söndag 2 september 2012

Jag har ju helt glömt att presentera...

För ungefär fyra dagar sen så köpte jag en liten nykomling till tekniksamlingen, och vi är så lyckliga tillsammans än så länge. Han har inte fått något namn, men han önskas hjärtligt välkommen till familjen av Hubert III, Egon och Mikey (datorn och de två externa hårddiskarna). Men jag tar emot namnförslag med tacksamhet! Sen må jag klassas som lite småtöntig som döper mina teknikprylar, men det blir ju lite roligare så. Och sen lånade jag bilderna härifrån!

Jag vet inte hur mycket det har märkts på bildkvalitén på bloggen att jag köpt ny kamera, för man blir lite hemmablind eller nått. Jag tycker i alla fall att bilderna ser skarpare och klarare ut än vad de gjorde med min gamla Canon. Sen lär det ta ett tag innan jag lärt mig kameran någorlunda, då Canon är någorlunda nytt för mig som annars fotat mest med Nikon när jag fotat med systemkamera. Jag tänker strunta i att väga fördelar och nackdelar med de båda märkena, för jag valde faktiskt märke utifrån var man fick mest för pengarna då jag fortfarande lever på studentbudget. Jag tror att jag hur som kommer vara väldigt nöjd med mitt val.

Tillsammans med kameran så fick ett nytt minneskort och en oerhört söt liten kameraväska flytta in här i lägenheten. Väskan fick jag faktiskt som present av Simon, så tack igen hjärtat ♥

6 kommentarer:

 1. FYRA DAGAR SEN?! DU HAR BLIVIT MED KAMERA FÖR FYRA DAGAR SEN OCH INTE SAGT NÅGOT?!?!?! ÄR INGET HELIGT FÖR DIG?!

  eeeh, ja, jag tycker absolut det syns på bilderna - de är myyyycket roligare att titta på :D :D :D
  hoppas det blir mycket bilder nu, för jag antar det är roligare att fotografera med nya kameran än det varit med den gamla - jag önskar er ett lyckligt liv tillsammans :D

  jag får återkomma om namnförslag, tror jag ;)

  SvaraRadera
 2. hanna: Jag tycker att det är så roligt med hemlisar, så därför har jag inte sagt nått (; Väntade på att någon kanske skulle reagera på att bildkvallan var bättre, och fråga precis så som du gjorde nu ;)

  SvaraRadera
 3. Jag reagerade faktiskt också på att bilderna med maten men jag tänkte inte så mycket på det :P
  Vad roligt! Jag väntar faktiskt också på tillökning i familjen ;D

  SvaraRadera
 4. mimi: vad spännande! Vad väntar du på då? :D

  SvaraRadera
 5. En Canon PowerShot D10. Det är en undervattenskamera :D

  SvaraRadera
 6. mimi: Ah, en liten knubbig sak ;) Spännande att se bilder med den sen :D

  SvaraRadera

- jag svarar på kommentarer här i min blogg.
- jag granskar och godkänner kommentarer innan de publiceras.
- tack för att du kikar in på min blogg och lämnar ett ord eller två!