällt ut honom efter noter eller nått! Knuffat honom i trappan hade nog känts bra för stunden, men det hade nog blivit väldigt jobbigt sen ;)

  Jaa, det blev galet mycket MK-nostalgi :D

  SvaraRadera
 3. Gud vilken fin header du har! :)

  SvaraRadera
 4. Caroline: Tack så mycket :D

  SvaraRadera

- jag svarar på kommentarer här i min blogg.
- jag granskar och godkänner kommentarer innan de publiceras.
- tack för att du kikar in på min blogg och lämnar ett ord eller två!