måndag 14 mars 2011

Min "lediga" vecka!

Nu när jag skulle blogga om min vistelse hemma på Åland, så insåg jag att jag inte har tagit en enda bild med min kamera. Kasst, väldigt kasst! Så ni får stå ut med två bilder från telefonen och sen en kort textsammanfattning.

Tisdag:
Tisdagen var alltså hemresdagen. Var uppe redan någon gång efter klockan 6 och sminkade mig, packade ner det sista i resväskan och åt lite frukost. Sen var det bara att promenera iväg till bussen som skulle ta mig ner till stan. Sen finns det inte mycket mer att säga om den dagen, mer än att jag åkte buss, sprang i Stockholm, åkte buss, åkte båt, åkte bil och sov! Tur att jag hade Sandra som sällskap resan Kalmar - Stockholm, annars hade jag nog dött av tristess!


Onsdag:
Onsdagen hade jag tänkt skulle bestå mest av plugg, men det blev inte riktigt så. Vid lunch så smsade söta Jonna, att hon ville ha lunchsällskap och så fick det bli! Efter lunch så följde jag med upp till Yrkes igen, och så satt jag där och pratade med Jonna och M i datasalen tills det var kafferast. Då hamnade jag i lärarrummet istället. HJÄLP! Sen var det "äntligen" dags att få lite välbehövlig pluggtid. Och på kvällen var det i dags för fika med tjejerna, mysigt!

Torsdag:
Steg upp vid 7 och satte mig och skrev lite på uppgiften, för att sen vid 11-tiden hämta älsklingen från flyget. Sen fick jag lite mera pluggtid igen, medan Simon var och drack kaffe på Dinos. Sen bestod dagen av storhandel, middag och sist besök ute hos Sandra och Freddy!

Fredag:
Bestod egentligen mest av pluggande. Men jag var över till Hanna med hennes förtidiga födelsedagspresent, och sen tog jag bilen och åkte till Karro för att hälsa på henne och Axel och lämna över lite saker. Sen hem, äta middag och på kvällen blev det bowling med Mimi, Hanna och Sami. Jag kom sist kan jag ju tillägga, men det är inget ovanligt med det. Sen hem och skriva ihop det sista på uppgiften!

Lördag:
Hmm, först var vi bjudna till Sandra på smörgåstårta, sen åkte vi till Sund för att hämta lite grejer. Sen åkte Simon till Lemland och jag gick till Elin och umgicks med henne en stund. Sen hem och sova för att orka stiga upp tiiidigt!

Söndag:
Får ett eget inlägg.

2 kommentarer:

  1. jag har ju bilder från bowlingen, jag kan skicka dem om du vill? :D

    SvaraRadera
  2. hanna: Jaa, det kan du få göra om du vill :D

    SvaraRadera

- jag svarar på kommentarer här i min blogg.
- jag granskar och godkänner kommentarer innan de publiceras.
- tack för att du kikar in på min blogg och lämnar ett ord eller två!