tisdag 29 mars 2011

I soffan

Sitter i soffan och klinkar på gitarren. Mys.
Published with Blogger-droid v1.6.8

Juni 2008


Gammal bild, men jag längtar till sommaren.

måndag 28 mars 2011

Dag 14: En låt som gör mig glad.


Låten gör mig glad, men tittar man på videon så blir man nog mest irriterad.

söndag 27 mars 2011

LÖRDAG


Lördag morgon, kl 05.01. Mysigt med soluppgång.


Senare på eftermiddagen lagades det mat här hemma. Tortellinigratäng och sallad! Päroncider åt mig, mjölk åt Simon!


Såhär glad är Simon när han får mat! (;

Min älskade!


Min fina cooling!

Dag 13: Den bästa videon just nu.


Den mest tänkvärda videon i alla fall!

fredag 25 mars 2011

Gröttest!

Lovade ju att "recensera" de stackars burkarna när jag väl hade smakat på dem!


Och för att ingen ska missförstå, det är alltså bara torra ingredienser i burkarna. Sen tillsätter man kokande vatten, och rör om lite.

PAKEEEEET :D

När jag stod och stekte pannkakor ringde det plötsligt på dörren, och trots att jag fortfarande var klädd i pyjamas så var jag tvungen att gå och öppna. Utanför stod brevbäraren, med en liten låda i famnen. Spännande!


Mitt söta lilla paket!


Massa emballage, undrar om lådan är full med sånt?


Titta, där är den juuuuu! Min kära SATC-box! Nu är helgen räddad!

Våffeldagen!

För att fira våffeldagen, som är idag, så bestämde vi oss för att laga american pancakes till frukost/lunch här hemma.

Att vi valde att laga pannkakor istället för våfflor finns det flera skäl till. Skäl ett är att vi inte äger ett våffeljärn, och det leder oss in på skäl två, som är att Simon verkligen varken tycker om eller "tål" våfflor så därför har vi inte köpt ett våffeljärn heller!

Antal gånger våffla i någon form nämnts i detta inlägg: 7! Känns som en repig skiva dethär! haha.

Dag 11: En låt från min favorit artist of all times.

torsdag 24 mars 2011

Dag 10: Den bästa låten just nu.


Insåg nu att de har raderat klippet sen jag satte in det på bloggen, men här skulle i alla fall septembers - heat rising ligga. Men ni som har spotify kan lyssna HÄR!

onsdag 23 mars 2011

tisdag 22 mars 2011

Jag har gift mig!?


I alla fall verkar de som skickar ut röstsedlarna till Riksdagsvalet 2011 tycka att jag har gift mig. Spännande det här, när hade de tänkt berätta detta för mig?

Dag 8: En låt som påminner om en speciell dag.


Ibizafesten!

söndag 20 mars 2011

Dagens brunch!

Då jag inte orkade äta så mycket frukost, så fick det bli en lite ordentligare brunch istället bestående av gröt, två kokta ägg och te! Nu har jag alltså provat den första av mina tre sorter, och den var helt okej faktiskt.

Gårdagens inköp.


Först var vi en sväng till CityGross då jag behövde köpa mer müsli och sen skulle jag kolla om de hade fått in Axa snabbgröt i burkar. Kom hem med dessa prylar, så nu ska det bli intressant att provsmaka de olika grötsorterna.


Sen vidare till IKEA, där jag köpte burkar till müsli och annan torrvara.


Fryspåsar med zip-funktion. BÄST!


Massor av galgar.


Halkmatta till kökslådorna.


Ny matlåda, som förhoppningsvis ska hålla tätt!

Lördagens trip till IKEA


Innan promenaden till bussen!


Simon på väg mot Media Markt, och jag på IKEAs restaurang. Gott med köttbullar!

Nytt i bokhyllan.


I måndags var jag en runda på stan, och gick då in på Dillbergs och insåg att de hade någon typ av rea-slutspurt eller så. Så den rutiga bakboken fick följa med hem, däremot så är Lasermannen en bok som vi har som kurslitteratur.


Nu börjar min rutiga samling bli komplett. Eller jag saknar några av de rutiga böckerna ännu, men dessa är kanske inte de mest nödvändiga. De jag saknar är Glutenfria kokboken, eller den har jag nog hemma hos mamma och pappa. Annars saknar jag sju sorters julkakor, Viltkokboken, Fiskkokboken, Hälsokokboken och Kokbok för dig som har diabetes. Den om diabetes kanske inte är aktuell för mig, men vem vet, kanske man får besök av nån med diabetes nån gång och då behöver den?

Väderblogg!


Bilden jag inte tänkt lägga upp, alltså fredagens snöoväder! Snacka om att spoliera alla vårkänslor!


Lördag förmiddag, 12.10.


Lördag eftermiddag, 17.45.

Nu i skrivande stund är all snö borta igen! :D

Dag 6: En låt som påminner om min nuvarande bästa vän.


Denna påminner främst om Hanna och Mimi, men även mycket om MK-tiden som jag saknar så mycket.

lördag 19 mars 2011

Dag 5: En låt som får mig att tänka på en gammal vän.


