onsdag 4 juli 2012

Snapshots v. 25, v. 26 och delar av v. 27

Eftersom jag är så tusans upptagen jämt (jobb,jobb,jobb och sömn) så har bloggen blivit lite lidande igen, men här kommer då några bilder från veckorna som gått. Alla bilder är tagna med telefonen då klant-Anna varit i farten, och tydligen har glömt kameraladdaren i Kalmar över sommaren. Bra jobbat bruden, verkligen sjukt bra jobbat!

♥ Firade midsommar med att fara till Hammarbo och titta på midsommarstången. Note to self: Stanna hemma nästa år, det är inte speciellt spännande att se på stångresningen. Bränd på ryggen blir man också!

♥ Midsommarfika. Yummie!

♥ Firade "minisemester" på stugan med mamma och pappa! Wonderbart!

♥ Åkte båt runt Granskär och kikade på lite olika nybyggda hus. Försökte fota mig själv, men blåsten ville inte riktigt att håret skulle vara på sin plats.

♥ Fikade med blåbär&jordgubbspaj med vaniljsås i stranden. Livet blir inte mycket bättre än så!

♥ Jobbar, jobbar och jobbar. Men det nämnde jag ju tidigare. Mina fina skooor fick vara fotoobjekt under en tråkig stund i kafferummet.

4 kommentarer:

 1. vad mkt du har hunnit med :) men du inge bra att du glömde kameran, tur att du har mobilen så vi kan se vad du har gjort :) vi får hitta på något när du kommer tillbaka till Kalmar tycker ja :)

  SvaraRadera
 2. Lina: Haha, ja eller kameran är ju med hem, men batteriladdaren är i Kalmar, så jag försöker spara på batteriet så mycket det går! ;) Jaa, vi måste absolut hitta på någonting sen när jag kommer tillbaka :)

  SvaraRadera
 3. åååh, paj! Gott ju! Slarv-Anna som glömmer laddare efter sig! ;D

  (ja, jag verkar gilla utropstecken idag)

  SvaraRadera
 4. hanna: Jaaa, det var galet gott :D och jaa, jag är riktigt irriterad på mig själv! :/

  SvaraRadera

- jag svarar på kommentarer här i min blogg.
- jag granskar och godkänner kommentarer innan de publiceras.
- tack för att du kikar in på min blogg och lämnar ett ord eller två!