måndag 18 februari 2008

ny header igen.

Ja, jag har lite svårt att hålla mig till en och samma header ett längre tag. Så jag har pillat ihop en ny nu. Den blev väl hyffsat bra, så jag kommer säkert va nöjd med den ett tag nu.

Annars sitter jag mest och kollar på lite bilder och lyssnar på när Simon spelar munspel. Han har tydligen bestämt sig för att lära sig det.


nemi är en riktig liten livsnjutare (;

4 kommentarer:

 1. Hej Anna! Har sett att du e bra på att designa headers och fixa med bilder. Tänkte fråga en så udda fråga som vill du göra en header åt min kennel? Kika in på www.freewebs.com/angelluck och maila mig gärna om du är intresserad?

  SvaraRadera
 2. Hej! Va trevligt! Hoppas du förstår att det inte finns några pengar att tjäna utan att ditt namn givetvis kan stå på den :) Men det är ju bara hur du känner om du vill lägga lite arbete på den? Jag tänkte mig absolut inget avancerat utan med samma tema som tidigare - himlen, och sen kan jag skicka bilder på en hund av vardera ras kanske eller två så får du placera ut dom på var sida om namnet som behöver pimpas :) Funderade ett tag om hundarna skulle ha vingar men då blir det nästan som om dom ha dött å kommit till himlen :) kanske bättre om dom e utan.. Vad tycker du? Har du några förslag?

  SvaraRadera
 3. Jag tycker du ska vara nöjd! Det blev ju jättefint!! :o))
  Gosiga bilder på Nemi också.
  Hoppas du får en härlig dag!
  /Eva

  SvaraRadera
 4. Åh va skoj, hur du än gör blir den inte sämre än den som är nu :) så jag är glad med vad jag får. Det går ju alltid att ändra när man känner för det :) om jag får din msn eller bara mailadress så skickar jag bilderna som du kan arbeta med!

  SvaraRadera

- jag svarar på kommentarer här i min blogg.
- jag granskar och godkänner kommentarer innan de publiceras.
- tack för att du kikar in på min blogg och lämnar ett ord eller två!