Den påminner inte bara om en gammal vän, utan om tre! Jonna, Madde, Anna - jag älskar er och jag saknar er massor! <3

fredag 18 mars 2011

Jag är lite bitter....

...men istället för att smutsa ner min fina blogg med bilder på det äckliga vädret utanför, så får ni en bild från i onsdags.


Drömma går ju...

Dag 4: En speciell låt för mig och min älskling.


Tråkigt att det bara fanns liveversioner, men det fick duga nu helt enkelt. Det här är ganska mycket våran låt <3

torsdag 17 mars 2011

Dag 3: En låt av en artist som jag beundrar.


Jag vet inte varför jag beundrar henne egentligen. Det är någonting med hennes låtar, hennes sätt och hennes udda stil, som helt enkelt gör att jag beundrar henne. Sen att låtarna verkligen fastnar i huvudet är ju bara roligt!

onsdag 16 mars 2011

Dag 2: En låt som påminner om någon speciell tid/period i mitt liv.


Högstadiet, och en tid som var väldigt uppåner på alla sätt och vis. Jag är glad att Elin bytte till min klass efter halva tiden, annars hade jag nog inte orkat.

tisdag 15 mars 2011

Dag 1: En låt som beskriver min musikstil.



Det är svårt att bara beskriva min musikstil med en enda låt, då jag verkligen lyssnar på det mesta. Så det fick bli två låtar istället, blev liksom mest rättvist så. Det roliga med dessa låtar är att det är Sharon den Adel som sjunger i båda, dock är det väldigt skilda sorters musik.

Music is my life

Tänkte börja med en lista igen, denna hittade jag hos Sara, men den är startad av Petrah!

Dag 1
: En låt som beskriver min musikstil.
Dag 2: En låt som påminner om någon speciell tid/period i mitt liv.
Dag 3: En låt av en artist som jag beundrar.
Dag 4: En speciell låt för mig och min älskling.
Dag 5: En låt som får mig att tänka på en gammal vän.
Dag 6: En låt som påminner om min nuvarande bästa vän.
Dag 7: En låt som påminner om tuffa tider, som jag fortfarande får den ”där känslan” av.
Dag 8: En låt som påminner om en speciell dag.
Dag 9: En låt som betyder mycket för mig.
Dag 10: Den bästa låten just nu.
Dag 11: En låt från min favorit artist of all times.
Dag 12: En låt från en ny favoritartist.
Dag 13: Den bästa videon just nu.
Dag 14: En låt som gör mig glad.

Sen tycker jag att alla andra med blogg kan göra den också ;)

Bloggpyssel.

Idag orkade jag äntligen ta tag i projektet att slänga in lite bilder och annat tjaffs i sidebaren här på bloggen, så nu ser det liiite roligare ut i alla fall! Som belöning så ska jag spela Xbox, äta några bullar och dricka ett glas mjölk!

måndag 14 mars 2011

Söndag, Stockholm & Swebuss!

Söndagens hemresa till Kalmar var nog det värsta jag har varit med om.

Först var det sjukt segt med många, långa timmar i stockholm och sen var det irriterande att äta lunch i närheten av dessa dryga B-kändisar (om man nu kan kalla dem det) som tror att de äger världen. Drygt när man i lugn och ro försöker sitta och äta, och de skriker så att hela caféet hör det. Sen när vi skulle åka med bussen ner mot Kalmar, så visar det sig att värmetermostaten har låst sig så oavsett om chauffören sänkte värmen så fortsatte elementen att spruta ur sig full värme! Så det blev som att sitta 5½ timme i sjuklig hetta! Det var seriöst som att sitta i en bastu! Väl hemma i Kalmar så har nog aldrig sängen varit så skön förut!

Här får ni lite blandade bilder, dock är de flesta tagna på båten, för efter det så orkade jag inte ta upp kameran fler gånger. Dock tog jag ju en halvdålig telefonbild på Simon med en tuff keps inne på GameStop!

Min "lediga" vecka!

Nu när jag skulle blogga om min vistelse hemma på Åland, så insåg jag att jag inte har tagit en enda bild med min kamera. Kasst, väldigt kasst! Så ni får stå ut med två bilder från telefonen och sen en kort textsammanfattning.

Tisdag:
Tisdagen var alltså hemresdagen. Var uppe redan någon gång efter klockan 6 och sminkade mig, packade ner det sista i resväskan och åt lite frukost. Sen var det bara att promenera iväg till bussen som skulle ta mig ner till stan. Sen finns det inte mycket mer att säga om den dagen, mer än att jag åkte buss, sprang i Stockholm, åkte buss, åkte båt, åkte bil och sov! Tur att jag hade Sandra som sällskap resan Kalmar - Stockholm, annars hade jag nog dött av tristess!


