fredag 28 augusti 2015

Hittar lite tid.

Hittar lite tid för bloggen nu på kvällskvistenoch slänger upp en dagsfärsk bild på mig och Elma. Det fina täcket vi ligger på fick hon av Maria när hon var här och hälsade på från Karlskrona. 

Sitter i kontoret med Amelia i famnen och Elma vilar i soffan i väntan på att hämta Simon från flyget. Äntligen kommer han hem efter en hel vecka i Norge. Har varit så tomt utan honom så det ska bli skönt att han kommer hem. Hjälp vad fort man vänjer sig vid att alltid ha honom hemma, istället för hemma vecka/vecka. Har inte ens haft det så en månad ännu.

Nog om det, nu hämta hem honom ♥

söndag 23 augusti 2015

Min stackars blogg.

Bild från i morse, tagen vid 8.30

Den här bloggen börjar nog vara bortom all räddning har jag en svag känsla av. Tiden infinner sig sällan och även om jag på dagarna ofta tänker i bloggformat så är det inte så att jag hinner starta datorn på de stunder Elma sover. Kanske blir det bättre om någon månad, jag vet inte. Förstår inte hur dessa föräldrarbloggare har tid att spotta ur sig flera inlägg per dag.

Elma blir i alla fall 3 månader på tisdag, och jag förstår verkligen inte vart tiden har försvunnit. Man ser mer och mer personlighet hos vår lilltjej och hon pratar både högt och lågt på dagarna. Det är ett nöje att få se henne utvecklas och att få vara hemma med henne på dagarna är riktigt mysigt även om hon, precis som alla andra barn, har lite sämre dagar då och då. Nu tänker jag stänga ner datorn och krypa ner under täcket och hoppas på en bra natt i natt igen ♥