måndag 27 mars 2017

Äntligen är det någon sorts vår ♥


Idag kör vi VAB här hemma. Elma har stegring och har hostat som en tok hela natten, och jag var nästan beredd att sätta mig i bilen med henne och åka in till sjukhuset då det ett tag verkade som om hon inte fick luft. Är dåligt insatt i krupp, men har försökt läsa och stundvis verkar det nästan som det. Nu sover hon i alla fall middagsvila och det låter som om det är fritt från hosta tack vare att jag satte en tjockare kudde åt henne. Lilla grynet ♥

Under tiden Elma sover hade jag tänkt sitta ute och njuta av vårvärmen och solen. Tog en glass ur frysen och gick ut på uteplatsen och satte mig. Hann i alla fall äta upp glassen innan näsan och ögonen började klia. Välkommen våren och med den även allt jäkla pollen. Så fick snällt gå in igen och titta på våren genom fönstret. Fick ju tid att blogga istället, så min social media coach är nöjd! Amelia verkar också ganska nöjd med att åter ha uteplatsen helt själv.

Nu ska jag återuppta jakten på lite katthår här hemma. Puss ♥

2 kommentarer:

 1. tack, tack, social media coach blev glatt överraskad ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad bra att man kan överraska någon! ♥

   Blev dock inte riktigt klok på din titel, det såg inte rätt ut hur jag än skrev det. Social media coach, Socialmedia coach, socialmediacoach, social mediacoach?! ;) Bloggcoach får det nog bli på ditt kommande visitkort, min instagram sköter jag ganska bra själv så ;)

   Radera

- jag svarar på kommentarer här i min blogg.
- jag granskar och godkänner kommentarer innan de publiceras.
- tack för att du kikar in på min blogg och lämnar ett ord eller två!