Onsdag:
Onsdagen hade jag tänkt skulle bestå mest av plugg, men det blev inte riktigt så. Vid lunch så smsade söta Jonna, att hon ville ha lunchsällskap och så fick det bli! Efter lunch så följde jag med upp till Yrkes igen, och så satt jag där och pratade med Jonna och M i datasalen tills det var kafferast. Då hamnade jag i lärarrummet istället. HJÄLP! Sen var det "äntligen" dags att få lite välbehövlig pluggtid. Och på kvällen var det i dags för fika med tjejerna, mysigt!

Torsdag:
Steg upp vid 7 och satte mig och skrev lite på uppgiften, för att sen vid 11-tiden hämta älsklingen från flyget. Sen fick jag lite mera pluggtid igen, medan Simon var och drack kaffe på Dinos. Sen bestod dagen av storhandel, middag och sist besök ute hos Sandra och Freddy!

Fredag:
Bestod egentligen mest av pluggande. Men jag var över till Hanna med hennes förtidiga födelsedagspresent, och sen tog jag bilen och åkte till Karro för att hälsa på henne och Axel och lämna över lite saker. Sen hem, äta middag och på kvällen blev det bowling med Mimi, Hanna och Sami. Jag kom sist kan jag ju tillägga, men det är inget ovanligt med det. Sen hem och skriva ihop det sista på uppgiften!

Lördag:
Hmm, först var vi bjudna till Sandra på smörgåstårta, sen åkte vi till Sund för att hämta lite grejer. Sen åkte Simon till Lemland och jag gick till Elin och umgicks med henne en stund. Sen hem och sova för att orka stiga upp tiiidigt!

Söndag:
Får ett eget inlägg.

En morgon.

En morgon för ett par veckor sen så vaknade jag lite onödigt tidigt, 06:00. Det var lite smådrygt, speciellt då det var en söndag. Men man hann ju njuta av att se solen gå upp!


06:30


07:00


09:30


12:00

torsdag 10 mars 2011

Pluggpaus


Tog en liten paus i pluggandet, och tog några egopix med camen istället. Ehm. Fast nu ska jag nog börja skriva lite igen..

onsdag 9 mars 2011

lördag 5 mars 2011

Lördag 5 mars 2011


Simon säger alltid att en brun gräsmatta är en bra gräsmatta, men jag vet inte om jag håller med för det är väl roligare med en grön? eller? Fast just nu är allt som stavas synligt gräs ganska trevligt, oavsett färg! Det går mot vååååår!


Mitt på dagen så visade våran termometer +9, och det ansåg jag var nästan sommar så det fick bli klädsel därefter. Dock har jag inte varit ut, så jag vet inte om det var så varmt och skönt ändå.

(och nu har jag börjat märka mina bilder, för jag har tröttnat på att de sprids på internet. Inte för att en liten märkning stoppar någon, men det kanske inte gör det lika intressant)

Vad har ni sökt på pt.3

Här är alltså vad folk har sökt på den senaste veckan, för att sen hamna på min blogg.

sara anna marie - Ja, ni som söker på detta vill antagligen hitta just min blogg.
flädercider alkoholfri -Då hittar man det här inlägget. Tror dock inte att det var det man sökte.
mössmonster - Det inlägget hittar ni HÄR!
nettan åland kökar - Är nog tre saker jag inte skrivit om i samma inlägg.
när är snön borta 2011 - Det undrar jag med!
romantisk trerätters - Fick ni veta vad ni ville?
romantisk trerätters middag -Samma fråga här!?

Fredagen den 4 mars 2011

Det börjar bli dags att gå och lägga sig, men jag passar på att slänga upp ett inlägg här på bloggen först.

Idag borde jag väl gjort betydligt mer vettiga saker än jag har gjort, men jag har haft en så konstig känsla i kroppen så jag har verkligen inte orkat göra någonting. Var in till stan en sväng i morse och uträttade ett ärende åt mamma, och passade på att handla lite grejer som behövdes hit hem också. På bussen hem igen så var jag så trött att jag höll på somna, men så går det när tankarna rusar i huvudet hela nätterna.


Köpte ett tre-pack korgar på Åhlens för 129 kr, så att man slipper se alla småprylar som samlas i hyllan. Nu står allting redigt och fint. Sen att korgarna var som måttbeställda för hyllan gillar jag. (Här skulle jag kanske behövt bjuda på en bild som visar hur det såg ut före, men det vore dumt av mig för då skulle ni tro att jag är världens slarvigaste människa.)


Investerade även i en liten "verktygsbox" till mina sytillbehör. Känns skönt att ha alla nålar, trådar och andra prylar samlade på en och samma plats, så att man slipper skena runt hela lägenheten och leta när man behöver nått. Dessutom har jag och Simon varsin likadan box nu, dock är min box hälften mindre. Denna lilla söta box kostar 39kr på Clas Olsson.

torsdag 3 mars 2011

Vårkänslor! :D

Finn Ett Fel.


Jag bäddade min sida av sängen, men någonting känns inte riktigt som det ska?

<3

onsdag 2 mars 2011

Kameler!


Jag har för lite att göra ibland. Så ikväll bakade jag kanelbullar, och vaniljbullar! Yummie!