fredag 27 mars 2015

Jag tar mig inte in i dina dunkla rum.

Idag är det en sån där dag när det mesta går segt som sirap. Vädret är grått och trist och träden på andra sidan parkeringen är inbäddade i ett luddigt täcke av dimma och dis. Det regnar lite smått vilket i och för sig gör att jag mår helt okej trots att det börjat bli pollensäsong. Spenderar lite tid i kontoret för första gången på flera dagar och insåg att jag inte haft igång datorn sen i slutet på förra veckan, så det kan gå!

Slutade jobba redan vid 14.00 idag och åkte direkt hem till katten. Som ni ser på bilden ovan så är hon ett hemskt spännande sällskap idag när hon bara sover och sover, men jag har inte hjärta att väcka henne. Någon som inte sover lika mycket är Räkan som idag är klädd i prickigt, det har varit aktivitet där inne i kulan stora delar av dagen och även om det på ett sätt är lite mysigt så börjar det faktiskt göra ont när de små fötterna trycker på revbenen. Igår trodde jag nästan att ett av revbenen gått av så ont som det gjorde, men idag känns det som tur är bättre.

Satt och räknade lite dagar i morse innan första barnet dök upp på jobbet och jag insåg att jag nu har jobbat min sista hela vecka. Nästa vecka är det ju ledigt på långfredagen så då är det jobb måndag till torsdag. Veckan efter är det måndagen som är ledig då det är annandag påsk så det innebär ju att jag jobbar tisdag till fredag. Sen har vi slutligen vecka 16 och då jobbar jag sista dagen torsdagen den 16/4 för att sen påbörja ett nytt kapitel i livet, kapitlet som stavas MAMMALEDIG! Det går för fort tycker jag!

Nu vaknade både Räka och katt, så nu ska jag aktivera katten en stund så att vi lyckas få till nått fredagsmys ikväll. Puss på er ♥

2 kommentarer:

  1. Räkan såg ut som en riktig kalaskula i prickigt ;) yeeey, snart är du ledig och har lite tid med mig innan du ska ha tid med någon annan :D :D :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det har jag absolut :D

      Radera

- jag svarar på kommentarer här i min blogg.
- jag granskar och godkänner kommentarer innan de publiceras.
- tack för att du kikar in på min blogg och lämnar ett ord eller två!