söndag 18 september 2011

En dag i HansaCity


De här skorna fick jag egentligen av Simon i lördags när vi var på stan och kikade. Han hade lovat mig ett par sneakers med lite högre skaft, men så hittade jag inte några såna som satt bra på mina fötter så vi gav upp och började titta på andra skor istället. Så hittade jag dessa och både jag och S föll direkt. Och när vi kom till kassan så visade det sig att de var sänkta från 499 till 149 kronor, inte sänkta med 149 som vi hade trott. De är såå bekväma!


Köpte lite nya strumpor på Cubus.


Investerade även i lite myskläder från Cubus.


På MediaMarkt investerade jag i en ny extern hårddisk då min gamla har gett upp. Den vägrar nämligen starta numera. Även en musmatta fick följa med hem, då den gamla var mer än lovligt sliten.


Simon köpte säsong 5 av Lost, så nu har vi någonting att göra igen.

6 kommentarer:

  1. jag borde nog också investera i nya sockor, mina är så tråkiga - vill bli glad när jag ser mina fötter (jaja, jag vet att det låter knasigt)!

    Vilken hårddisk gav upp? Verbatim? :O

    Och; fina skor! Jag vill också ha nya skor!

    SvaraRadera
  2. hanna: Ja, de strumporna jag köpte nu var både glada och billiga. Kostade bara 19kr per förpackning. Sen var det visserligen bara 2pack om de hade långa skaft, eller 5 pack om de saknade skaft.

    Det är Max som har gett upp, alltså den stora svarta som jag haft längst. Men han bråkades en hel del innan sommaren. Insåg väl dessutom att det troligtvis är den som "kortslutit" mina usb-portar på nått vänster. Så nu fick det bli en 1.5TB samsung-disk!

    Jaaa, im in lööööv. Skorna är sååå bekväma!

    SvaraRadera
  3. Tror bestämt din Carl är svag för skor ;)

    SvaraRadera
  4. Simån: Ja, det tror jag med! ;)

    SvaraRadera

- jag svarar på kommentarer här i min blogg.
- jag granskar och godkänner kommentarer innan de publiceras.
- tack för att du kikar in på min blogg och lämnar ett ord eller två!