tisdag 15 november 2016

Det där med kontraster.


Jag ljuger stenhårt om jag säger att jag tycker om vinter och snö. Jag tycker att snö är fint att titta på, men min hatkärlek till vintern uppstod samma år som jag fick körkort och förväntades kunna ta mig från punkt A till punkt B på egen hand (läs: med egen bil). Men när det väl hade kommit snö så kunde det väl ändå fått vara kallt så att den skulle få ligga kvar? Det var dock för mycket begärt och nu har allt regnat bort. Bilden ovan visar hur fint det var ute i fredags.

Här hemma ser vi äntligen slutet på sjukstugan. Elma inledde helgen med att få nässelutslag över hela kroppen, och när de äntligen började blekna så kom febern som på beställning istället. Simon som började på nytt jobb igår hade av förklarliga skäl inte möjligt att vara hemma med vår lilla guldklimp, så jag har snällt fått vara hemma två dagar. Inte för att jag klagar över att få spendera tid med Elma ♥ Men imorgon är det jobb och dagis som gäller igen!

Nu vankas det te och smörgåsar med min make, så godnatt på er ♥

2 kommentarer:

 1. I <3 vintern, men det är ju ingen hemlighet! Tycker dock att det hade fått bli kallt och att snön hade fått ligga kvar - hoppas det kommer mer i december :D

  skönt att det vände för Elma, stackarn <3 och heja Simon med nya jobbet! Fixa färjorna så startmotorerna slutar ge upp hela tiden, tack! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, jag ogillar ju vintern av flera skäl. Men när den väl kommit, vilket den ju gör oavsett vad jag tycker om den, så kan den gärna få vara kvar istället! Barnen blir glada och allt är renare och ljusare!

   Han hälsar att när Ängösund är tillbaka så har den splitnya motorer! ;)

   Radera

- jag svarar på kommentarer här i min blogg.
- jag granskar och godkänner kommentarer innan de publiceras.
- tack för att du kikar in på min blogg och lämnar ett ord eller två!