söndag 15 november 2009

5 favoriter.


Jag hade så tråkigt, så jag bestämde mig för att googla lite utmaningar. Så nu ska jag lista mina 5 favoritbloggar som inspirerar och sprider glädje. Jättesvårt är det, helt klart, då alla bloggar jag har på bloglovin' är inspirerande på ett eller annat sätt, men nu var det endast 5 som gällde så voilá:

Sara - http://candis.se/
En otroligt, hur ska jag säga det, mångsidig blogg. Sara bloggar om allt från vardagligheter i sitt eget liv i Österrike, till mode, foto, photoshop och händelser inom kändisvärlden. Sen måste jag säga att hennes videobloggar kan lyfta vilken dag som helst, då tjejen har en otroligt positiv utstrålning. Dessutom är hon otroligt trevlig, och jag önskar faktiskt att hon skulle bo kvar i Sverige så kanske man skulle ha haft möjlighet att umgås irl också.

Kryddburken - http://kryddburken.se/
Med en otroligt bra blandning av underbara recept så är Kryddburken en av mina favoritbloggar. Jag blir alltid så inspirerad när det kommer upp nya inlägg, och det är faktisk synd att jag inte har mer tid att laga mat, för då skulle jag absolut pröva fler av recepten.

Hanna - http://balloonfighters.blogspot.com/
Hanna inspirerar mig på flera sätt. Hon inspirerar mig till att fotografera, att designa om bloggen i tid och otid och att skriva. Hanna bloggar i alla fall med massor av fina bilder, och genomtänkta texter, som vissa gånger kan tas som låttexter eller dikter.

My - http://lilija.com/
My är en tjej som driver en blogg som jag har läst länge. Jag gillar blandningen av bilder och text på hennes sida, och jag bara älskar bilderna på hennes katt Dexter, som oftast får mig att skratta länge. Dessutom är hon otroligt duktig på att designa både bilder och blogg på ett snyggt sätt.

Matplatsen - http://matplatsen.org/
Ännu en inspirerande matblogg. Även här så får jag en otrolig lust att laga massor av mat, men tyvärr räcker inte tiden till. Men någon gång i livet så ska jag nog pröva flertalet recept från denna blogg med.


2 kommentarer:

- jag svarar på kommentarer här i min blogg.
- jag granskar och godkänner kommentarer innan de publiceras.
- tack för att du kikar in på min blogg och lämnar ett ord eller två!