måndag 3 januari 2011

Nytt år - nytt hår!




Jag som normalt har trott att mitt hår är och förblir spikrakt, har nu fått bevisat att jag har självlockigt hår. Såhär såg det nämligen ut om man inte borstade det, och sen fönade det med "tratt".


Såhär ser färgerna ut i naturligt ljus! Det hår som ramar in ansiktet är alltså färgat i en mörkare färg, och det övriga håret är lika ljust som vanligt.

8 kommentarer:

  1. det ser ut att finnas mer volym nu :)

    SvaraRadera
  2. hanna: Det är mer volym nu, för att det är fönat. Tyvärr är ju inte det någonting jag varken har tid, ork eller möjlighet till :/

    SvaraRadera
  3. Sv; Haha, ja det var lustigt! :D Det tycker jag du ska göra! Den är GRYM :)

    SvaraRadera
  4. Jättefint! Om du bara låter bli att borsta det efter att du tvättat det, och "kramar" håret med något (typ mousse eller nåt, finns ju sånt ska framhäva lockar)? Det blir inte lika mycket volym såklart men kanske värt att testa iaf. Så Brukar jag göra. :-)

    SvaraRadera
  5. Malin: Ja, det kan ju vara värt att prova. dock måste jag ofta borsta håret, då det annars är som en stor svintoboll! ;)

    SvaraRadera
  6. Fiiiint :))

    SV. Hehe kommer en så snart den är klar :D

    SvaraRadera
  7. Haha okej, om det blir tovigt förstår jag att du måste borsta det, men vill man ha det lockigt får man stå ut med lite rufs! :-) Jag borstar mitt innan jag tvättar det, och använder sen både balsam och någon typ av mousse. Funkar fint!

    SvaraRadera
  8. Malin: Jag brukar också borsta mitt innan dusch, men då jag säkert har kvar slitet hår sen jag var sådär superblond så blir det liksom svintohår ;)

    Men jag får väl försöka nöja mig med att reda ut det med fingrarna eller nått ;) Och köpa en bra mousse, för den jag har hemma nu är inte gjord för att skapa lockar direkt.

    SvaraRadera

- jag svarar på kommentarer här i min blogg.
- jag granskar och godkänner kommentarer innan de publiceras.
- tack för att du kikar in på min blogg och lämnar ett ord eller två!