måndag 22 oktober 2012

Kvällsfunderingar, eller nattfunderingar.

Simon påpekade häromdagen att det var väldigt mycket himmelsbilder på min blogg nuförtiden, så jag tänkte att jag skulle ta och ändra på det genom att lägga upp några bilder på mig själv. I brist på färska bilder på mitt söta fejs, så fick det bli några gamla cambilder som inte sett dagens ljus på bloggen tidigare. Sista bilden lade jag med för att ni skulle se att jag faktiskt kan se normal ut på bild!

Jag har inte bloggat på över en vecka igen, och jag har inte ens rört kameran under veckan som gick, mer än att jag putsade objektiven och sånt. Dåligt av mig, men jag har inte riktigt haft ork att ens engagera mig när jag har haft plugg upp över öronen. Men i fredags lämnade jag äntligen in den jä**a rapporten, och idag lämnade jag in förberedelsen inför onsdagens seminarium. Moment 4 (seminariet) närmar sig, och det innebär att min praktiktid här hemma är definitivt slut. Känns tråkigt, men på samma gång ska det bli ganska skönt att komma hem till Kalmar igen, och få återgå till mitt familjeliv med mitt fina ♥.

Nej, nu börjar det bli dags för mig att stänga av datorn och krypa ner i snarklådan en stund, för klockan börjar ju faktiskt närma sig 01:00. Fast det är egentligen ganska onödigt att somna, då ♥ lär ringa snart och tycka att jag ska släppa in honom när de kommer från båten. Längtar! 

Godnatt på er alla! ♥

2 kommentarer:

- jag svarar på kommentarer här i min blogg.
- jag granskar och godkänner kommentarer innan de publiceras.
- tack för att du kikar in på min blogg och lämnar ett ord eller två!