måndag 27 augusti 2012

Sommarens sista solnedgång.

Passade på att tillbringa helgen ute på stugan tillsamman med mamma och pappa. Kan ju inte direkt påstå att det var så roligt väder, men spännande att se hur det växlar från sol till ösregn och tillbaka igen på ungefär 10 minuter. 

Har varit fullt sysselsatt med att övervinna diverse fobier i helgen, så därför har jag inte fotat så mycket. Lördagen spenderades nämligen till större delen ungefär 5 meter upp i luften för att rensa stuprännorna på både garage och bostadshus, och dit upp släpar jag inte med mig varken telefon eller kamera. Det är väl en sak om jag själv kommer nedfarande med buller och bång, men jag tänker inte slå sönder mina kära teknikprylar, ehe. Garaget som inte har fullt så mycket lutning på taket gick hyfsat med min höjdskräck, men på själva stugan blev jag sittande på taknocken och vägrade flytta mig medan pappa fick den stora äran att sopa av de delar av taket där sotarnas stege tagit slut. Sen kan man ju tycka att det kanske varit lättare att rensa stuprännorna med en stege från marken, men det är väl meningen att man ska veta att man lever? 

2 kommentarer:

  1. första bilden är jättefin, Anna!

    SvaraRadera
  2. hanna: Tack, Hanna! :) Blev riktigt nöjd jag med, och tyckte att den blev oväntat bra kvalité för att vara tagen med telefonen :)

    SvaraRadera

- jag svarar på kommentarer här i min blogg.
- jag granskar och godkänner kommentarer innan de publiceras.
- tack för att du kikar in på min blogg och lämnar ett ord eller två!