måndag 4 mars 2013

Utanför mina fönster.

Hanna framförde en liten önskan om att jag skulle visa "utsikten" från våra fönster, så här kommer det lite bilder! Som tur är tog jag bilderna precis innan det började vräka ner snö i lördags, annars hade man inte sett så mycket av vad som är vad.

Rakt ut genom glaset på balkongen ser man detta. En gångväg, en tvättställning och några bilar på parkeringen. På grund av att det blåste storm så orkade jag inte öppna glaspartierna, så därför blev det lite ränder i bilderna.

Tittar man lite snett ut från balkongen så ser man ännu lite mer av parkeringen, men då ser man även ut över sjön. Tittar man åt rätt håll så ser man faktiskt Kobba Klintar riktigt tydligt.

Såhär ser det ut om man tittar ut genom det egentliga fönstret. Ska bli så roligt att få pyssla lite på balkongen senare i vår, och plantera lite blommor och kanske ha en ampel med jordgubbar. Omnomnom.

Här har vi då utsikten från köksfönstret. Inte jätteintressant just nu kanske, men i vår och sommar blir det nog fint här i alla fall.

Och till sist har vi utsikten från badrummet och där utanför går alltså gångvägen förbi. Även här blir det säkert finare till våren, så jag tror att jag får ta nya bilder då så att jag har någonting att jämföra med. Sovrummet orkade jag inte fotografera då det i princip är exakt samma utsikt som från köksfönstret.

4 kommentarer:

 1. vad roligt att ni ser Kobbis, du får skaffa dig stativ och ett sjuuukt maffigt tele så kan du ta kort och så tror folk att du varit där ;D

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha, det låter dyrt ;) Men jo, det är trevligt med sån utsikt :)

   Radera
 2. Och där på gångvägen ser man allt som oftast mig, en liten hund och en barnvagn.

  SvaraRadera

- jag svarar på kommentarer här i min blogg.
- jag granskar och godkänner kommentarer innan de publiceras.
- tack för att du kikar in på min blogg och lämnar ett ord eller två!