lördag 8 februari 2014

Hur man fördriver en lördag?

Jonna tyckte att jag skulle blogga mera så att hon har någonting att läsa i väntan på bebis, så jag får väl ta och göra som hon vill då ♥

Får bli en liten sammanfattning av dagen. Just efter frukost pallrade jag mig iväg till Klippupp för att få håret fixat. Hade en längre period övervägt att klippa mig själv med Simons hårtrimmer, och innan detta blev verklighet så tog jag mig i kragen och bokade en tid för klipp och färg. Ser lite skeptisk ut på bilden med ufot på huvudet men egentligen var jag ganska lugn trots att jag satt mitt hår i en annan frisörs händer då "min" frisör är mammaledig.

Efter frissabesöket så skjutsade jag ut Simon och Robban till klubben där de skulle lägga tak/grilla korv/städa. Vinkade hejdå åt herrarna och kom på att jag inte alls  hade lust att åka hem igen, utan att jag ville spontanbesöka Jonna och underhålla henne i hennes segdragna väntan på minis ankomst. Köpte med mig lite go'fika när jag passerade Godby och sen satte Rally-Anna iväg mot Saltvik. Gjorde lite nytta och målade en hylla (eller Jonna målade och jag tittade på) innan vi fikade och pratade om allt och ingenting.

Tack för en mysig eftermiddag gumman och nästa gång vi ses så hoppas jag att det inte är hemma i lägenheten utan på BB. Kom igen bebis, kom igen!!!

1 kommentar:

  1. Hihi, tack för besöket! :) ♡ o jo, mini får nog gärna ta o komma ut nuuuuu ♡

    SvaraRadera

- jag svarar på kommentarer här i min blogg.
- jag granskar och godkänner kommentarer innan de publiceras.
- tack för att du kikar in på min blogg och lämnar ett ord eller två!