tisdag 6 december 2016

Mina små älsklingar ♥

Dessa två, jag har tappat räkningen på hur många hyss de avverkar på ett dygn. De har tur att de är söta i alla fall, då kommer de undan med det mesta. Mina små töser!♥

Frånvaron från bloggen har blivit lite längre än jag tänkte, men då blogger valde att göra om sitt verktyg så blev jag på ruggigt dåligt humör. Inget av det som de ändrade på blev någon förbättring. Nåja, nog om det! 

Spenderade helgen som gick i Stockholm med Maria och det var lika trevligt som vanligt. Shoppade julklappar, fikade, umgicks och slappade. Jag passade på att få sova ostört en hel natt (att jag sen vaknade två gånger under natten är en annan femma) och att få äta frukost i lugn och ro. Får verkligen se till att det inte är två år tills nästa gång vi ses! Tog tyvärr inte speciellt givande bilder, så det är inte mycket att visa upp här på bloggen. Hade jag haft tid och ork så hade jag skrivit en halv roman om frukosten på hotellet, men det hade dock inte varit intressant för någon annan att läsa så jag hoppar det!

Nu ska vi åla ur pyjamasarna och göra oss färdiga för dagens aktiviteter. Trevlig självständighetsdag till er alla! ♥

2 kommentarer:

  1. haha, känner till det där med att ha alla förutsättningar för att sova en hel natt och ÄNDÅ vakna...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jamen, VARFÖR gör man så? Någon reptilhjärna som spökar, och säger att om man "klämt ut" en unge så ska man vakna titt som tätt och kolla att den är trygg?

      Radera

- jag svarar på kommentarer här i min blogg.
- jag granskar och godkänner kommentarer innan de publiceras.
- tack för att du kikar in på min blogg och lämnar ett ord eller två!