onsdag 29 juni 2011

A walk to remember.


Var på promenad med mina KK en kväll. Och jag menar alltså KameraKvinnor, för inte var det väl någon som trodde någonting annat? ;) ehe. Vi åt gigantiska glassbollar, promenerade runt i solen och hade det allmänt trevligt. Så ska sommarkvällar vara ♥

Midsommardagen

Midsommardagen spenderades till stor del utomhus i det vackra vädret. Måste ju passa på att få lite sol när man bara sitter inne och jobbar hela veckorna.

Sommarens första picknick på Berget, och på vägen dit så hittade vi massor av goda smultron. Hoppas verkligen det kommer fler tillfällen att äta picknick där i sommar!


På kvällen så fixade jag och Jenny efterrätt till oss. Massor av nyttiga frukter, och så lite vitchoklad till det! Detta avnjöts tillsammans med vaniljkvarg. Yummie! Rena hälsokosten!

tisdag 28 juni 2011

De få bilder som togs.


Det blev inte så många bilder tagna på midsommarafton, så dessa representera hela kvällen. Matte fick i alla fall vara grillmaster!

söndag 26 juni 2011

söndag 19 juni 2011

Trött i ögonen.


Vaknade vid 6 och kunde verkligen inte somna om, så jag steg upp och pysslade lite med en ny lite gladare sommar-design här på bloggen. Det är hanna som har gjort headern, men sen bytte jag lite färger och sådär. Nu däremot är jag trött igen, så nu kryper jag ner i soffan och kikar på tv/sover tills jag är pigg igen.

lördag 18 juni 2011

Pretty bubbles in the air ♫



Bilderna 2, 3, 4 och 7 är tagna av mig. Resten har bästaste hanna tagit!

tisdag 14 juni 2011

måndag 13 juni 2011

måndag 6 juni 2011

ÅÅÅÅÅÅH!


Ge mig november NU!

söndag 5 juni 2011

Sommarkänsla!


Passade på att fira min "sista" lediga dag för den här sommaren ute på Tellholm. Okej, jag kommer ju ha lediga dagar men inte som hänger ihop såhär. Var i alla fall väldigt mysigt att promenera runt i farfars äppelträdgård och titta på på de fina äppelblommorna.

Operation: Hämta Papi!


Var och hämtade pappa från båten i fredags. Åkte ner till hamnen lite tidigare för att njuta av solen en stund. Så härligt med sommar ♥

lördag 4 juni 2011

anna ♥ presenter


Jag tycker om när älsklingen köper oväntade presenter åt mig. Har länge gått och funderat på att köpa den här parfymen, men inte fått tummen ur och gjort det riktigt. Nu hade älsk köpt den, utan att jag sagt åt honom att jag ville ha den. Han hade helt enkelt köpt den han tyckte doftade godast, och det hade blivit den här!

Han har bra smak! ♥

Glömska jag!

Har återigen glömt att visa bild på cheesecaken jag gjorde. Fast, jag skyller på att jag haft för mycket att göra. Det blev alltså rabarbercheesecake, och det var ganska gott, dock väldigt mäktigt.

fredag 3 juni 2011

Matfest!


Vi var på matfestival i Kungsträdgården i väntan på att bussen till Grisslehamn skulle gå. Simon passade på att äta Thaimat och jag köpte polkagrisar. Gottigott!

torsdag 2 juni 2011

Segt!

Bah, har börjat få sittsår eller liknande av det här nu. Vill vara hemma på direkten, kan någon fixa helikopter från Stockholm? Skulle vara så snällt! :)
Published with Blogger-droid v1.7.0

På bussen.

Sitter på bussen mot Stockholm. Är i Norrköping nu, och där ska det väl stiga på nya människor. Låt oss vara i Stockholm nuuuu!
Published with Blogger-droid v1.7.0

Naglar 3


Testade ett nytt nagellack! Väldigt sommarfräscht!

Detta väder...

Vissa dagar gör vädret mig väldigt frustrerad. Speciellt dagar då det håller på såhär!

Sista kvällen i Kalmar!

Promenerade genom ett soligt Kalmar, tillsammans med Simon, Philip och Krister. Så vackert på kvällen, synd att man inte är ute och går så ofta.