tisdag 23 december 2014

Den största gåvan av dem alla ♥

Lägger upp samma bild här som jag lagt upp på de övriga ställena, dvs facebook och instagram. Sitter och klurar på vad jag egentligen vill och ska skriva men det är så svårt. Kanske går på Simons förslag och skriver "jag har en mage!" och låter det vara bra så? Vad tror ni om det? 

Det är i alla fall oerhört lättande att ha gått ut med graviditeten. Hittills har det känts som om det varit en hemlighet, trots att det egentligen inte alls är det. Lite lustig känsla det där. Och från en lustig känsla till en annan, just nu "knölar" det runt i magen bara värre! Någon där inne försöker göra sig påmind!

Men hörrni! Vad tycker ni att jag ska skriva om? Har ni frågor och funderingar? Vad vill ni läsa om och veta? Tips mottages med tacksamhet, så kanske det blir fart på den här bloggen igen någon gång! ♥

4 kommentarer:

 1. tycker också att det är oerhört lättande att det inte är "hemligt" mer! Det är ju så himla roligt :D <3

  du ska skriva om ALLT! ;)
  Saker jag spontant kommer på att jag vill läsa om:

  - er lägenhet
  - anna bakar
  - om bebis/graviditeten
  - om amelia
  - sammanfattning av året (!)
  - vardagsinlägg/EFIT

  så, nu har jag tipsat!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipsen, nu har jag bestämt att januari blir nystart på bloggen för mig så då ska jag sätta mig ner och författa några inlägg :D

   Radera
  2. det låter ju absolut suveränt! :D Jag ser fram emot det! :D

   Radera
  3. Kickstartar januari med årets årssammanfattning, för gårdagens veterinärbesök spräckte att jag skulle hinna färdigt till idag som jag hade tänkt så det får bli nån gång under vecka 1 :)

   Radera

- jag svarar på kommentarer här i min blogg.
- jag granskar och godkänner kommentarer innan de publiceras.
- tack för att du kikar in på min blogg och lämnar ett ord eller två!