torsdag 7 maj 2015

Bildmix från veckan.

Plockade lite bilder ur telefonen för att illustrera veckan som snart har gått. I måndags så sov både jag och Amelia i stort sett hela dagen och det var verkligen välbehövlig för oss båda, för i tisdags hade vi betydligt mer energi över till annat. I tisdags var jag på shoppingrunda med mamma. Eller jag skjutsade och mamma shoppade blomlökar och annat spännande.

I onsdags intog Amelia sin vanliga position på tvättmaskinen och övervakade medans jag stod i duschen. Får hon inte vara i badrummet när jag duschar så blir det ett himla liv i lägenheten då hon sitter och jamar oavbrutet utanför badrumsdörren. Det lustiga är att hon inte gör samma sak om Simon duschar.

Pallrade mig iväg mot stan i regnet och mötte upp Petra och Anna för en lunch på Indigo. Anna och jag åt vegetarisk pasta och Petra åt lasagne. Var jättenöjd med min pasta och såklart med det trevliga sällskapet ♥


I morse hade jag och Amelia lite morgonmys i form av "mosa-matte-mys" och ni kanske kan se vad det går ut på? När jag ansåg att hon blivit liiiite för tung så steg jag upp och åt frukost och for en sväng till sjukhuset för att träffa min barnmorska och kolla upp hur det är med räkan. Allt såg fint ut denna gången också och det känns prima.


Vid tolvtiden kom hanna hit och vi fotade kulan så att man har nått att titta på sen när den är borta, och sen hjälpte hon till att hänga upp de bebiskläder jag tvättat. Som tack för det så svängde jag ihop fattiga riddare till nån sorts sen lunch.

Velig som jag är så kunde jag ju såklart inte bestämma vilken sylt jag skulle ha, så det fick bli båda två.

När hanna åkt iväg så roade sig jag och katten med att leka i en IKEA-kasse en stund. Eller Amelia busade och jag satt på golvet och tittade på.

2 kommentarer:

 1. ser ju ut att ha varit en fin vecka :D Elvis brukade också stå utanför och tjata om jag stängde ut honom ur badrummet när vi bodde på Ålandsvägen - så skönt att han inte bryr sig längre ;) gottigott med fattiga riddare :D

  hoppas du var nöjd med någon av bilderna :) <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag behöver knappt starta duschen så kommer Amelia som en oljad blixt. Men det är lite gulligt att ha sällskap kan jag tycka ;)

   Jadå, de är fina! ♥

   Radera

- jag svarar på kommentarer här i min blogg.
- jag granskar och godkänner kommentarer innan de publiceras.
- tack för att du kikar in på min blogg och lämnar ett ord eller två!